خرید تضمینی ۱۲ میلیون تن گندم با عاملیت بانک کشاورزی

17 بهمن 1403 ساعت 12:01

با عاملیت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۳ جمعا ۱۲ میلیون تن گندم به ارزش ۲۱۱ همت از کشاورزان گندمکارخریداری شد.


به گزارش اخباربانک به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، گندم در جایگاه یک محصول زراعی استراتژیک و پایه‌گذار غذا، اقتصاد و فرهنگ کشورها، نقش مهمی در تقویت اقتصاد ملی و تأمین امنیت غذایی کشور دارد و بانک کشاورزی علاوه بر حمایت مالی از زنجیره تامین گندم، همه ساله بعنوان بانک عامل خرید تضمینی این محصول، در همکاری با دولت، بخشی از منابع مالی لازم برای پرداخت مطالبات گندمکاران را نیز تامین می کند.

بر اساس این گزارش، در سال۱۴۰۳ ارزش گندم خریداری شده ۳۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت و برای تامین این مبلغ، بانک کشاورزی در یک ابتکار و نوآوری مالی، مبلغ ۵۰ همت از طریق خرید اوراق مالی اسلامی تامین و این نقدینگی را به طرح تزریق کرد تا مطالبات گندمکاران در سریع ترین زمان پرداخت شود.

 این گزارش می افزاید: بانک کشاورزی عاملیت خرید تضمینی گندم را از طریق سامانه جامع خرید تضمینی به انجام می رساند و حدود ۷۰۰ کارمند بانک در ۵۷۱ شعبه با انجام بیش از ۵۵۰۰ هزار تراکنش مالی، به صورت مستقیم در فرآیند خرید تضمینی گندم نقش دارند.

شایان ذکر است بانک کشاورزی علاوه بر عاملیت خرید تضمین گندم، با پرداخت تسهیلات متنوع و حمایت و تقویت زنجیره تامین گندم از آماده سازی زمین، کاشت بذر و برداشت محصول تا تبدیل و فراوری گندم در صنایع تبدیلی و تکمیلی و رساندن محصولات غذایی به دست مصرف کننده، نقش بسیار مهم و اثرگذاری دارد.
 


کد مطلب: 97910

آدرس مطلب :
https://www.akhbarbank.com/news/97910/خرید-تضمینی-۱۲-میلیون-تن-گندم-عاملیت-بانک-کشاورزی

پایگاه خبری تحلیلی اخباربانک
  https://www.akhbarbank.com