۰
محمد صادق مشایخ گفت: داعش اقتصادی با واردات قاچاق ۳۰ میلیاردی که قبح آن هم برایش ریخته شده است ، در حال فرو ریختن قبح قاچاق، ستونهای اقتصاد کشور را نشانه رفته است.
به گزارش اخبار بانک به نقل از خبرآنلاین ، رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان با اعلام این مطلب افزود : در حال حاضر صنعت و اقتصاد داخلی‌مان با مشکلات عدیده ای روبروست. دوازده سال پیش گفتم از تحریم‌ها می توانستیم بهترین نتیجه را بگیریم و در کشاورزی و بسیاری از صنایع به خودکفایی دست یابیم ، اما به خوبی عمل نکردیم.

مشایخ افزود : در حال حاضر ، دچار بحران مدیریت هستیم و تا زمانیکه ضعف‌های مدیریتی بر طرف نگردد ، از مدیران مجرب و دلسوز بخوبی استفاده نشود ، مشکلات ریشه کن نخواهند شد.

این فعال صنفی تاکید کرد: ریشه همه بحران‌های اقتصادی کشور ، وجود قاچاق سازماندهی شده و افسار گسخته و از سوی دیگر ، وجود بهره های بانکی است.بنابراین ، بنا به شرع و اعتقادات دینی ، وجود بهره بانکی ، قاچاق و اختلاس ، اقتصاد ناسالم را برپا می کند .لذا جهت رفع بحران اقتصاد کشور ، باید بطور جدی با موارد مذکور مبارزه کرد.

رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان ادامه داد: داعشیان اقتصادی کشور که با تضییع حقوق مادی ملت ، روز به روز فربه تر می شوند و ثر‌وت‌های باد آورده یشان به طور تصاعدی در حال افزایش است ، عرصه زندگانی روز به روز بر مستضعفین جامعه در حال تنگتر شدن است و بر تعدادشان افزوده می گردد. لذا وظیفه شرعی همه ماست تا با این پدیده شوم اقتصادی تا ریشه کن کردن آن بجنگیم و در این راه می بایست از علما و فضلای حوزه های علمیه استمداد طلبید.

در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم
فاطمه شعبانی، عضو هیات مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت : در حال حاضر ما در شرایط جنگ اقتصادی قرار گرفته ایم.لذا از مدیرانی که عادت به برنامه ریزی دوران تحریم دارند ، نباید استفاده کرد ، بلکه از مدیران و برنامه ریزان اقتصادی که با شرایط جنگ اقتصادی آشنایی دارند باید استفاده کرد.مردم سعی می کنند وارد فضای جنگ اقتصادی نشوند ، چون اقتصاد دولتی است و مردم و بخش خصوصی در آن نقشی ندارند ، اگر مردم وارد جنگ اقتصادی شوند ، قربانی خواهند شد.لذا باید به بهبود وضعیت معیشت مردم ، توسط بهره گیری از مشاوران و برنامه ریزان مجرب و دلسوز ، کمک کرد.

وی افزود : متاسفانه روند پیش رو ، فقیرتر شدن مردم را در بر خواهد داشت و شاید دولت مجبور شود ، از کوپن استفاده کند و با توجه به آنکه عده ای شرایط تحریم برایشان ایده آل است ، علاقه مندند جهت حفظ منافعشان ، فقر را بر مردم تحمیل کنند.لذا باید مقررات اقتصادی به شکلی در مجلس شورای اسلامی اصلاح گردد که دست سود جویان از پیکره اقتصادی کشور کوتاه گردد. در حال حاضر ، سهم بخش خصوصی از اقتصاد کشور به ۱۵ درصد هم نمی رسد.

90 درصد بحران اقتصاد ریشه داخلی دارد
در ادامه این نشست غلامرضا حیدری کرد زنگنه گفت : ابتدا باید بررسی شود چند در صد بحران اقتصادی خارجی است ، چند در داخلی است.در حال حاضر ۹۰ درصد بحران اقتصادی مربوط به داخل است.

رئیس اسبق سازمان خصوصی سازی کشور افزود : متاسفانه چه اصلاح طلبان و چه اصولگرایان زمانیکه مسوولیت در اختیار دارند در یک نکته با هم متفق القول هستند ، آنهم استمرار اقتصاد دولتی است .تا زمانی که اقتصاد در دوست دولت است وضعیت بر همین منوال خواهد بود.

معاون اسبق وزیر امور اقتصادی و دارائی اضافه کرد :کشور ژاپن دو برابر ایران جمعیت دارد ، اما جمعیت کارمندان ایران ۸ برابر جمعیت کارمندان ژاپن است ، ضمن اینکه ژاپن تنها ۱۰ وزارتخانه دارد.لذا ضمن خصوصی سازی اقتصاد کشور باید اقتصاد را رقابتی نمود با بتوان روند رو به رشد اقتصادی را شاهد بود.

رئیس کل اسبق سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد : بخش خصوصی از بخش خصوصی می ترسد اما از بخش دولتی نمی ترسد ، چون بخش دولتی تنبل است.در همه جای دنیا بخش خصوصی بخش دولتی را حذف می کند.من با بخش تعاونی مخالف نیستم ، اما با وزارت تعاون مخالفم ، چون هر کاری در اقتصاد می خواهیم انجام دهیم باید از وزارت تعاون اجازه بگیریم.

وی تاکید کرد : انضباط مالی ، اقتصادی و ارزی نداریم.سیاستهای پولی و ارزی ما با هم هماهنگ نیستند.به همین دلیل اقتصاد صحیح و سیاستهای انبساطس و انقباضی درستی را اجرا نمی‌کنیم.دولت هزینه را زیاد می کند ، مالیات را هم زیاد می کند و این کاملا اشتباه است.در راستای سیاستهای انقباضی ، زمانیکه مالیات را افزایش می دهد ، باید هزینه را کاهش دهد ، اما متضاد عمل می کند.

باید به سیاست‌های انقباضی بازگردیم
سید کاظم دوست حسینی، گفت : تورمی که در اقتصاد اتفاق افتاد ، نتیجه اجرای اقتصاد انبساطی بوده ، لذا در حال حاضر سیاست انقباضی بایستی اجرا گردد تا کاهش تورم را شاهد باشیم.

استاد دانشگاه علامه طباطبائی افزود : سکه را یک ماهه فروختند ، این یعنی حراج سکه ، در ادامه بالفور قیمت سکه یک میلیون تومان افزایش یافت و این یعنی ایجاد رانت ، یعنی سودهای کلان عاید رانت خواران و قشر مرفه شدن و در مقابل متضر شدن قشر ضعیف جامعه.دولت نباید اجازه دهد ، قشر مستضعف جامعه متضرر شود!

مشاور بانک توسعه صادرات ایران اضافه کرد : بخشی از اقتصاد در اختیار واسطه هاست.چرا در قیمت گذاریها باید جوری اقدام شود که مثلا محصولات ایران خودرو با قیمت ارزان و با اختلاف زیاد با بازار آزاد عرضه شود ، تا در این بین سودجویان و واسطه ها بتوانند با رانت به سودهای کلان دست پیدا کنند.

دولت باید با اتاق‌های بازرگانی حداحافظی کند
پرویز حسابی گفت : تا زمانکه نفت در اختیار دولت است ، اقتصاد خصوصی نمی شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن ایران افزود » هشتاد تا نود درصد مدیریت اتاق‌های بازرگانی دولتی است. در این بین متاسفانه فساد به بخش خصوصی هم سرایت کرده است ، لذا باید بخش دولتی را از اتاقهای بازرگانی خارج کرد.
حسین زمانی درمزاری گفت :دکتر روحانی تصمیم گرفته اند ، سرمایه های سرگردان را وارد بخش تولید کنند.باید ۱۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه سرگردان مردم را دولت به درستی مدیریت کند تا بتواند به سمت تولید هدایت کند.
تحلیلگر بازار بورس و سرمایه افزود : ۵/۷ میلیون سکه پیش فروش شد که نیمی از این سکه ها تنها توسط ۵۰ نفر خریداری شد و به ازای هر سکه یک میلیون تومان سود عایدشان گردید.این یعنی ایجاد رانت ویژه ، آنهم توسط دولت!

باید معضلات حاصل از پیش فروش سکه مدیریت شود
محمد مهدی رئیس زاده گفت : در شرایط کنونی باید نظام قیمت گذاری ایجاد گردد تا معضلات حاصل از فروش سکه ، آنهم به این شکل و به طور انبوه و از سوی دیگر وجود نرخ دلار دولتی ۴۲۰۰ تومانی و آزاد ۷۵۰۰ را بتوان مدیریت و حل نمود.
مشاور امور بانکی و سرمایه گذاری اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن ایران افزود : باید ساختار مدیریت اقتصادی کشور اصلاح شود.در امارات ، مدیر امارات ایر لاین را از انگلستان آورده اند . رئیس بانک مرکزیشان را مدیر اچ اس بی سی قرار داده اند.لذا باید از مشاوره بهترین مدیران در راستای بهبود شرایط اقتصادی کشور بهره جست.در حال حاضر شایسته سالاری حرف اول را در مدیریت می زند.

دبیر کل اسبق انجمن صنایع نساجی ایران ادامه داد : نباید با فروش سکه به این شکل ، خلق رانت کنیم.باید شفافیت و صداقت را در مدیریت اقتصادی کشور پیشه کنیم.باید از صنایع حمایت کنیم .بیمه تامین اجتماعی ، مالیات و بانک باید با صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی همکاری و همراهی کنند تا شاهد ترقی صنایع و تولید داخل باشیم. 
 
https://akhbarbank.com/vdcepx8p.jh8zoi9bbj.html
تازه ترین اخبار