تیمور حسینی به تسنیم، گفت: بیش از ۹۸ درصد از تصادفات در جاده های درون شهری و برونشهری توسط کروکی الکترونیک ثبت می شود. طبق توافق پلیس راهور و بیمه مرکزی، هیچ یک از شعب بیمه نمیتوانند افراد را برای ارائه کروکی کاغذی بازگردانند و باید با همان کد رهگیری الکترونیکی به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی افزود: حتی تصاویر و فیلم هایی که از صحنه تصادف توسط افسر کارشناس گرفته شده از طریق این سامانه به بیمه ها و طرفین تصادف ارسال می شود. طرفین تصادف می توانند از طریق سامانههای کاربردی پلیس، اطلاعات تصادف را مشاهده و در صورت لزوم پرینت بگیرند. همچنین در صورتی که پیامک کد رهگیری برای طرفین ارسال نشود یا کروکی خوانا نباشد باید به همان منطقه ای که تصادف رخ داده مراجعه کنند.
حسینی ادامه داد: در صورت وجود مشکل در ثبت کروکی یا اطلاعات اشتباه، دو راه حل پیش بینی شد. با مراجعه به حوزه تصادف و درخواست بررسی مجدد اگر ابهامی در اطلاعات وجود داشته باشد، مرجع قضائی یا کارشناسان دیگر می توانند به محل اعزام شوند و کروکی را اصلاح کنند. همچنین اگر اشتباهی در درج اطلاعات رخ داده باشد، فرد می تواند به حوزه ای که تصادف در آن رخ داده مراجعه کرده و اطلاعات را اصلاح کند.