به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک، شرکت همراه اول درحالی با سرمایه بیش از ۲۰۶ میلیارد تومانی و کشف قیمت ۳ هزار و ۴۹۵ تومانی از ۲۸ آذر ۸۹ به جمع شرکت های فرابورسی پیوسته که حضور این شرکت ضمن بهبود وضعیت سهام مخابرات در بورس، موجب افزایش جایگاه فرابورس نزد اذهان عمومی و ارتقاء متغیرهای این بازار و زمینه ساز ورود سایر شرکت های بزرگ به فرابورس شد.
براساس این گزارش، حال بعد از ۲۶ ماه از زمان حضور همراه اول در فرابورس و به دنبال مدیران و سهامداران عمده آن، هیئت پذیرش اوراق بهادار با انتقال به بورس همراه اول موافقت کرد تا با تکمیل اطلاعات در روزهای آینده رسما" وارد بازار دوم تالارشیشه ایی شود.
در این رابطه اسماعیل درگاهی مدیریت پذیرش شرکت بورس اظهار داشت: هیئت پذیرش با پذیرش این شرکت در بازار دوم معاملات به شرط تکمیل افشای اطلاعات در سامانه کدال و تامین۱۰درصد سهام شناور آزاد موافقت کرد.
*اثر همراه اول در شاخص بورس
امیر هامونی مدیرعامل فرابورس هم چند روز پیش به فارس گفته بود:مدیران و کارشناسان شرکت بورس در حال نهایی کردن پذیرش و انتقال این شرکت هستند. از نظر ما همراه اول آماده انتقال به بورس بوده و با لغو پذیرش آن و توقف نماد در فرابورس و پذیرش در بورس، میتواند منتقل شود.
وی در رابطه با اثر همزمان همراه اول و مخابرات در روند شاخص بورس هم خاطر کرد: طی سالهای اخیر تنوع و بزرگتر شدن شرکتهای دیگر منجر به کاهش اثر شرکتی مانند مخابرات در شاخص بورس شده است، به طوری که در حال حاضر مخابرات در رده سوم بزرگترینهای بورس قرار گرفته و شرکتهای ملی مس، فولاد مبارکه و سایر شرکتها از اثر بخشی مناسبی و متعادلی برخوردار شدهاند.
*آخرین وضعیت همراه اول در بازار سهام
به گزارش فارس، آخرین بررسیها از وضعیت همراه اول در بازار سهام نشان می دهد این شرکت به دلیل قیمتهای حدود ۴ هزار و ۴۵۰ تومانی هر سهم، بزرگترین شرکت فرابورس از لحاظ ارزش روز بازار سهام به شمار می رود و در میان همه شرکت های بورسی و فرابورسی، بعد از شرکت های فولاد مبارکه، ملی مس و مخابرات چهارمین شرکت بزرگ بازار به شمار می رود و به تنهایی حدود ۴ درصد کل ارزش بازار را در اختیار دارد.
همچنین بازدهی سهام این شرکت از ۲۸ آذر ۸۹ تا روز گذشته حکایت از سوددهی حدود ۶۴ درصدی دارد و در جریان برگزاری مجامع سالانه هم هزار و ۲۴۰ تومان سود به ازای هرسهم توزیع شده است.
*پذیرش یک شرکت و عدم موافقت با شرکتی دیگر
مدیریت پذیرش شرکت بورس در رابطه با سایر مصوبات جلسه دیروز هیئت پذیرش هم گفت: این هیئت با ورود سرمایهگذاری مس سرچشمه از طریق طرح درخواست مجدد پذیرش در فرابورس موافقت کرد ولی در مورد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی با توجه به ابهامات موجود در زمینه مالکیت معادن و نیز مباحث مربوط به معادن انتقال یافته از این شرکت به ایمیدرو، با ورود این شرکت به بورس موافقت نشد.
درگاهی ادامه داد: علاوه براین ۶ شرکت هم از فهرست شرکت های بورسی حذف و به بازار پایه فرابورس منتقل شدند.