به گزارش
اخباربانک، سعید اوحدی در پاسخ به این پرسش که ایثارگران نارضایتی خود از بیمه دی را به این رسانه اعلام کردهاند، اظهار داشت: حتما نکات گفته شده از سوی ایثارگران را به مسئول روابط عمومی و مجموعه بنیاد شهید شهرستان ها و استانها انتقال دهید.
رئیس بنیاد شهید تاکید کرد: ایثارگران میتوانند مشکلات خود را در این زمینه به صورت ۲۴ ساعته با شماره تلفن ۱۶۷۱ به بنیاد شهید اطلاع دهند تا ما موضوعها را پیگیری کنیم.
وی افزود: برای دسترسی آسان ایثارگران و والدین شهدا به مراکز درمانی، قراردادها با این مراکز از ۹ هزار به ۱۰ هزار مرکز افزایش یافت و قرار است این تعداد به ۱۱ هزار مرکز افزایش یابد
اوحدی ادامه داد: پیش از این، قرارداد بیمه دی با برخی از بیمارستانهای بنیاد شهید کامل نشده بود و هزینه بیمه پایه دریافت میشد. حدود یک میلیون و ۸۶۰ هزار ایثارگر تحت پوشش بیمه تکمیلی ما هستند و تلاش داریم شعبه بیمه دی یا میز خدمت بیمه دی را در ساختمانهای بنیاد شهید در شهرستانها راهاندازی کنیم.
وی اضافه کرد: بنیاد شهید ۳۰ مرکز درمانی دارد که پنج مرکز آن برای تهیه و تأمین ارتز و پروتز جانبازان است، در ۳۰ استان نیز مراکز توانبخشی داریم و ۱۶ آسایشگاه برای جانبازان در سراسر کشور داریم.
اوحدی تصریح کرد: در حوزه درمان تعداد قراردادهای بیمه دی با پزشکان، بیمارستانها و داروخانهها برای جامعه ایثارگران افزایش مییابد و به دنبال این هستیم که از طریق بیمه دی خدمات دارویی و درمانی را در کوتاهترین زمان ممکن به جامعه ایثارگران ارائه دهیم و بتوانیم پرداختیها را تسویه کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: مسائل در این بنیاد، متنوع و مشکلات، زیاد است اما اولویت ما بهداشت و درمان جامعه ایثارگران است. با کمک همه جامعه ایثارگران به خصوص پزشکان ایثارگر تحولی بزرگی در حوزه بهداشت و درمان جامعه ایثارگری انجام خواهیم داد.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۲۰۰ پزشک ایثارگر در بانک اطلاعات بنیاد شهید ثبت نام کرده اند، ادامه داد: دست نیاز به سوی آنها دراز میکنیم تا برای تحول در حوزه درمان ایثارگران به ما کمک کنند.
اوحدی تصریح کرد: برای پایش سلامت والدین شهدا و جانبازانی که مشکل حرکتی دارند با هزار پزشک معتمد قرارداد بسته شده تا این افراد در منازل خود معاینه شوند.
منبع : ایرنا