۰
۴
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۲۵
مدیر عامل بیمه ایران:

در بیمه ثالث زیان‌ده هستیم

مدیرعامل بیمه ایران با بیان این‌که برای صنعت بیمه پژوهشکده، دانشگاه علمی کاربردی و کلاس‌های آموزشی کافی نیست، گفت: صنعت بیمه جای بسیار زیادی برای کار دارد، بنابراین با یک دانشگاه و پژوهشکده کار جواب نمی‌دهد و لازم است کاربردی در این زمینه اقدام شود.
به گزارش «اخبار بانک»، محمود امراللهی در نشستی که به مناسبت روز خبرنگار از سوی بیمه ایران برگزار شده بود، اظهار کرد: آموزش بالاترین رده استراتژی ما در بیمه ایران است البته در کنار آن شفافیت، افزایش کیفیت در خدمات و توسعه فرهنگ بیمه به خصوص بیمه‌های زندگی در دستور کار ما قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد که طی دو هفته آینده از طرح‌ها و برنامه‌های شرکت‌ متبوعش در صنعت بیمه اطلاع‌رسانی‌های دقیق‌تری انجام می‌شود ضمن آنکه در زمینه‌ی بحث فساد مالی و پرونده‌ای که در این زمینه در حال بررسی است اطلاعات شفاف و دقیقی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

امراللهی با اشاره به تصویب تحقیق و تفحص مجلس در مورد پرونده فساد مالی بیمه ایران در سال ۱۳۸۷ نیز گفت:ما اطلاعات را به صورت شفاف و کامل در اختیار گروه تحقیق و تفحص خواهیم گذاشت، لذا با شروع مراحل کار اطلاعات کافی در اختیارشان قرار می دهیم.

مدیرعامل بیمه ایران با بیان این‌که بیمه ایران در سال ۱۳۹۲ در بیمه شخص ثالث زیان‌ده بوده است، گفت: در این زمینه به دلیل آنکه نظر حسابرس اعلام نشده و صورت‌های مالی به تصویب نرسیده، فعلا نمی‌توان میزان زیان را اعلام کرد.

وی با تاکید بر این‌که شرکت‌های بیمه نقش پیش‌گیرنده در حوادث را باید داشته باشند، گفت: لازم است تمام دستگاه‌ها و مدیران کشور در زمینه‌ی پیشگیری از حوادث نقش داشته باشند، چرا که در هیچ جای دنیا به اندازه ما کشته و مجروح در حوادث رانندگی نداریم.

امراللهی با بیان این‌که تقریبا سالانه ۲۰ هزار کشته و ۲۵۰ هزار نفر مجروح در حوادث جاده‌ای داریم، گفت: این در حالی است که خدماتی که به خانواده‌های کشته‌شدگان هم و همچنین مجروحان داده شده هیچ کدام از ارز، بودجه دولتی و ذخائر نفتی استفاده نشده است.

مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به در بدو ورودش به بیمه ایران خسارت معوق شخص ثالث را پرداخت کرد و گفت: ما در پایان سال ۲۲۰ میلیارد تومان سپرده‌های خود را به پرداخت خسارت معوق اختصاص داده‌ایم.

وی با بیان این‌که در حال حاضر بیمه شخص ثالث در شرکت‌ها از سایر رشته‌های بیمه‌ای سوبسید می‌گیرد، گفت: به دلیل زیان‌ده بودن این رشته بیمه‌ای شرکت‌ها مجبوراند درآمدشان از رشته‌های دیگر بیمه‌ای را به این حوزه اختصاص دهند و همین امر موجب شده رشته‌های دیگر توسعه پیدا نکنند، لذا لازم است با همکاری دولت، مجلس و صاحبنظران وضعیت بیمه شخص ثالث و قوانین آن هرچه سریع‌تر روشن شود.

امراللهی در مورد اتفاقات بیمه توسعه و در پاسخ به این سوال که آیا بیمه ایران برنامه‌ای برای حل مشکل این شرکت بیمه‌ای دارد یا خیر، گفت: اتفاق بیمه توسعه در صنعت کشور ما پدیده جدید است این موضوع در بیمه مرکزی و همچنین سندیکای بیمه‌گران مطرح شده است و این‌طور نبوده که بدون تفاوت از آن عبور کنیم.

مدیر عامل بیمه ایران افزود: برای ساماندهی به وضعیت بیمه توسعه تاکنون موضوعی با بیمه ایران مطرح نشده، اما اگر درخواستی باشد، لازم است تا برخی منابع در اختیار این شرکت قرار گیرند.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های شرکت بیمه ایران برای زیرساخت‌سازی و همچنین آموزش بیشتر به کارکنانش گفت: در نظر داریم تا تحولات خوبی را در بیمه ایران ایجاد کنیم و با گسترش بیمه‌های عمر و زندگی که منابع انبوهی را جذب خواهد کرد کار ویژه‌ای در این زمینه صورت دهیم.
https://akhbarbank.com/vdcc00qi.2bqp48laa2.html
مشاهده نظر مخاطبان
سیدمصطفی هفده تنی
با سلام
لطفا جلوی فساد در بیمه شخص ثالث را بگیرید تا زیان دهی برطرف شود
موارد متعددی از فساد کارشناسان بیمه در تعیین خسارت دیده شده است که غیرقابل انکار است
بیمناک
در متن فوق آمده که شرکت‌های بیمه نقش پیش‌گیرنده در حوادث را باید داشته باشند. به نظر من نقش بیمه جلوگیری از حادثه نیست بلکه جلوگیری از دعواهای بعد از حادثه است. مثلا دو راننده بعد از تصادف اگر بیمه نباشد با هم زد و خورد خواهند کرد، ولی اگر بیمه باشد دعوا نمیشود. اگر بیمه در فکر ندادن پول خسارت باشد در واقع نقض غرض شده است. اگر تعداد رانندگانی هم که بخواهند با صحنه سازی سر بیمه کلاه بذارند زیاد باشد پس بیمه ذاتا اشکال دارد. بیمه یک خیال واهی بیش نیست.
یک توجیه بیمه اینستکه اگر تصادف منجر به فوت شود فرد مقابل توان پرداخت دیه را ندارد. فرض کنید من صد شتر دارم. چرا باید به بیمه پول بدهم. و چرا هر سال؟ مگر یک بار کافی نیست؟


و نکته اخر اینکه ایا جهنم را هم می توانید بیمه کنید؟
Iran, Islamic Republic of
شرکتهای بیمه ای این پیشنهاد رو که باید نقش پیشگیرانه داشته باشن مخصوصا تو بیمه ثالث دادن اما امان از قوانین .... وزارت راه و نیروی انتضامی روی بیمه شخص ثالث در صد میگیرن مانند انواع ارگانهای دیگه که هیچ کمکی هم به کم شدن میزان تصادفات نمیکنن این مورد و موارد دیگر از قبیل تخفیف به ماشین به جای تخفیف به راننده موجب گردیده بیمه ثالث زیان ده گردد
غضنفر
در چی زیان ده نیستیم به ما هم بگید .
تازه ترین اخبار