۰
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۲

مركز آموزش «كاراد» راه اندازي شد

رئيس هيات مديره شركت سرمايه‌گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران در مراسم افتتاح مركز آموزش علمي – كاربردي «كاراد»، اين مجموعه را تبلور همكاري مشترك حوزه فرهنگي گردشگري و حوزه اقتصادي بانكداري خواند.
به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك به نقل از روابط عمومی شرکت "سمگا"، مهدي جهانگيري، با بيان اين مطلب گفت: امروز قدم بزرگي را در حوزه گسترش فرهنگ و آموزش برداشته‌ايم كه گرچه آغاز يك حركت بزرگ است ولي افق بسيار بزرگ‌تري را به دنبال دارد كه آن را به فال نيك مي‌گيريم و اميدوار هستيم كه بتوانيم در آينده نزديك، آرماني را كه به دنبالش هستيم محقق كنيم. 

رئيس هيات مديره مركز آموزش علمي – كاربردي «كاراد» با تاكيد بر اين جمله كه «امروز در مركز كاراد تلاقي دو حوزه فرهنگي و اقتصادي را شاهد هستيم» اظهار داشت: «مجموعه گردشگري كشور كه متمركز بر كارهاي فرهنگي است و در حوزه روح، روان و نشاط فرهنگي فعاليت مي‌كند از يك‌سو و حوزه بانكداري، كه يك حوزه اقتصادي است و در بستر اقتصادي و گسترش فعاليت‌هاي توسعه‌اي و سرمايه‌گذاري متمركز است، امروز و در اين نقطه به هم رسيده‌اند و از اين رو است كه اين روز را روز مهمي مي‌دانيم.»

وي افزود: فرض ما اين است كه امروز در حوزه فرهنگ و اقتصاد كشور، گروه مالي گردشگري دست به كار بديعي زده است. جهانگيري اظهار داشت: ‌ همواره تاسيس يك نهاد مالي يكي از آرزوهاي بزرگ و اولويت‌دار فعالان حوزه گردشگري كشور بوده كه اين رويا، با تاسيس بانك گردشگري، اتفاق افتاد. وي ادامه داد: يكي ديگر از خواسته‌هاي فعالان حوزه گردشگري نيز، تاسيس يك دانشگاه يا دانشكده گردشگري بود كه من امروز فكر مي‌كنم زمينه تحقق اين رويا نيز با تاسيس و راه‌اندازي اين مركز آموزش علمي – كاربردي شكل گرفته‌است. وي افق ذهن و آرزوي نهايي خود را راه‌اندازي دانشگاه گردشگري دانست و بيان كرد: و آن چيزي كه ما به دنبالش هستيم اين است كه اين دو صنعت مهم بزرگ گردشگري كشور و بانكداري كشور را بتوانيم با هم تامين كنيم كه فكر مي‌كنم بستر بسيار مناسبي براي اين حركت بزرگ باشد.

جهانگيري استانداردسازي را دغدغه جدي ديگري در حوزه گردشگري دانست و گفت: يكي از دغدغه‌هاي جدي ما در صنعت گردشگري كشور، ارائه خدمات مطلوب و مطابق با استانداردهاي روز دنيا است كه سال‌ها نبودش به طور جدي ملموس بوده و هست.

وي افزود: يكي از رسالت‌هاي جدي، كه گروه مالي "سمگا" در تاسيس شركت «كاراد»‌ داشت، نهادينه كردن استانداردسازي در مراكز خدماتي كشور بوده است كه اگر تصميم خوب و عاقلانه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور در واگذاري اين رسالت به بخش خصوصي نبود، شايد اين موضوع همچنان در حد يك خواسته باقي مي‌ماند.

جهانگيري تاكيد كرد: شركت "سمگا"، مديريت بهره‌برداري مجموعه هتل فرودگاهي را به شركت بين‌المللي "اكور" فرانسه كه يكي از شركت‌هاي معتبر دنيا در امر ارائه خدمات نوين هتلداري دنيا است واگذار كرده كه اين امر را براي گروه مالي "سمگا" و كساني‌ كه در شرکت "آريا زيگورات" فعاليت مي‌كنند شجاعتي بزرگ مي‌دانم.

وي افزود: خدماتي كه امروز شرکت "سمگا" با همکاری "بانک گردشگری" از طريق "باشگاه گردشگري ايرانيان" ارائه مي‌ دهد و به زودي كمپين معرفي اين مجموعه نیز آغاز خواهد شد، كار بسيار بزرگي است که تك‌تك ايرانيان و مردم عزيزمان می توانند از خدمات متعدد آن بهره مند شوند. 

آغاز به كار مرکز آموزش علمی کاربردی «کاراد»
مرکز آموزش علمی کاربردی «کاراد» تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری افتتاح شد. 

به گزارش روابط‌ عمومي مرکز آموزش علمی کاربردی «کاراد»، در اين مراسم «منوچهر جهانيان، معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور» ضمن ابراز خوشنودی از راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی «کاراد»، يکي از مولفه‌هاي تاثيرگذار در توسعه، رونق‌ و ارتقاي صنعت گردشگري را آموزش نيروي انساني دانست و گفت : تا کنون گام‌هاي مهمي در زمينه آموزش نيروهاي انساني برداشته شده تا جایی که امروز بيش از ۸ هزار نفر فارغ‌التحصيل در رشته‌هاي گردشگري و وابسته به گردشگري و ۱۲هزار نفر مشغول به تحصيل در مراکز دانشگاهي هستند. 

وي گفت: راه‌اندازي ترم دوم دکترا در اين دانشگاه‌ها نشان‌دهنده آن است که مراکز آموزش عالي به خوبي هدف‌گذاري کرده‌اند که صنعت گردشگري بر اساس پيش‌بيني‌هاي سازمان جهاني جهانگردي در سال ۲۰۲۰ به عنوان نخستين قطب صنعتي جهان مطرح خواهد شد.
 
جهانيان گفت: بر اساس آخرين آمار، در سال ۲۰۱۱ بيش از ۹۸۳ ميليون نفر به عنوان گردشگر از نقاط مختلف جهان بازديد کردند که درآمدي بالغ بر هزار و ۳۰۰ ميليارد دلار به دنبال داشت و در سال ۲۰۱۲ اين رقم به يک ميليارد گردشگر و درآمدزايي بيش از يک تريليون دلار مي‌رسد.

در ادامه « ناصر عندليب، رئیس مرکز علمی کاربردی کاراد» با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی کاراد به دنبال آموزش مهارت تخصصی و تربیت نیروی متخصص است، گفت: در اولین ترم تحصیلی جاری در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ تعداد ۱۹۶ دانشجو در مقطع کاردانی را پذیرش کردیم. وی با اشاره به اینکه ۴۸۸ هزار دانشجو در مراکز وابسته علمی کاربردی مشغول به کار هستند، گفت: ۹۴۱ مرکز علمی کاربردی در کشور داریم که ۱۳۷ دستگاه اجرایی و سازمان های مختلف از آن ها حمایت می کنند.

https://akhbarbank.com/vdcc.mqma2bq01la82.html
تازه ترین اخبار