۰
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با هدف ارتباط هرچه صمیمی تر با تجار سراسر کشور و آشنایی با مشکلات شعب شمال غرب این بانک به سه شهر رشت، اردبیل و آستارا سفر کرد.
دیدار مدیرعامل بانک توسعه صادرات با صادرکنندگان شمال غرب کشور
به گزارش پايگاه خبري «اخبار بانك» به نقل از روابط عمومي بانك توسعه صادرات، در اين سفر كه به مناسبت فرارسيدن هفته دولت صورت گرفت، دكتر بهمن وكيلي و هيات همراه از مناطق بازرگاني، كارخانجات و مراكز توليدي مهم استانهاي گيلان و اردبيل بازديد كرده و از نزديك در جريان مسائل مرتبط با بانك قرارگرفتند. 

گزارشي كه در ذيل مي آيد خلاصه اي از رخدادهاي اين سفر سه روزه است كه با هدف ارتباط هرچه بيشتر با مشتريان و صادركنندگاني صورت گرفت كه به دليل دوري از پايتخت امكان ديدار حضوري با مديرعامل و طرح ديدگاهها و مشكلاتشان از نزديك را نداشته اند. 

سفر به استان اردبيل

مديرعامل بانك توسعه صادرات در نشست مشترك با توليد كنندگان ،تجار و بازرگانان اردبيل، برگزاري اين ديدارها را از مهمترين و ضروري ترين اهداف خود در در سفر به استانها ذكر كرد.

وي افزود: به دليل تحريمهاي ظالمانه و افزايش نرخ ارز از حدود هزار تومان به سه هزار تومان نياز مالي توليد كنندگان و بازرگانان حداقل به سه برابر افزايش پيدا كرده است .

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه در كشور ما حدود ۸۰ درصد تامين مالي شركت ها توسط بانكها انجام مي‌شود و عدم تغيير محسوس در منابع ورودي بانكها در سالهاي اخير تامين مالي توليد كنندگان را با مشكل مواجه كرده و باعث بهم خوردن روابط متوازن قبلي مابين بانكها و مشتريان بانكها شده است.

دكتر وكيلي تجهيز منابع بانكي و افزايش منابع ورودي آنها را از موثرترين ابزار بهبود روابط بين توليد كنندگان و بانكها ذكر كرد و گفت: اين مهم از چهار طريق سپرده گذاري از محل صندوق توسعه ملي در بانكها جهت افزايش قدرت تسهيلات دهي بانك، انتشار اوراق قرضه، افزايش سرمايه بانكها و تخصيص خطوط اعتباري توسط بانك مركزي در بانكها امكان پذير است.

مديرعامل بانك توسعه صادرات با حضور در كارخانه آرتاويل تاير (گلدستون)، نگين زرين چوب آرتاويل و شركت آرتاپلاست با توانمنديها و چالشهاي اين واحدهاي توليدي آشنا شده و تمهيداتي را براي توسعه اين شركت ها پيشنهاد داد.

سفر به آستارا / آمادگي بانك توسعه صادرات براي كمك تجهيز به اسلكه آستارا

مديرعامل بانك توسعه صادرات با حضور در اسكله چند منظوره در دست ساخت بندر آستارا بازديد و در جريان روند تكميل اين پروژه توسط شركت خدمات بندري و دريايي كاوه قرار گرفت.

مديران و مسوولان محلي پس از ارائه گزارش عمليات ساخت، خواستار كمك بانك جهت تجهيز اسكله به امكانات پيشرفته تخليه و بارگيري بندري شدند.
مديرعامل بانك توسعه صادرات درجريان اين بازديد گفت: توسعه و تكميل فازهاي اسكله و بندر آستارا، كمك شاياني به روان سازي صادرات كالاها از منطقه خواهد داشت و ما بايد بتوانيم كالاهاي توليد شده در ساير استان هاي همجوار را از اين بندرگاه به روسيه و كشورهايCIS صادر كرده و تسهيلات لازم جهت سهولت حمل و نقل كالا را فراهم كنيم.

وي همچنين از آمادگي بانك براي ارائه تسهيلات بانكي براي ساخت و توسعه فازهاي بعدي اسكله آستارا مطابق با ضوابط و مقررات بانكي خبر داد.

مديرعامل بانك توسعه صادرات با تاكيد بر لزوم مشتري مداري و بازاريابي توسط همكاران اين بانك در مقايسه با سايربانك ها و بنگاههاي اقتصادي، پيرامون شناسايي پتانسيلهاي منطقه ، فرصت هاي سرمايه گذاري ، ارائه خدمات در محل به مشتريان ، همچنين شناسائي فرصت هاي صادراتي در كشور هاي CIS و روسيه پيشنهاداتي ارائه داد.

همچنين دكتر وكيلي و هيات همراه در جلسه ستاد سرمايه‌گذاري آستارا و در جمع فعالان اقتصادي كه با حضور آقاي مهندس شفقي فرماندار شهرستان تشكيل گرديد، حاضر شدند.

وي در اين نشست اظهار داشت: بانك توسعه صادرات در سال ۱۳۷۱ و با هدف ارتقاء سطح صادرات غيرنفتي و با سرمايه ۳۵۰ ميليون دلار آغاز به فعاليت نموده است كه با افزايش سرمايه در سال ۱۳۸۶ هم اكنون سرمايه بانك بالغ بر ۲۸۰۰ ميليارد تومان است.

دكتر وكيلي با ذكر اين مطلب كه منابع بانك توسعه صادرات ارزي بوده و ريال ناچيزي در اختيار دارد، افزود: اين بانك به عنوان يك نهاد حاكميتي و توسعه اي، با سپرده‌هاي مردم سروكار نداشته و وارد بانكداري خرد نيز نشده است وهم اكنون با ۴۰ شعبه در كشور ادامه فعاليت مي نمايد.

مديرعامل بانك توسعه صادرات اضافه كرد: ۸۵ درصد فعاليت ما در راستاي توسعه صادرات بوده و به همين ميزان هم صادر كنندگان نمونه كشوري و استاني جزو مشتريان اين بانك هستند.

وي با بيان اينكه نرخ سود تسهيلات در اين بانك در حداقل خود قراردارد، اظهار داشت: نرخ سود اين بانك به هيچ وجه قابل رقابت با ساير بانكها نيست و هدف ما از اعطاي تسهيلات سود آوري نبوده بلكه كمك به افزايش صادرات غير نفتي است.

دكتر وكيلي با اشاره به كاهش نقدينگي بانك در سالهاي اخير كاهش نقدينگي تصريح كرد: به واسطه تحريم بخشي از منابع بانك در خارج از كشور مانده و از دسترس خارج گرديده است.

وكيلي با طرح اين مطلب كه مقرر شده است برابر مصوبه مجلس شوراي اسلامي، يك ميليارد دلار از منابع صندوق توسعه ملي در بانك سپرده گذاري شود، اظهار اميدواري كرد: با اين كار بيشتر مشكلات موجود در امر تامين مالي مرتفع گردد.

به گفته دكتر وكيلي، شهرستان آستارا تاكنون نتوانسته از پتانسيل هاي موجود خودش استفاده بهينه نمايد. يكي از اين ظرفيتها قرارگرفتن در يك منطقه خاص جغرافيايي و دارا بودن مرز آبي و خاكي توامان با كشورهاي همجوار است.

وي ادامه داد: بدون صادرات غيرنفتي نمي‌توان به آن درجه از توسعه يافتگي دست يافت و اهميت صادرات غير نفتي در برنامه ۵ ساله بسيار مهم است.

وي با اشاره به اينكه پس از انقلاب رشد بسيار زيادي در زمينه صادرات غير نفتي داشته ايم عنوان نمودند: در برنامه اقتصاد مقاومتي ابلاغ شده از سوي ‌مقام معظم رهبري، صادرات غير نفتي مورد تاكيد قرار گرفته و اگر بتوانيم در بازارهاي بين المللي حضوري فعال داشته باشيم، دنيا نمي تواند ما را تحريم يا حذف نمايد.

وي با اشاره به توجه بانك توسعه صادرات به ارائه تسهيلات ارزان قيمت در زمينه صادرات غيرنفتي افزود: در بحث صادرات حاشيه سود زيادي نداريم و در اين بخش بايد كمك هاي زيادي انجام دهيم.

به گفته دكتر وكيلي، در بسياري از كشورها اگزيم بانكها دولتي هستند و در صورت كمبود سرمايه مورد حمايت دولت قرار مي گيرند و در ايران بانك توسعه صادرات طبق ضوابط فرقي با ساير بانك ها تجاري ندارد و در انجام كار با مشكلات زيادي مواجه هستيم.

شعبه رشت / بازديد از شركت كاشي خزر و نيروگاه پره سر تالش 

دكتر وكيلي و هيات همراه با حضور در محل اتاق بازرگاني استان گيلان در جمع فعالين اقتصادي و صادركنندگان برتر استان و همچنين اعضاي هيات رئيسه اتاق بازرگاني اين استان درجريان نقطه نظرات، پيشنهادات و مشكلات صادركنندگان فعال گيلاني قرار گرفتند.

مديرعامل بانك ضمن ارائه پاسخ ، خواستار تعامل بيشتر صادركنندگان و شعب بانك گرديده و با توجه به ارائه تسهيلات وي‍‍‍ژه اين بانك به صادركنندگان ، بر لزوم تمركز فعاليت هاي مالي آنان در شعب اين بانك تاكيد كرد.

مديرعامل بانك توسعه صادرات با حضور در شركت توليدي كاشي خزر، طرح توسعه و خطوط جديد توليد شركت كاشي خزر را مورد بازديد قرار داد.

مديرعامل شركت كاشي خزر توضيحاتي در خصوص فعاليت شركت ، ميزان توليد ، حجم صادرات و بازارهاي هدف ارائه كرد و ضمن آن خواستار همكاري اين بانك به منظور افزايش ظرفيت و توسعه خطوط توليد گرديد. دكتر وكيلي در اين زمينه توصيه ها و دستورات مرتبط با موضوع را صادر كرد.

نيروگاه پره سر تالش كه با استفاده از تسهيلات ارزي بميزان ۲۵۰ميليون يورو در دست احداث است، از جمله مراكزي بود كه مورد بازديد آقاي دكتر وكيلي و همراهان وي قرار گرفت.

در اين ديدار مديران نيروگاه گزارشي از آخرين وضعيت پيشرفت و عمليات ساخت را از نزديك ارائه نمودند . لازم بذكر است كه مراحل ساخت نيروگاه به پايان رسيده و در مرحله تست عملياتي قراردارد و برق توليدي آن بزودي طي مراسمي در مدار شبكه سراسري قرار مي گيرد.
https://akhbarbank.com/vdcc1xqi.2bqei8laa2.html
تازه ترین اخبار