۰
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۵۰

شرایط "تک ضامن شدن" تسهیلات تا 10 میلیون تومان

مدير عامل بانك ملي درباره شرایط اعطای تسهیلات خرد (تا 10 میلیون تومان) توضیح داد: بنابر دستور العمل بانک مرکزی بخشنامه کفایت یک ضامن برای این گونه وام ها به تمامی شعب ابلاغ شده است، اما در مواردی که مبلغ اقساط این وام ها که تا حدود 180 هزار تومان است، کسر قابل توجهی از حقوق فرد ضامن باشد، همچنان به ضامن دوم نیاز است.
فرشاد حیدری در یک نشست خبری در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی، با بیان این که بانک ها موظفند تمام منابع سپرده قرض الحسنه را به اعطای تسهیلات قرض الحسنه اختصاص دهد، گفت: بانک ۷ درصد نیز از محل منابع دیگر خود به اعطای تسهیلات قرض الحسنه اختصاص داده است.

مدیرعامل بانک ملی این بانک را همچنان بزرگترین بانک جهان اسلام اعلام کرد و گفت: کماکان بانک ملی از لحاظ میزان دارایی ها بزرگترین بانک جهان اسلام است.

وی در مورد میزان سپرده ها گفت: خوشبختانه شرایط بازار طلا و ارز به کاهش یا خروج سپرده ها از بانک منجر نشده است. 

حيدري کل مطالبات بانک ملی بالغ بر ۱۵۵ هزار میلیارد ریال است که ۳۰ هزار میلیارد ریال آن تاکنون وصول و ساماندهی شده که امیدواریم مابقی آن تا پایان سال انجام شود. 

مدیرعامل بانک ملی گفت: بانک ملی در سال جاری با ۷۳۱ هزار میلیارد ریال منابع در صدر بانک‌های کشور قرار دارد، رشد منابع بانک حدود ۳۰ درصد در ۱۰ ماه گذشته افزایش یافته که این میزان بیشتر از رشد نقدینگی کشور است، بنابراین این موضوع موید اعتماد عمومی مردم است.

وی با بیان این‌که میزان تسهیلات اعطایی بانک ملی در ۱۰ ماهه امسال ۶۸۳ هزار میلیارد ریال بوده و موجب شده که بانک ملی همچنان در مبحث تسهیلات هم به عنوان بانک اول محسوب شود.

وی تاکید کرد: نکته مهم این است که در سال جاری تسویه دیون بانک ملی را به بانک مرکزی داشتیم که درسال گذشته میزان اضافه برداشت وبدهی ما به بانک مرکزی ۱۲۰ هزار میلیارد ریال بود که با برنامه ریزی صورت گرفته این بدهی کاملا پرداخت شد که این موضوع هم به اقتصاد ملی و به هم کنترل نقدینگی کمک می‌کند.

حیدری افزود: در پروژه‌های بزرگ و در عرصه بانکداری الکترونیکی بانک ملی با شش هزار و ۳۹۱ دستگاه خودپرداز بیش از ۴۴۷ هزار دستگاه پوز و با دارا بودن ۳۰ میلیون و ۴۰۰ هزار کارت بانکی در صدر بانکداری الکترونیکی قرار دارد و پنج میلیون و ۶۸۵ هزار خانوار ایرانی یارانه‌های خود را از طریق بانک ملی دریافت می کنند.

مدیر عامل بانک ملی افزود: عدم چنج ارز به صورت الکترونیکی یکی از مسائلی بوده که در حال حاضر حل شده و مسافری که وارد کشور می شود می تواند به صورت الکترونیکی تبدیل ارز خود را به ریال داشته باشد و برای تبدیل ریال به ارز نیز از این طریق می‌توانند اقدام کنند.

وی افزود: صرافی بر خط بانک ملی در دو نقطه در حال حاضر سرویس ارائه می‌دهد که امیدواریم در اسرع وقت در تمامی مبادی ورودی و خروجی کشور این امکان فراهم شود.

وی گفت: محصول بعدی که امسال به بهره برداری می رسد استفاده از فضای شعب بانک ملی برای ارائه خدمات به شکل سبد خدمات است که شهروندان بدون مراجعه به کارگزاری‌های بورس از خدمات مربوطه بهره مند می‌شوند.

حیدری از رونمایی چند پروژه دردهه فجر خبر داد و گفت: حذف کلیه کارت‌های بانکی یکی از این پروژه‌ها بود که در واقع در این پروژه تعدد کارت‌های بانکی برای مردم کاهش می‌یابد و موضوع دوم ساماندهی صورت‌های مالی بانک است که اصلاحاتی در ساختار مالی بانک انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که بانک ملی در سال جاری با استفاده از همه ابزارها تا به حال ۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات غیر جاری بانک را ساماندهی کرده است گفت: در طول دولت‌های نهم و دهم و در طول سال گذشته و سال جاری بانک ملی توانسته ۵۶ واحد آموزشی را احداث و کمک به بهبود فضای آموزشی کشور کند.
https://akhbarbank.com/vdcf1xdy.w6dxvagiiw.html
تازه ترین اخبار