فرزاد یزدی امروز در نشست خبری نخستین همایش تخصصی امنیت در بانکداری الکترونیک اظهارداشت: این نمایشگاه و همایش را گام بزرگی در راستای تامین امنیت در حوزه بانکی است.
وی افزود: این همایش و نمایشگاه به بنای دانش در این زمینه اضافه کرده و امنیت مالی را که یکی از ارکان مهم اقتصاد در هر کشوری است، بالاتر میبرد.
یزدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت امنیت بانکداری در ایران در مقایسه با کشورهای دیگر چگونه است، اظهار داشت: در حال حاضر به مقوله امنیت دادهها و ارتباطات در حوزه بانکی به صورت جدی توجه نمیشود.
مدیر سامانههای یکپارچه امن بانکی، گفت: با توجه به رشد وسیع و سریع تکنولوژی نوین بانکی و سرعت استفاده آن توسط بانکها و موسسات مالی و اعتباری، فرصت بکارگیری فناوری نوین امنیت در این فناوریها پیدا نمیشود.
یزدی با بیان اینکه در گذشته ابزارهای بکارگیری و ذخیرهسازی و انتقال داده به شکل امروزی نبوده است، تصریح کرد: نقش تحول آفرین تکنولوژِی پولی و بانکی موجب شد بانکها و موسسات مالی و اعتباری خدمات بانکداری را از طریق درگاه تبادل اطلاعات در فضای وب انجام دهند.
وی گفت: ابزارها و دانش کافی در کشور وجود دارد، اما لازم است، یک سری اقدامات جهت به کارگیری این ابزارها و دانشها انجام شود.
*امنیت مهمترین موضوع روز است
خدامراد اسفندیاری فرد مدیر نمایشگاه ایپاس نیز در این کنفرانس، گفت: مسائل امنیتی یکی از مهمترین موضوعات روز دنیا است و امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه بتوانیم گامی در مقوله امینت بانکی برداریم.
اسفندیاریفرد ادامه داد: پلیس فتا، پژوهشکده پولی و بانکی و بسیاری از ارگانهای مرتبط همکاریهای بسیار خوبی در این زمینه با ما داشتهاند که امیدواریم این همایش و نمایشگاه یکپارچگی بین متولیان امر امنیت در کشور را در حوزه بانکداری ایجاد کند.
*رونمایی از فناوریهای نوین بومی در حوزه امنیت بانکی
همچنین در ادامه این کنفرانس خبری، عباس جم، مجری این همایش و نمایشگاه تخصصی اظهارداشت: مقوله امنیت در بانکداری الکترونیک موضوع بسیار حساسی است که تا کنون هیچ سازمانی در کشور جسارت برگزاری همایش اختصاصی در این زمینه را نداشته است.
وی افزود: نمایشگاه و همایش بین المللی امنیت بانکداری الکترونیکی به عنوان اولین و مهمتربن رویداد در حوزه بانکداری کشور همزمان با نمایشگاه بین المللی IPAS۲۰۱۳ در مصلی تهران روزهای ۶ الی ۱۰ مهر ماه ۱۳۹۲ به مدت چهار روز برگزار میشود.
وی با اشاره به رونمایی از فناوریهای نوین بومی در طول نمایشگاه گفت: در حاشیه برنامههای امنیت بانکی این نمایشگاه، مجموعهای از فناوریهای نوین بومی در حوزه امینت بانکداری ارائه میشود.
جم تصریح کرد: معیارهای انتخاب، فناوریهایی بودند که در حوزه امنیت بانکداری بوده و همچنین علاوه بر بومی بودن، تجاریسازی نیز شده باشند.
وی با اشاره به جشنواره برگزیدگان امنیت در بانکداری الکترونیک گفت: در این جشنواره که با همکاری و مشارکت دانشگاههای پیشرو در امنیت و کارشناسان خبره امنیت بانکداری توسط کمیته علمی برگزار میشود، اقدامات و عملکردهایی که در جهت بهبود وضعیت امنیت بانکداری در بانکهای خصوصی و دولتی کشور انجام شده است مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته و به افراد برگزیده تندیسهای طلا، نقره و برنز اهدا خواهد شد.
مدیر گروه توسعه ارتباطات سامان همچنین گفت: از شرکتهای برگزیده و فعال مرتبط در حوزه امنیت بانکداری و سامانههای یکپارچه امن بانکی و پرداخت الکترونیک منتخب به صورت ویژه توسط مسئولان امنیتی و بانکی کشور تقدیر میشود.