به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك به نقل از بانک مرکزی، سید محمود احمدی دبیرکل بانک مرکزی با حضور در میزگردی با موضوع «کاشف، امنیت شبکه الکترونیکی» در حاشیه نخستین روز برگزاری بیست و چهارمین همایش بانکداری اسلامی ضمن تشریح روند پیشرفت زیر ساختهای نظام بانکی در سالهای گذشته گفت: دهه هفتاد را در نظام بانکی می توان دهه سامان گرفتن سامانه های داخل بانک، دهه هشتاد را دهه ارتباط و تسهیل روابط بین بانکی و دهه نود را دهه شفافیت و امنیت نامید.
وی همچنین با اشاره به ورود شورای پول و اعتباری در سالهای اخیر به بحت امنیت و راه اندازی سامانههای بانک مرکزی از جمله شاپرک، سپاس، چکاوک و... اشاره کرد و این اقدامات را در جهت شفافیت و امنیت بیشتر دانست و افزود: با ایجاد یک تمرکز در اطلاعات، می توان به طور علمی و عملی مخاطرات احتمالی را شناسایی و با انجام اقدامات پیشگیرانه، از وقوع آنها جلوگیری کرد.
احمدی در ادامه افزود: پیشخوان دیروز بانک ها، امروز به منازل و دفتر کار مردم منتقل شده و با گسترش تلفنهمراه و اینترنت، دیگر محدودیت های زمانی و مکانی نداریم و مشتریان بدون نیاز به حضور در شعبه، سال گذشته حدود شش میلیون تراکنش الکترونیک انجام دادند و پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۰ میلیارد تراکنش را داشته باشند. بنابراین ، بانک مرکزی باید با مجموعه ای از اقدامات، امنیت این تراکنشها را تامین کند.
این میزگرد با حضور حکیمی، مدیر کل فناوری اطلاعات، نوری، مشاور رئیس کل، واقفی و محمد بیگی رئیس اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی، در بیست و چهارمین همایش بانکداری اسلامی تشکیل شد.