۰
۱
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۹

جریمه دیرکرد و سود بالا از نظام بانکی حذف شود

آیت‌الله علوی‌گرگانی گفت: جریمه دیرکرد و سود بالای بانکی باید از نظام بانکی برداشته شود چراکه بانک‌ها بدون این دو نیز می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار مدیر و کارمندان موسسه مالی و اعتباری کوثر قم با اشاره به روایتی از امام علی(ع) اظهار کرد: امام علی(ع) فرمودند که بر شما باد که نظرات خود را بر یکدیگر رد و بدل کنید و با یکدیگر مانند یک انسان واحد باشید.

وی بیان کرد: جامعه‌ای موفق است که خود را مانند اعضای بدن بداند و بدی دیگران را بدی خود و خوبی دیگران را خوبی خود بداند و آنچه را برای خود می‌خواهد برای دیگران نیز بخواهد.

این استاد حوزه با بیان این‌که «متأسفانه برخی در جامعه ما بر عکس عمل می‌کنند و بسیاری از چیزها را برای خود می‌خواهند و برای دیگران ارزشی قائل نیستند» گفت: همه افراد جامعه مانند اعضای بدن هستند و هر کدام در جایگاه خودشان در جامعه کاربرد دارند.

وی با طرح این سؤال که ما در جامعه خودمان چه کاری باید انجام دهیم تا مطمئن شویم که خداوند ما را کمک خواهد کرد؟ افزود: خداوند فرموده است که بنده‌های من باید دو اصل را رعایت کنند تا من نیز آنها را یاری کنم.

آیت‌الله علوی‌گرگانی با اشاره به این‌که «اصل اولی که باید رعایت کنیم تقواست» تصریح کرد: اگر ما حق هر چیزی را ادا کنیم و در کار خود پاکی و صداقت داشته باشیم کارهای ما ارزش بیشتری خواهد یافت.

وی اصل دوم را نیکوکاری و خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: اگر این دو اصل را در کنار هم داشته باشید خداوند همراه ما خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه‌نیوز، این مرجع تقلید در پایان با بیان این‌که «دادن وام‌هایی با سود بالا کمک به مردم نیست بلکه مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد می‌کند» گفت: جریمه دیرکرد و سود بالای بانکی باید از نظام بانکی برداشته شود و مطمئن باشید که بانک‌ها بدون این دو نیز می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و در کار خود موفق‌تر نیز خواهند شد.
https://akhbarbank.com/vdcjhhet.uqemtzsffu.html
مشاهده نظر مخاطبان
حضرت ایت اله علوی گرگانی کجای کار هستید که بانک ها کم کم سنت الهی قرض الحسنه را دارند در بانک ها حذف ویا کمرنگ می کنند که به بهانه سود اوری وخیربه نبودن بانک را شعار خود قرار اده ومی گویند بانک یک موسیه اقتصادی است وفرض الحسنه مربوط به خیریه ها مب باشد در صورتی که همین وجوهات خرد کلان مردم که سالها در حساب های قرض الحسنه بوده وبانکهای زیادی بر خلاف شرع از منابع ان در جهت وام های سود درار استفاده کرده اند منابع سرساری را نصیب بانک ها کرده لطفا به ابن مهم نیز در بانک ها که توسط عده ای که فقط یود مد نظر شان هست ولو به قیمت حذف قرض الحسنه توجه ویژه داشته باشید
تازه ترین اخبار