به گزارش اخبار بانک، حسین سلیمی با بیان اینکه هدف بانک مرکزی جمع کردن نقدینگی است و باید این نقدینگی به سمت بانکها بازگردد، اظهار داشت: در این راستا تصمیماتی برای تغییر نرخ سود بین بانکی گرفته شده است که این تغییر بر نرخ سود بانکی نیز اثرگذار خواهد بود.
نایب رییس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران با بیان اینکه راهی جز تغییر نرخ سود بانکی وجود ندارد، تاکید کرد: اگر نرخ سود بانکی پایین نگه داشته شود نقدینگی خارج شده از بانکها به سمت بازارهای دیگر مانند سکه و ارز میرود و تورمی که در اثر این نقدینگی ایجاد میشود مشکلزا خواهد بود.
عضو هیئتمدیره بانک خاورمیانه در پاسخ به این سوال که آیا بالا بردن نرخ سود بانکی مشکلاتی را برای بانکها ایجاد نخواهد کرد؟ گفت: این تصمیم در حال حاضر گریزناپذیر است، باید نقدینگی به سمت بانکها بازگردد و دولت از روشهای دیگری مشکلات بانکها را حل کند.
به گزارش ایبِنا، براساس تصمیم شورای پول و اعتبار بانک مرکزی شهریور ماه سال گذشته بخشنامه هشت بندی الزامات سود بانکی را ابلاغ کرد که بر اساس آن تمامی بانکها و موسسات اعتباری موظف شدند نرخ سود سپردههای کوتاه مدت عادی(روزشمار) را ۱۰ درصد و سپردههای مدت دار یکساله را حداکثر ۱۵ درصد در نظر بگیرند.
بر اساس اعلام بانک مرکزی میانگین نرخ سود بین بانکی در سال ۹۶ معادل ۱۸.۶۹ درصد بوده است.
بازار بین بانکی در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ از رشد قابل توجهی برخوردار و تعداد معاملات با ۳۳.۲۱ درصد افزایش و حجم معاملات با رشد بیش از ۱۰۶ درصدی همراه شد.
بررسی عملکرد کلی بازار بین بانکی ریالی در سال ۱۳۹۶ نشان میدهد که در مجموع ۳۸ هزار و ۱۰۱ فقره معامله به ارزش ۶۴۰۵۵۶۸۰ میلیارد ریال با محدوده نرخ ۱۶ تا ۲۵ درصد و با میانگین نرخ ۱۸.۶۹ درصد انجام شده است.
هنوز اصل پول مارو حتي با جدول اعلام شده ندادند فرشتگان اگه سود سي درصدي ميداد تسهيلات سي و پنج ميگرفت سه گروه راضي بودند تا سيف اومد و بعد يكسال و نيم كه اصل پولمون خوابيده رسيدند سر خونه اول ضرر كاهش پولمو كي ميده