۰
۳۰
اخبار بانک: مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت به تشریح‌ ضرورت‌ها و چگونگی برخورد با موسسات مالی غیر مجاز پرداخت و اظهار کرد: باید با سیاست‌های تشویقی، شرایطی را فراهم کرد تا موسسات بدون چالش، خودشان را با سیاست‌گذاری و ضوابط بانک مرکزی هماهنگ کنند.
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از ایسنا، محمود دودانگه درباره سخنان رییس جمهور مبنی بر برخورد با موسسات مالی غیرمجاز گفت: خوشبختانه عزم لازم در سطح ملی برای برخورد با موسسات غیر مجاز شکل گرفته است و تمام بخش‌های اقتصادی و ارکان حاکمیت به این نتیجه رسیده‌اند که برای ایجاد فضای اقتصادی سالم و مطلوب چاره‌ای جز این نیست که تمامی موسساتی که به نوعی اقدامات پولی انجام می‌دهند و فعالیت بانکی دارند در چارچوب و قوانین بانک مرکزی فعالیت کنند.

وی افزود: عزم و اراده در بخش‌های مختلف و همه قوا وجود دارد و امیدوار هستیم که این اتفاق بیفتد،چون بخش قابل توجهی از منابع کشور به نوعی در اختیار همین موسسات مالی است اگر این موسسات بخواهند در خارج از چارچوب بانک مرکزی فعالیت کنند عملا اقتصاد کشور دچار آسیب می‌شود و باید شرایطی ترتیب داده شود که این موسسات سازوکارهای خود را با بانک مرکزی هماهنگ کنند.

این کارشناس اقتصادی با بیان راهکاری برای برخورد با موسسات مالی غیر مجاز ادامه داد: باید نگاه تشویقی و ایجاد انگیزه برای این موسسات ایجاد شود تا بدون چالش خودشان عملا وارد سطح سیاستگذاری بانک مرکزی شوند.

دودانگه با بیان اینکه نباید فعالیت این موسسات متوقف شود، گفت:‌ قطعا این موسسات که اکنون فعال هستند به دلیل اینکه فعالیت‌ آن‌ها در چارچوب ضوابط بانک مرکزی و نظام پولی و مالی کشور نیست مشکلاتی ایجاد کرده‌اند. طبیعتا تا کنون مردم با این نهادها وارد فعالیت‌هایی شده‌اند برای همین باید آسیب‌هایی که از سوی این موسسات می‌تواند ایجاد شود به شکل شفاف برای مردم تبیین شود. از طرف دیگر سازو کار‌هایی در نظر گرفته شود که این موسسات به تدریج در ذیل سیاست‌گذاری بانک مرکزی قرار بگیرند و به موسساتی که دارای مجوز بانک مرکزی هستند و نظارت آن را قبول دارند تبدیل شوند و مانند بانک‌ها و موسسه‌های مجاز فعالیت و به اقتصاد کشور کمک کنند.

دودانگه درباره رتبه بندی بانک‌ها و موسسات مالی عنوان کرد: در حال حاضر بانک‌ها و موسسات مالی با توجه به اعتبار و سرمایه‌شان رتبه بندی می‌شوند، این اقدام می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. چون بانکی‌هایی که درجه اعتباری پایینی دارد نباید وارد پروژه‌های شوند که اعتبار بالایی می‌طلبند.

به اعتقاد وی این رتبه بندی می‌تواند کمک کند تا سطح فعالیت بانک‌ها مشخص شود و هر بانکی در هر پروژه‌ای با هر سطح اعتباری وارد نشود. همچنین این اقدام می‌تواند به شفافیت و سالم‌سازی نظام بانکی و پولی کشور کمک کند.
https://akhbarbank.com/vdce7o8x.jh8x7i9bbj.html
مشاهده نظر مخاطبان
Iran, Islamic Republic of
بنام خدا با سلام فقط با ارامش وتعامل وحفظ حقوق سپرده گذاران بانک مرکزی حرکت کند واین موسسات را به عنوان واقعیت باید پذیرفت. نه با ایجاد تنش .تشکر
گفته میشه 20 درصد نقدینگی در موسسات مالی به اصطلاح غیر مجاز هست .
با فرض صحت این موضوع کسی نیست که بپرسه 80 درصد مابقی نقدینگی کجا هست.
پس این ادعا های بانک مرکزی چیزی به جو سازی نیست.
Iran, Islamic Republic of
80 درصد نقدينگي در شبکه مجاز بانکي هست.
البته توجه داشته باشيد که اين نقدينگي در گاو صندوق بانکها دپو نشده است!!
در جريان اقتصاد کشور است!
حالا که میزان و سپرده گذران و کارمنداشو بدبخت کردید به این نتیجه رسیدید....
آفرین
احسنت
اجرتون با امام حسین
این موسسات همه شون بد نیستند خیلی از این ها دارند توی این مملکت و برای مردم خدمت می کنند تسهیلات می دهند و مشکلات مردم رو حل می کنند در حالیکه بانک های تحت نظارت بانک مرکزی فقط به گردن کلفت ها وام میدهند و اختلاس هم میکنند.
ماهی صفت
Iran, Islamic Republic of
غیرمیزان بقیشون خوبن فقط میزان چون تپله وبانک مرکزیم برای سلامت عمومی ورژیمهای غذایی مردم نگرانه بده
بطورکلی موسساتی خوبن که فربه نباشن چون اگربه مشکل بربخورن بانک مرکزی باید ازجیبش بده ولی میزان تپله میره دراغوش گرم صادرات یعنی دراصل صادرات بامیزان ادغام میشه
Iran, Islamic Republic of
موسسه ميزان و هر موسسه غيرمجاز ديگه بايد تعطيل بشه. متاسفانه چون منابع مردم نزد اين موسسات هست، عملا دست دولت براي پلمپ کردن اين موسسات بسته است. اگر غير از اين بود تا الان چند سالي هم از مدت زنداني مديران اين موسسات گذشته بود.
به اميد روزي که در مملکت مان شاهد فعاليت موسسات غيرمجاز و زير زميني نباشيم.
Iran, Islamic Republic of
موسسه زيرزميني كجا بوده ،اين موسسه 15ساله داره كارميكنه ومردم وكارمنداشن همه ازش راضي بودن ،مطمئن باش بانك مركزي از دستي اين كارو كرده ومردم را سپر ساماندهيش كرده
سلام خیلی ساده ای!!!
مطلع
در تمام دنیا موسسات سود بیشتری از بانکها میدهند،اگه بنا بود همه بانکها و موسسات یک سود را بدهند چه نیازی به اینهمه موسسه و بانک بود؟؟
مطلع ديگر
Iran, Islamic Republic of
در تمام دنيا همه بانکها و موسسات اعتباري تحت نظارت بانک مرکزي فعاليت مي‌کنند. جريان وجوه در همه آنها شفاف و سالم هست.
متاسفانه در ايران هيچ يک از موسسات غيرمجاز شفاق نيستند. اين موسسات حياط خلوت بدهکاران بزرگ بانکي شده است. چون هر قدر هم از اين موسسات وام بگيرند آمار و ليست شان به سامانه هاي بانک مرکزي و به تبع اون به شبکه بانکي اعلام نميشه.
به نظرم من اين موسسات غيرمجاز فقط کارشان شده پولشويي و لاغير ...
Iran, Islamic Republic of
لطفا فقط استرس را از زندگي مردم خارج نماييد .اين مردم به اندازه كافي درگير هستند .
ساماندهي موسسات با وارد كردن استرس واستفاده از سپر مردم كار صحيحي نمي باشد .
بانک مرکزی باید شرایط را برای اخذ مجوز و زیر پوشش آوردن موسسات فراهم کند نه اینکه اوضاع را متشنج کند.
قوچانی
United States
از آنجا ما ایرانیان اغلب بطور درست و به لحاظ تربیتی، استاندارد تربیت نشده و نمی شویم، از حد اقل مهارت های زندگی به دوریم.
یکی از مهارت های زندگی توان حل مسأله است.
اغلب مدبران کشور ما از این تاتوانی رنج می برند، این است که هنگام بروز مسأله، اصولا گویی به دنبال حل مسأله نمی روند، بلکه فقط هم و غمشان این است که خود را از معرکه دور نگه دارند، وبه مقامات ما فوق، یا به مردم بباورانند که "مقصر" نه آنها که دیگران هستند.
این مدیران تا در چنین ورطه ای دست و پا میزنند کمتر احتمال و امید حل مسأله هست.
همه می دانند که موسسات مالی که در چارچوب بانک مرکزی نیستند، نه حل؛ که اصولا نباید پدید می آمده است. وحالا که به هر دلیل این واقعیت وجود دارد باید با مدارا و مدیریت به سمت حل و فصل آن رفت. ولی همه دست اندرکران این قضیه اعم از بانک مرکری وو صادره کننده مجوز، و ناظر و مجری و پول مرام را بگیر و.... طوری رفتار می کنند که انگار فقط و فقط مردم(سپرده گذاران) مقصرند و این مقصر هم باید به شدت تمام تنبیه شود تا دیگر تحت هیچ شرایطی خطا نکند و در آینده با هر شرایط و با هر چار چوب تنگ سیستم بانکی کشور خودش را منطبق فرماید!!! این است پشت این برخورد، رخورد کردن ها، و بگم بگم ها و گفتهیم گفته ایم ها....
تپل
Iran, Islamic Republic of
قربون شما تعریفتون ازموسسه غیرمجازاشتباهه موسسه غیرمجازموسسه ایست که یازده سال بمیزانی که بانک مرکزی میگه پول رانزدبانک مرکزی سپرده کنه هرسال توسط حسابرسای بانک مرکزی حسابرسی بشه هیچ شعبه ای روبدون مجوز بانک مرکزی افتتاح نکنه علاوه برمواردفوق موسسه غیرمجازکه بایدزمین بخوره بایدهم تپل باشه وهم تمرکزش درتهران نباشه واول اسمشم،میزان باشه
نایب
Iran, Islamic Republic of
درموردموسسه میزان
خدایا چنان کن سرانجام کارکه هم قوه قضاییه خشنودباشدوهم بانک مرکزی رستگار
مردنن ول معطل
Iran, Islamic Republic of
جناب قوچاني عزيز
بر خلاف تصور عامه مردم، مجوز فعاليت اين موسسات را بانک مرکزي صادر نکرده است. اصولا اين موسسات از چندين سال تا کنون به دنبال اخذ مجوز از بانک مرکزي هستند و به دليل اينکه فعاليت اينها در چارچوب ضوابط ذي‌ربط نمي‌گنجد و اصولا اين موسسات تمايلي به فعاليت در چارچوب ضوابط ندارند، مجوز گرفتن شان طول کشيده است.
اگر مجوز بگيرند مجبورند شفاف باشند و همه روزه آمار و اطلاعات شون رو به بانک مرکزي ارسال کنند.
اون دانه درشت هايي که اين موسسات را قلک خودشون کرده‌اند، اصلا تمايل ندارند اطلاعات وام‌هايي که از اين موسسات دريافت کرده‌اند، به بانک مرکزي اعلام بشه.
ضمناً مرجع صدور مجوز براي اين موسسات که قبلا در قالب تعاوني اعتبار فعاليت مي‌کردند، وزارت تعاون بود.
تمام بدبختي و نابساماني فعلي ناشي از فعاليت موسسات مالي غيرمجاز به خاطر صدور مجوز ايجاد تعاوني اعتبار توسط اين وزارت خانه است!!
در يک مقطعي به خاطر ايجاد اشتغال، با صدور مجوز بي رويه براي ايجاد شرکت‌هاي تعاوني اعتبار، مرتکب اشتباه بزرگ و تاريخي شدند و بدون نظارت پس از ايجاد تعاوني اعتبار اين نابساماني فعلي را ايجاد کردند و الان بايد پاسخگو باشند!!
بانک مرکزي جز تلاش براي هدايت اين موسسات، کار ديگري نکرده و عملکرد ان بانک در اين زمينه قابل ستايش است.
خدا پدرت را بیامرزد کاش همه مثل شما فکر میکردند اونوقت این همه مشکل و استرس هم نبود
کارمند
آقای کارشناس مگر شما اطلاع نداری که این موسسات چندین سال است که دنبال مجوز بانک مرکزی هستند ولی به عناوین مختلف در دولت قبلی و صدهابرابر بدتر در دولت فعلی کارشکنی شده بهتر است کمی اطلاعات خود را بروزتر و روشن تر بکنی و هدف و سیاستتان از درج اینگونه خبرها و همگامیتان با بانک مرکزی را اعلام فرمایید لطفا پیام منم پخش کنید
Iran, Islamic Republic of
دولت و بانک مرکزي هيچ گونه کارشکني براي صدور مجوز اين موسسات نکرده است. برعکس اين موسسات هستند که دوست ندارند شفاف باشند.
اين موسسات هستند که شده حياط خلوت مالکان آنها!!
اگر اين موسسات تحت نظارت بانک مرکزي قرار بگيرند، ديگر نمي‌توانند قلک مالکان آنها باشند که هر وقت دلشان خواست هر مبلغي را از اين موسسات براي اجراي پروژه هاي خودشان بردارند.
اگر مجوز بگيرند برابر است با قطع پاي دانه درشت هايي که اين موسسات را فقط قلک خودشان مي‌دانند. منظور از قلک اين هست که اين موسسات پول مردم را با هر نرخي که بتوانند جذب کنند و در اختيار اين آدم ها قرار دهند تا اونها هم اين منابع رو در پروژه هاي خودشان صرف کنند.
اگر بازپرداخت هم نکردند، مهم نيست. چون خودشان از مالکان موسسه و يا از مديران آن هستند.
موسسه ی قرار باشد مجوز بگیرد به ضرر هیت مدیره وسهامداران آن تمام میشود .این چیز منطقی است پس وظیفه بانک مرکزی ودولت ایجاد تعامل وقرار دادن امتیازات ویژه به اینگونه موسسات برای جلب رضایت ودر نتیجه تشویق به رعایت مقررات پولی وبانکی کشوردرجهت دریافت مجوز های لازم می باشد.
مرده شور
Iran, Islamic Republic of
باسلام اتفاقا براحتی وبدون هزینه برای مسئولین محترم بانک مرکزی میشودموسسات مالی غیرمجازرامتوقف نمود.نمونه اش موسسه میزان که بانک مرکزی بیچاره کردن 800هزارنفر سیاستهای بانکی دولت جدیدرو عطف به ماسبق کرد
واین امربدون تحمیل ذره ای هزینه به مسئولین محترم به گردن سپرده گزارایی کردکه تازه ودیعه موسسه شون هم سالها دراختیارش بود وهمه صدهاشعبشم بامجوز بانک مرکزی دایرشده بود
بی خودنیست امسال سال همدلی دولت تدبیروامید باملته فک کنید اگه نبود سرنوشت سپرده گزارای موسسات چی میشد
بهرحال ماسپرده گزارای موسسه میزان ازاینکه جناباقای دکترسیف شکواییه کیفری علیهمون ندادن ودرخواست اعداممون رونکردن وفقط به ورشکستگی ما واستانهامون کفایت نمودند کمال تشکررو ازمحضرمبارک ایشون واقای تهران فرداریم وچون بامیزگرد شب قبل شبکه یک وصحبتهای کارشناسشون مشخص شدهمین روزا سرنوشت میزان برای سایربانکاهم اپیدمی میشه تصمیممون اینه که پولمونوزیربالشتامون بزاریم واز بانک مرکزی ومسیولان مدبرش استدعاداریم دستور بدن روبالشتیهای محکم وقفل دار روبه حجم زیادواردکنن
خداوندبه همه مسیولین دولت تدبیروامیدخیروبه مامکان امنی برای ذخیره کردن پولامون عنایت فرمایند
درخاتمه قره الفاتحه فی تمام البانکها
میزان ر و اتیش زدن، کلی دردسر برا مردم درست کردن که بشه این!!! بعد میان شبکه یک در مورد معظلات اجتماعی صحبت میکنن که چرا مردم اینجوری شدن
مدبر
Iran, Islamic Republic of
من درعجبم اگر این تدبیروامیده وای بحال بی تدبیری وناامیدی
بااحترام ناامیدمیزانی
خوش فکر
Iran, Islamic Republic of
من پیشنهادمیکنم مقامات بانک مرکزی بالاخص اقایان سیف وتهرانفررابعنوان نفوذی بفرستیم توسیستم اقتصادی امریکا نیازم نیست که کارخاصی انجام بدن همین روش معمول که انجام میدن کافیه که ماازامریکا اناقام بگیریم
قوچانی
United States
ای ول! گل گفتید... نظر من م همینه!
همیشگی
Iran, Islamic Republic of
اگرقراربودهرکسی به مصداق فامیلش برگرده بکاراصلیش فکرمیکنین اقای دکترسیف چکاره میشد
اخباربانک عزیزمیدونم توهم بامن حال میکنی دمت گرم
سخن کزدل براید بردل نشیند
علی
خدا را شکر
علی
با سلام خدارا شکر ارمان مجو. گرفت
hadi
اين مسعولين کجا بودن که موسسات مالي نزديک 20ساله فعاليت ميکنن در بهترين مناطق ،از مسعولين ميخوام که مردمو نگران نکنن يلکه جوياي حل مشکلات باشند
تازه ترین اخبار