۰
مدیرعامل بانک صادرات با اعلام اقدامات و زمان برگزاری مجمع سالانه از افزایش سرمایه ۴۵۸ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی و تبدیل به بزرگترین بانک از لحاظ سرمایه خبر داد.
به گزارش اخباربانک، محسن سیفی در دیدار نوروزی با مدیران ستادی بانک با اشاره به شرایط کلان اقتصادی و تهدیدات و چالش‌های پیش‌ روی اقتصاد، اعلام کرد: سال 1402 به دلایل متعدد برای بانک ها سخت بود. زیرا با افزایش تورم اقتصاد به مشکل می‌خورد. از بانک‌ها توقع می رود این مشکل را با تأمین نقدینگی جبران ‌کنند.

بنابر کارنامه فعالیت پایان سال، منابع بانک بالغ بر 28 درصد رشد داشت که از میزان رشد نقدینگی بالاتر بود و بانک سهم از بازار را افزایش داد. مانده منابع بانک در سال 1401 بالغ بر 540 هزار میلیارد تومان بود که در پایان سال 1402 به بیش از 700 هزار میلیارد تومان رسید و پس از سال‌ها جایگاه چهارم در میان بانک ها پس گرفته شد.

طبق برآوردها سال 1402 بیشترین جذب منابع در بین بانک‌های بزرگ توسط بانک صادرات انجام شد. سهم بازار بانک به مرز 9 درصد افزایش یافت. هدف رسیدن به سهم 10 درصدی است که در اغلب استان‌ها محقق شده است. تلاش برای مدیریت ناترازی منابع طی سال با جدیت بیشتری تداوم خواهد یافت.

اتفاق بزرگ پیش رو در سال جاری، افزایش سرمایه بانک است که باید از ظرفیت کامل عملیات بانکی و سودآوری شرکت‌ها برای تحقق اهداف و تقسیم سود این افزایش سرمایه بین سهامداران استفاده کرد. خروج از بنگاهداری و فروش اموال و دارایی‌های مازاد نیز از جمله راه‌های وصول به این هدف است. تامین سود هر سهم از محل عملیات بانکداری و سودآوری نیز مهم است.

پس از سال‌ها افزایش سرمایه نقدی بانک به نتیجه رسید. با انجام افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها می‌توان کیفیت سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه را بهبود بخشید. مجمع سالانه بانک صادرات در پایان خرداد ماه برگزار خواهد شد. با انجام مراحل افزایش سرمایه، بانک صادرات با 120 هزار میلیارد تومان منابع به بزرگترین بانک بورسی و داخلی به لحاظ سرمایه تبدیل خواهد شد. پیش‌بینی می شود کفایت سرمایه هم به بیش از 5 درصد برسد.

اصلی‌ترین دغدغه ‌بانک، ساختار مالی و اداری در بخش‌های فناوری اطلاعات، پشتیبانی و منابع انسانی است. برای رسیدن به توفیقات بلندمدت باید این چالش‌ها در کوتاه مدت مرتفع شود. این روند از مالی و فناوری اطلاعات آغاز شده و در سال جاری برنامه‌هایی برای اصلاح ساختار منابع انسانی و پشتیبانی در دستور کار است.

فاصله بهای تمام شده پول و نرخ مؤثر تسهیلات باید بیشتر شود. اغلب تسهیلات تکلیفی که بالغ بر 40 هزار میلیارد تومان است با نرخ ترجیحی پرداخت می‌شود. اگر نرخ مؤثر تسهیلات افزایش نیابد بانک با زیان عملیاتی روبرو خواهد شد. اتفاق مثبت دیگر در سال گذشته افزایش این فاصله به 1.1 درصد بود.
لازمه کسب سهم 10 درصدی از بازار بانک و موفقیت‌های بزرگ در بانک صادرات منو
ط به تغییر سبک کار و فعالیت‌ها است. برای رسیدن به توفیقات بیشتر باید بخشی از ساختارها در سال جاری اصلاح شود.
https://akhbarbank.com/vdcewe8o.jh8epi9bbj.html
تازه ترین اخبار