۰
۹
يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۳
پرونده مؤسسات غیرمجاز باید برای همیشه بسته شود

آیا ادغام و انحلال مسیر درست ساماندهی است؟

اخبار بانک: نائب رئيس اول کميسيون اقتصادي مجلس گفت: بانک مرکزي بايد شاخص‌هاي دقيق و منصفانه‌اي را براي تبديل‌شدن مؤسسات غيرمجاز به بانک در نظر بگيرد و تبعيضي بين مؤسسات قائل نشود که به يک موسسه اجازه تبديل به بانک را بدهد و به موسسه ديگر، از ارائه اين مجوز طفره برود.
آیا ادغام و انحلال مسیر درست ساماندهی است؟
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از موج، محمدحسن نژاد، عضو هيات رئيسه کميسيون اقتصادي مجلس، با ارزيابي خود از روند ساماندهي مؤسسات غيرمجاز به‌وسيله بانک مرکزي، اظهارکرد: بدون شک طبق قانون يکي از مهم‌ترين وظيفه بانک مرکزي، ساماندهي مؤسسات مالي و اعتباري غيرمجاز در شبکه پولي و مالي کشور است که بايد براي هميشه پرونده وجود اين مؤسسات بسته شود.

وي ادامه داد: اما بانک مرکزي بايد شاخص‌هاي دقيق و منصفانه‌اي را براي تبديل‌شدن اين مؤسسات به بانک در نظر بگيرد، براي مثال اگر اندوخته ۳۰۰ميليارد توماني جزو شروط و مجوز براي بانک شدن است، نبايد بانک مرکزي تبعيضي بين مؤسسات قائل شود و به يک موسسه اجازه تبديل به بانک را بدهد و به موسسه ديگر از ارائه اين مجوز طفره برود.

نماينده مردم در خانه ملت درباره اين که اين اقدام بانک مرکزي بر اساس کيفيت مؤسسات نيست، تصريح کرد: طبيعتاً اين‌گونه تبعيض‌ها، بر اساس کيفي بودن مؤسسات نيست بلکه تنها بانک مرکزي خواسته تا با نظر شخصي خود، ارزيابي نسبت به اين موضوع داشته باشد.

نائب رئيس اول کميسيون اقتصادي مجلس، تاکيد کرد: از سوي ديگر درست است که بعضي از مؤسسات غيرمجاز، تخلفاتي را درگذشته داشته‌اند، اما انصاف نيست که پس از ۱۰ الي ۲۰سال فعاليت در نظام بانکي، جذب مشتري و ايجاد شعبات متعدد، اين مؤسسات را به سمت تعطيلی هدايت کنيم يا اينکه افرادي ديگر کل ارزش اين مؤسسات را صاحب شوند.

وي اضافه کرد: امروز تنها حدود ۴ الي ۵ موسسه غيرمجاز باقي‌مانده است و بايد بانک مرکزي با فشار بر اين مؤسسات مبني بر ادغام يا قانونمند شدن آن‌ها، امکان بانک شدن يا تبديل به موسسه مالي و اعتباري مجاز را براي آن‌ها فراهم کند.

اين عضو کميسيون اقتصادي مجلس با اشاره به اين که مؤسسات مالي غيرمجاز براي بانک‌ها دردسر آفرينند نيز گفت: وجود برخي تفکرات ديگر در خصوص آنکه مؤسسات غيرمجاز، زيرشاخه‌اي از بانک‌هاي موجود شوند نيز داراي معايبي از قبيل مشکلات سپرده‌گذاران و تعهدات ناشي آن موسسه در قبال مشتريان، صدمه خوردن تفکر کارآفريني در امور بانکي، ايجاد مشکل براي بنگاه‌هاي توليدي که از اين مؤسسات تسهيلات دريافت کرده‌اند خواهد شد، ضمن آن که واحدهاي توليدي که براي ادامه حيات خود به منابع اين مؤسسات نيازمندند نيز ضربه مي‌خورند.

وي در پايان خاطرنشان کرد: اگر نگاه منفي به مؤسسات مالي و اعتباري غيرمجاز ادامه داشته باشد يا اينکه براي ادامه فعاليت آن‌ها سنگ‌اندازي شود، ابتدا سيستم بانکي متحمل ضرر مي‌شود سپس مردم سپرده‌هاي خود را از اين مؤسسات خارج مي‌سازند.

گفتني است؛ موسسات اعتباري آرمان ايرانيان، ثامن،ثامن الحجج، افضل توس و بانک مهر اقتصاد متقاضي و در حال طي مراحل دريافت مجوز هستند.
https://akhbarbank.com/vdcjvyet.uqemyzsffu.html
مشاهده نظر مخاطبان
با این کندی حرکت بانک مرکزی و موسسات پرونده غیر مجازها تا سال 1400هم بسته نخواهدشد...مطمئن باشید
Iran, Islamic Republic of
با توجه به ضربه سپرده گذاران بینوای میزان ، اعتماد مردم نه تنها در خراسان که در سراسر کشور ضربه خورد و برگرداندن اعتماد مردم بسیار سخت است . مدیران سنگی را در چاه انداختند که در آوردن آن محال است .
علی
قایون بانک مرکزی بهتره زودتر تکلیف سپرده گذارای میزانو معلوم کنید با توجه به انتخابات پیش رو اصلا به صلاح این دولت دلسوز!!!!!نیست که قضیه میزان کشدار بشه
بابا به ما بیچاره ها گیر ندید استرس ندید یه بیست میلیون گذاشتیم داخل حساب همه صدی پنج شیش دارن میبرن ما صدی دو چرا به ما گیر میدی نکنید بخدا ثواب داره اخه من بد بخت با بیست میلیون چیکار کنم که چرخه تولید بچرخه
سرکاری
آقا فکر کنم حالا حالا ها .... سرکاریم. نه از اصل پول خبری هست و نه از سود آن.......
نماینده محترم و وکیل و وزیرو و الباقی قصه است و شنونده باید عاقل باشد..........
mostafa
Iran, Islamic Republic of
آقایان سیف وتهرانفر بیاین و این کابوس رو تمومش کنید.
بخدا یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه.
بدبخت
توروخدا زود تکلیف رو معلون کنید بیچاره و بدبخت شدیم زندگیم به باد رفت
اقا می دانی چرا در بانکهای دولتی پول نیست چون اکثر پول ها را با هر عنوانی از بانک خارج می کند ایا تا به حال شنیده اید هر کارمند در عرض یک سال چند تا وام می تواند بگیرد کار مندان بانک می تواند و در اخر هم سیر نمی شوند
غضنفر
دنبال راحت ترین کار هستند . حضرات به جای اینکه کار نظارتیشون و از اول درست انجام بدن دنبال ادغام و انحلال می گردند و مردم رو با این تصمیماتشون بیچاره می کنند .
تازه ترین اخبار