به گزارش
اخباربانک، میثم ظهوریان در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه بودجه عمرانی سال آینده 500 همت است افزود: پیش بینی می شود در سال جاری بانک ها حدود هفت هزار همت بانک تسهیلات پرداخت کنند.
وی اظهارداشت: تسهیلات پرداختی باید به سمت بخش های مولد و پیشران حرکت کند.این در حالی است که بانک " آینده " 80 همت اضافه برداشت داشته که یعنی از جیب هر ایرانی یک میلیون تومان برداشته و خرج مجتمع ایرانمال کرده است.
نماینده مشهد و کلات تاکید کرد: با این پول می توانستیم دو بار خط راه آهن چابهار-زاهدان-سرخس و شلمچه- بصره را که اشتغال و ارزآوری داشته را بکوبیم و بسازیم!
زیان انباشته بانک آینده از 390 هزار میلیارد تومان گذشت
ترازنامه شش ماه اول سال ۱۴۰۳ بانک آینده نشان میدهد زیان انباشته این بانک با ۳۰ درصد افزایش به ۳۹۱ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان رسیده است که میتواند شبکه بانکی کشور را با چالش جدی مواجه کند.
به گزارش اقتصاد معاصر؛ به تازگی ترازنامه و صورت سود و زیان بانک آینده در شش ماه اول سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. زیان انباشته بانک آینده بر اساس این ترازنامه، در پایان شهریورماه امسال در مقایسه با اسفند ۱۴۰۲ با ۶۴ هزار و ۷۵۲ میلیارد تومان (۳۰ درصد) افزایش به ۳۹۱ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان رسید. این میزان زیان انباشته، ۲۴۴ برابر سرمایه ثبت شده این بانک است.
همچنین بدهی بانک آینده به بانکها و مؤسسات اعتباری به ۲۷۷ هزار و ۱۹۱ میلیارد تومان افزایش یافته که معادل ۸۵ و دو دهم درصد از کل سپردههای این بانک محسوب میشود.
در صورت مالی سال ۱۴۰۲، به صورت مشخص درج شده بود که ۱۸۳ هزار میلیارد تومان از بدهی ۲۴۱ هزار میلیارد تومانی این بانک، اصل بدهی به بانک مرکزی بوده و عمده مابقی آن، جریمه اضافه برداشت است اما با توجه به عدم انتشار صورت مالی شش ماهه ۱۴۰۳، مشخص نیست که چه میزان از این بدهی به نظام بانکی، بدهی به بانک مرکزی است.
جمع داراییهای بانک آینده در پایان شهریور ۱۴۰۳، معادل ۲۱۷ هزار و ۱۸۸ میلیارد تومان بوده که با این حساب، زیان انباشته بانک آینده ۸۰ و دو دهم درصد بیشتر از جمع کل داراییهای این بانک است.