مدیرعامل بانک ملت گفت: بانک و هلدینگ فناوری اطلاعات به این قضیه واقف هستند که حوزه هوش مصنوعی سرمایه گذاری کلانی نیاز دارد و این در برنامههای بانک وجود دارد البته بخشی از این سرمایه گذاری طبیعتاً از طریق موسسه انجام میشود. در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی سرمایه گذاری مناسب توسط بانک ملت نیز انجام میشود. بخش زیرساخت که خیلی هم گران قیمت است و بخش زیادی از سرمایه گذاری متعلق به زیرساختها بوده که این کار هم در دستور کار بانک ملت قرار دارد و انجام میشود.
به گزارش اخباربانک، فرشید فرخنژاد در حاشیه مراسم افتتاح اولین مؤسسه هوش مصنوعی نظام بانکی با مشارکت بانک ملت و دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران گفت: ما در بانک ملت تجربه های عملیاتی فراوان و مشتریان فراوان داریم و داده های فراوانی نیز داریم که نیاز به تحلیل این داده ها وجود دارد از طرفی همکارانمان تجربه عملیاتی زیادی هم دارند در کنار دانشگاه تهران به عنوان یک دانشگاه بزرگ و معتبر کشور، علم و دانش فراوان و تخصص فراوانی در این دانشگاه وجود دارد. لذا همکارانمان با بررسی که کردند به این جمع بندی رسیدند که این همکاری بین صنعت و دانشگاه که در این مورد صنعت بانکداری است میتواند مفید باشد و این انتخاب در گروه فناوری اطلاعات بانک انجام شده است.
مدیرعامل بانک ملت افزود: سرمایه گذاری های بانک در حوزه فناوری اطلاعات فراوان است و بانک ملت ۹ شرکت در این زمینه دارد که این سرمایه گذاری ها در آنها انجام میشود. این نهاد جدید که با مشارکت دانشگاه تهران شروع به کار کرده در قدم اول با یک مصوبه ۵۰۰ میلیارد ریالی شروع شده که متناسب با توسعهای که داده میشود انشالله سرمایه گذاری جدید هم داده میشود.
فرخنژاد گفت: بانک و هلدینگ فناوری اطلاعات به این قضیه واقف هستند که حوزه هوش مصنوعی سرمایه گذاری کلانی نیاز دارد و این در برنامههای بانک وجود دارد البته بخشی از این سرمایه گذاری طبیعتاً از طریق موسسه انجام میشود. در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی سرمایه گذاری مناسب توسط بانک ملت نیز انجام میشود. بخش زیرساخت که خیلی هم گران قیمت است و بخش زیادی از سرمایه گذاری متعلق به زیرساختها بوده که این کار هم در دستور کار بانک ملت قرار دارد و انجام میشود.
وی ادامه داد: این موسسه در مراحل آغازین است و در نقطه شروع توقع بانک ملت از موسسه این است که راه حوزه هوش مصنوعی بانک با توجه به شرایط بانک و نیازهای متغیر و فراوان مشتریان را تدوین کنند. و بعد در قدمهای بعدی تبیین نقشه راه بانک و پیش نیازهای اجرای این نقشه است. قطعاً در مراحل بعدی وارد فاز آموزش و موضوعات بعدی هم خواهیم شد.
ما فکر میکنیم در آینده نزدیک صنعت بانکداری رو متفاوت از زمان فعلی خواهیم دید و آن به دلیل استفاده فراوان از هوش مصنوعی در بانکداری خواهد بود. به این دلیل بانک ملت سعی کرد پیش قدم شود و وارد این حوزه شد که بتواند به نیازهای مشتریان متفاوتی که دارد پاسخگو باشد.
مدیرعامل بانک ملت گفت: در تفاهمی که بین هلدینگ و دانشکده گان فنی دانشگاه تهران تنظیم شده این پیشبینی انجام شده که هم بانک نیازها خود را اعلام کند و هم آنها نیاز سنجی کنند. چون بانک مجموعه از تجربیات و عملیاتی دارد و نیازهایی که توسط مشتریان مختلف اعلام میشود. لذا پس هم بانک نیازها را اعلام میکند و داده ها را در اختیار میگذارد و از آن طرف انتظار دارد که جوانان و دانشآموختگانی که در این حوزه هستند با شناختی که از فناوری و از ابزارها دارند بتوانند ابزارهای مناسبی برای پاسخگویی به نیازها فراهم کنند. البته مسیر مقابل بسته نیست که اگر متناسب با شناختی که از اکوسیستم وجود دارد سایر بازیگرانی که هستند، پیشنهاد خوبی از طرف مجموعه ها مطرح شود طبیعتا در بانک مورد موافقت قرار میگیرد و عملیاتی میشود.
یکی از علاقمندی ها و توقعات ما از مجموعه این است که این ارتباط بین بانک و دانشگاه را نزدیکتر کند و نخبه هایی در حوزه های فناوری اطلاعات و حوزه های هوش مصنوعی که ما به اونها نیاز داریم را شناسایی کند و البته نیاز کشور هم نیز است تا بتوانیم آنها را جذب کنیم لذا تدوین فرایند شناسایی نخبگان هم از انتظارات ما از این موسسه خواهد بود.