۰
۱
اخبار بانك: مدیر عامل بانک مهر اقتصاد در همایش سراسری معاونین و مدیران کل امور شعب استان ها که با رویکرد آموزش بانکداری اسلامی و بهره وری در مشهد مقدس برگزار شد، سند اقتصاد مقاومتی را نقشه راه این بانک عنوان کرد.
به گزارش «اخبار بانك»، دکتر غلامحسن تقی نتاج در این همایش سند اقتصاد مقاومتی را نقشه راه این بانک دانست و ابراز داشت: با توجه به تحولات مثبتی که در حوزه اقتصادی کشور در حال وقوع است و به منظور تداوم فعالیت درحوزه بانکی، باید با مشارکت و همفکری تمامی مدیران و کارکنان بانک، راهبردهای پولی و بانکی خود را مورد بازنگری قرار دهیم.

وی بازنگری در سیاست های کلان بانک مهر اقتصاد و سند راهبردی آن در افق چشم انداز سال ۱۴۰۴ را از اهداف اصلی این همایش برشمرد و اظهار کرد: بررسی وضعیت نظام پولی و بانکی کشور، بررسی راهکارهای ورود به عرصه بین المللی، جامع نگری و آینده نگری در خصوص تدوین سند راهبردی از اهم مواردی هستند که باید با تمرکز بر آن ها برنامه های آتی بانک را تنظیم کنیم.

دکتر نتاج با بیان اینکه سند اقتصاد مقاومتی سر سلسله همه اقدامات بانک مهر اقتصاد می باشد، ادامه داد: بنا داریم در برنامه و بودجه سال ۱۳۹۴ اهداف سند اقتصاد مقاومتی و محورهای ۲۴ گانه آن که به بانک ها ارتباط دارد به صورت ویژه و ملموس لحاظ شود.

وی پیاده سازی نظام پولی و مالی اسلامی را هدف آرمانی بانک مهر اقتصاد عنوان کرد و ابراز داشت: تحقق بانکداری اسلامی از مهم ترین اولویت های این بانک است و بر این باوریم که امروز به لطف خدا و با تلاش تمامی همکاران در سراسر کشور توانسته ایم بانکداری بدون ربا را تا حد قابل قبولی اجرا کنیم و در پی آنیم که از بانکداری بدون ربا به سمت استقرار بانکداری اسلامی حرکت کنیم چرا که بانکداری بدون ربا مقدمه رسیدن به بانکداری اسلامی است.

دکتر نتاج با بیان اینکه محصولاتی که تاکنون بانک مهر اقتصاد در مطابقت با عملیات بانکی بدون ربا موفق به ارائه آن شده، مورد توجه ذینفعان به ویژه مشتریان بانک قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: تمامی فعالیت های پولی و بانکی خود را به منظور انطباق با قانون عملیات بانکی بدون ربا بازنگری کرده ایم و سالیانه بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون فقره وام و تسهیلات به متقاضیان ارائه می کنیم.

در ادامه، دکتر حمید رضا نجف پور - معاون اعتبارات و تجهیز منابع بانک – اظهار داشت: افزون بر یک دهه از فعالیت بانک مهر اقتصاد در حوزه مباحث علمی مربوط به بانکداری اسلامی می گذرد و با توجه به اقدامات بزرگی که در این زمینه صورت گرفته است ظرفیت بالایی در جهت پیاده سازی کامل آن در این بانک وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه کارگروه های ویژه ای برای تنظیم شکل و ابعاد سند بهره وری نظام بانکداری اسلامی در بانک مهر اقتصاد تشکیل شده است، گفت: سند راهبردی بانکداری اسلامی این بانک که از سال ۸۸ وارد مرحله اجرا گردیده در حال حاضر به الگویی در نظام بانکی کشور مبدل شده است.

معاون اعتبارات و تجهیز منابع بانک مهر اقتصاد خاطر نشان کرد: به منظور تحقق بانکداری اسلامی با تلاشی ۱۵ ساله و با کمک علما، مراجع عظام، اساتید و صاحبنظران اقدام به طراحی یک مدل عملی برای استقرار بانکداری بدون ربا نمودیم و برای پیاده سازی آن ۱۲ گام عملیاتی تدوین شد.

وی در تشریح مدل استقرار بانکداری بدون ربا در بانک مهر اقتصاد، یکپارچگی، تجهیز و تخصیص منابع، مهندسی مجدد فرآیندها، تبیین نظام آموزشی بانکداری اسلامی، برخورداری از مدل جامع آموزشی، داشتن نرم افزار جامع بانکداری اسلامی، برخورداری از نظام نظارت شرعی، طراحی و استقرار نظام انگیزشی، برخورداری از مرکز مشاوره بانکداری اسلامی، نهادینه سازی فرهنگ و طراحی یک مدل برای پیاده سازی بانکداری اسلامی را ۱۲ گام تعریف شده برای اجرای عملی بانکداری بدون ربا عنوان کرد.

دکتر نجف پور تصریح کرد: با پیچیدگی هایی که در بازار پول و سرمایه وجود دارد به این جمع بندی رسیدیم که سند راهبردی بانک را به سند تحول نظام بانکداری تبدیل کنیم، از اینرو ارتقا سطح علمی مدیران در زمینه بانکداری اسلامی و آشنایی هر چه بیشتر آن ها با مسائل کاربردی و به روز این حوزه از عوامل تاثیر گذار در تحقق این مهم هستند. 

https://akhbarbank.com/vdcae0nu.49n0u15kk4.html
مشاهده نظر مخاطبان
بدهکار
بانک ها از ربا دوری میکنند امیدوارم موفق باشند فقط مقدارکمی(از......تا28درصد) کارمزدمی گیرند.
تازه ترین اخبار