۰
۳۴
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۴۱
شورای امنیت وارد موضوع موسسات غیر مجاز شد

سیف خبر داد: کاهش تدريجي نرخ‌هاي سود بانکي با نگاه به تورم انتظاری

اخبار بانک: به منظور معرفي مناسب اقدامات و دستاوردهاي بانک مرکزي در حوزه بانکداري الکترونيک و در راستاي پيگيري منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي در سال جديد مبني بر "دولت و ملت؛ همدلي و همزباني" بانک مرکزي در تاريخ بیست و چهارم فروردین ماه 94 ميزبان اعضاي کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بود.
سیف خبر داد: کاهش تدريجي نرخ‌هاي سود بانکي با نگاه به تورم انتظاری
به گزارش «اخبار بانک»، در این نشست صميمانه که بيش از ۴ ساعت به طول انجاميد،‌ موضوعات مختلفي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و نظر به تمايل طرفين به تعامل نزديک‌تر و همکاري موثرتر، مقرر شد اين نشست به صورت منظمی در آينده نيز تداوم يابد.

شایان ذکر است قبل از برگزاری این نشست، اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس از نمایشگاه سامانه‌های شاپرک، چکاوک، انتشار اوراق مشارکت الکترونیکی (سیما)، پورتال کاشف، نظام جامع و یکپارچه آمارهای اقتصادی، زیرساخت خدمات ارزش افزوده شتاب، نظام شفافیت و تمرکز اطلاعات بانکی(نشتا) و نقشه راه بانک مرکزی ۱۴۰۰ در ساختمان ميرداماد اين بانک، بازدید نمودند.در این بازدید توضیحات کاملی از نحوه کارکرد سامانه های الکترونیکی و تاثیر هر یک از آنها در تحقق بانکداری الکترونیکی و گذر از بانکداری سنتی ارائه شد.

در ابتداي اين نشست، رییس کل بانک مرکزی ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی به اعضاء کمیسیون اقتصادی مجلس به دستاوردهای دولت يازدهم در دوره استقرار خود، به کاهش قابل توجه فشارهاي تورمي در اقتصاد اشاره کرده و کاهش نرخ تورم از ۴۰.۴در مهرماه ۱۳۹۲ به ۱۵.۶درصد در پایان سال۱۳۹۳ و همچنین کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه از ۴۵.۱درصد در خردادماه ۱۳۹۲ به ۱۶.۲درصد در اسفند ۱۳۹۳ را نتیجه اتخاذ سياست‌هاي اصولي و هماهنگی بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت عنوان و تصریح کرد: هدف کاهش نرخ تورم در سال جاري نیز با جدیت و قدرت هرچه بيشتر پیگیری خواهد شد.

رئيس شوراي پول و اعتبار در ادامه تصریح کرد: بالاتر بودن نرخ تورم نسبت به نرخ سود سپرده‌هاي بانکی در سال‌هاي گذشته موجب تضييع حقوق سپرده‌گذاران شده بود. دستاوردهاي اخير دولت در کاهش قابل ملاحظه نرخ تورم به ۱۵ درصد، ايجاب مي‌کند نرخ سود بانکی نيز کاهش متناسبي را تجربه نمايد. ليکن در اجراي اين سياست بايد به تورم انتظاري نيز توجه داشت و با ملاحظه شرايط بانک‌ها، نسبت به کاهش تدريجي بردار نرخ‌هاي سود بانکي اقدام نمود.

رییس کل بانک مرکزی ضمن اشاره به انتقادات برخی از کارشناسان مبنی بر نيل به دستاوردهای کاهش تورم به بهای تعمیق رکود، توضيح داد که نظام بانکي کشور در سال گذشته حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۲،‌ حدود ۳۵ درصد رشد نشان مي‌دهد. علاوه برآن، ثبت نرخ رشد مثبت اقتصادي طي سه فصل متوالي نشانگر تثبيت فرآيند خروج اقتصاد از رکود است. جهت‌گيري صحيح سياست‌هاي اعتباري نظام بانکي و اولويت ‌ پرداخت تسهيلات بابت تامين سرمايه در گردش مورد نياز توليد، نقش موثري در نيل به اين دستاورد داشته است. بر اساس آمارهاي موجود، ۵۹.۹ درصد از تسهیلات پرداخت شده نظام بانکي در سال گذشته در قالب سرمایه در گردش بوده است. در بخش صنعت، سهم تسهیلات سرمايه در گردش از مجموع تسهيلات پرداختي به اين بخش، ۸۱ درصد می‌باشد. رئيس کل بانک در ادامه، رشد اقتصادی ۹ ماهه سال ۱۳۹۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل را ۳.۶ درصد اعلام کرد و با پیش‌بینی اینکه رشد اقتصادی سال در محدوده ۳ درصد خواهد بود، خروج اقتصاد از رکود همزمان با کاهش قابل
سیف: ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی را نيز یکی از دغدغه‌های مهم بانک مرکزی برشمرد و هشدار داد: آحاد مردم باید بدانند اعتماد کردن به آن دسته از موسسات مالي که تحت نظارت بانک مرکزی نیستند، می‌تواند خطرآفرین باشد و دارايي‌هاي آنها را نيز در معرض خطر قرار دهد.
ملاحظه نرخ تورم را دستاورد بزرگی توصیف کرد.

رییس کل بانک مرکزی محدودیت های اقتصادی را مانع بزرگی بر سر راه انضباط پولی دانست و اظهار داشت: رسیدن به دستاوردهای مثبت در حوزه سیاست‌های پولی با همراهی و همکاری دستگاه‌های مختلف اقتصادی؛ از جمله وزارت امور اقتصادي و دارایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نيز حمایت‌های مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون اقتصادی مجلس،‌ میسر شده است.

سیف در پاسخ به شبهاتي درباره این که چرا مردم اثرات خروج از رکود را لمس نمی‌کنند ، تاکید کرد: طی ۸ فصل متوالی در کشور رکود اقتصادی حاکم بوده و ميزان توليد کالاها و خدمات و ديگر فعاليت‌هاي مولد اقتصادي با شتاب زيادي افت کرده بود. با استقرار دولت یازدهم و پس از اتخاذ مجموعه‌اي از سياست‌هاي انضباط گرا و هماهنگ،‌ فضاي توليد به تدريج در حال احياء و تقويت است و طبیعی است که جامعه و آحاد مردم،‌ اثرات مطلوب رشد اقتصادی و کاهش تورم را با تاخیر دریافت کند.

رییس شورای پول و اعتبار در ادامه به محدودیت توان اعطاي تسهیلات‌ در نظام بانکی اشاره کرد و گفت: هرچه تکالیف بودجه‌ای بيشتري برعهده نظام بانکی قرار داده شود، بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به بخش‌ غيردولتي و تامين نيازهاي خرد اقتصادي با محدودیت بیشتری مواجه خواهند بود.

سیف همچنین به ابعاد نظارتی بانک مرکزی اشاره و شفاف سازی صورت های مالی بانک ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: در جلسه‌ مشترک بانک مرکزی با حسابرسان مستقل بانک‌ها، مقرر شد که صورت‌های مالی بانک‌ها با دقت افزون‌تري بررسی و مطالبات غیرجاری آنها شفاف‌سازی شود؛ زيرا اعتقاد داریم عدم افشای موارد مهم در صورت‌های مالی می‌تواند مشکلات دامنه‌داری در فضاي فعاليت‌هاي آتي آنها ایجاد کند.

وی ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی را نيز یکی از دغدغه‌های مهم بانک مرکزی برشمرد و هشدار داد: آحاد مردم باید بدانند اعتماد کردن به آن دسته از موسسات مالي که تحت نظارت بانک مرکزی نیستند، می‌تواند خطرآفرین باشد و دارايي‌هاي آنها را نيز در معرض خطر قرار دهد.

وي با اشاره به اينکه هم اکنون ۱۵ تا ۲۰ درصد از نقدینگی کشور نزد موسسات مالی غیرمجاز تجمیع شده، بر عزم جدي بانک مرکزي براي انسجام‌بخشي به بازار پول کشور،‌ افزايش چتر پوشش نظارتي اين بانک بر عمليات در اين حوزه و ارتقاي شفافيت آن تاکيد کرد و افزود: در اين راستا با دستگاه‌های مختلف، مراجع قضایی و نیروی انتظامی همکاری می‌کنیم.

رییس کل بانک مرکزی در ادامه به حاشیه سود پایین در بانکداری بین المللی اشاره کرد و گفت: این موضوع در بانکداری جهان به عنوان یک اصل حاکم پذيرفته شده که هزینه‌هاي اداری و تشکیلاتی باید با کارمزد تناسب داشته باشد و بانکی که این شرایط را احراز کند،‌ بانک با ثبات و حرفه‌ای تلقی می‌گردد؛ ولی بانکی که متکی به حاشیه سود باشد، بانکی متزلزل است. لذا در بانکداری بین‌المللی هزینه خدمات از مصرف کننده آن دریافت می‌شود، بانکداري ايران نيز مي‌بايد در اين راستا حرکت کند.

سیف حذف گزينه سپرده‌‌‌گيري بلندمدت بيش از يک‌سال در نظام بانکي را یکی از اقدامات مثبت بانک مرکزی عنوان کرد و افزود: بانکهاي هيچ کشوري خود را به نرخ سود ثابت براي آينده طولاني متعهد نمی‌کند. بانک مرکزی نيز از تعیین دستوری نرخ سود تسهیلات که زمینه‌ساز فساد است‌، پرهیز می‌‌کند.

رییس شورای پول و اعتبار از ورود بانک مرکزی به حوزه بررسي ریسک پذیری بانک ها خبر داد و گفت: بانک مرکزی به منظور صیانت از سپرده های مردم، دامنه مجاز ریسک در عمليات بانک ها را تعیین می کند.

در ادامه این جلسه اکرمی مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی گزارشی در
رئيس شوراي پول و اعتبار در ادامه تصریح کرد: بالاتر بودن نرخ تورم نسبت به نرخ سود سپرده‌هاي بانکی در سال‌هاي گذشته موجب تضييع حقوق سپرده‌گذاران شده بود. دستاوردهاي اخير دولت در کاهش قابل ملاحظه نرخ تورم به 15 درصد، ايجاب مي‌کند نرخ سود بانکی نيز کاهش متناسبي را تجربه نمايد. ليکن در اجراي اين سياست بايد به تورم انتظاري نيز توجه داشت و با ملاحظه شرايط بانک‌ها، نسبت به کاهش تدريجي بردار نرخ‌هاي سود بانکي اقدام نمود.
زمینه رویکردها و اقدامات بانک مرکزی در سال ۱۳۹۳ در ارتباط با زمینه سازی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی ، ارتقای انضباط پولی، تامین مالی غیر تورمی اقتصاد ،مدیریت مطالبات معوق بانکی و بهبود و ارتقای سلامت مالی بانکها ارائه نمود .

وی سپس گزارشی از آخرین تحولات اقتصادی کشور و برنامه های سال جاری بانک مرکزی در اختیار حاضرین قرار داد .

در ادامه،‌ تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی نيز اهم اقدامات اين حوزه در سال ۱۳۹۳ را برشمرد و گفت: مطالبات معوق بانک ها بزرگترین مشکل کنوني نظام بانکی است که به‌طور جدي در حال پیگیری آن هستيم.

وی افزود: یکی از اهداف بانک مرکزی دور کردن بانک ها از رقابت ناسالم است که خوشبختانه این نظم از طریق شورای پول و اعتبار اعمال می شود.

تهرانفر اقدامات بانک مرکزی در راستای ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات مقامات کشور و با مصوبه شورای عالی امنیت ملی جلسات منظم و قاعده‌مندي هر هفته با نمایندگان دستگاه‌های مختلف و با حضور مرکز پژوهش‌های مجلس جهت ساماندهی موسسات اعتباری غیر مجاز برگزار مي‌شود و آخرين تحولات در خصوص ارتقاي نظارت بر عمليات مالي این قبیل موسسات بررسي می‌شود.انتظار می رود ظرف مدت شش ماه مجموعه تدابیر و اقداماتی تدوین و جهت تصویب به شورای عالی امنیت ملی ارائه شود که قطعا بانک مرکزی را در ساماندهی و تقویت نظارت بر موسسات اعتباری غیر مجاز مساعدت خواهد کرد.

در ادامه جلسه، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نيز از اقدامات بانک مرکزی و دولت در راستای کاهش تورم، کاهش نقدینگی و اعاده ثبات اقتصادی تقدیر کرد. ارسلان فتحی پور گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد به بانک مرکزی در زمینه ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی کمک کند. فتحی پور همچنين تاکید کرد کمیسیون اقتصادی مجلس حامی بانک مرکزی است و معتقدیم به منظور نظارت موثرتر و کارآمدتر باید به سیاستگذار پولی استقلال، قدرت و اختیار بیشتری اعطاء شود.

وی همچنین به سامانه‌های الکترونیکی طراحی و پیاده‌‌سازی شده توسط بانک مرکزي اشاره کرد و افزود: گسترش این سامانه‌ها از ميزان تخلفات بانکی تا حد زيادي کاسته است.

برخورد جدی با موسسات فاقد مجوز و نظارت کامل بر عملکرد ‌آنها، آمایش شعب بانکها و توزیع بهینه آنها، توجه به پیمان‌های پولی دو یا چندجانبه، پیگیری جدی مطالبات معوق ، احیاء و تقویت اعتماد عمومی به بانک مرکزی و شبکه بانکی، افزايش پرداخت تسهيلات قرض‌الحسنه خرد توسط بانکها، جلوگيري از ورود نهادهای غیراقتصادی به صنعت بانکداری و لزوم نظارت دقیق بانک مرکزی بر فعالیت مالي آنان، اهتمام افزونتر بر رعايت اصول و ضوابط بانکداری اسلامی و نظاير آن، از ديگر نکاتی بود که از سوی اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شد و رییس کل بانک مرکزی نيز به سوالات مطرح شده، به فراخور پاسخ داد. نمایندگان حاضر در نشست نیز ضمن تاکید بر پشتیبانی و حمایت قاطع مجلس از بانک مرکزی، خواستار توجه جدی به مقولات مذکور شدند.

در خاتمه این نشست، دکتر سیف ضمن اشاره به بخشنامه‌های صادره بانک مرکزی طی سال گذشته و روزهای آغازین سال جدید بر اهتمام بانک مرکزی بر حمایت از تولید و هدایت هرچه بيشتر منابع به سمت فعالیتهای مولد تاکید نمود.

رییس کل بانک مرکزی همچنین به برخی از فعالیتهای این بانک برای رفع مشکلات و تنگناهای موجود به شرح زیر اشاره کرد:
- اخذ شکایات، انتقادات و مشکلات پیش روی مردم و واحدهای تولیدی توسط روابط عمومی بانک مرکزی و رسیدگی مجدانه به آنها
- برقراری ارتباط نزدیک با استانداران و نیروی انتظامی به منظور هم‌افزایی بیشتر در زمینه سامان بخشی به بازار غیرمتشکل پولی و نظارت دقیق‌تر بر فعالیت موسسات مالي فعال در استانها
- تاکید بر استقرار شرایط باثبات و پایدار اقتصاد کلان و تورم تک رقمی؛ به عنوان الزامات و مولفه‌های اصلی اجرای سیاست اصلاح پولی
- تاکید بر ساماندهی فعالیت بانکها و انتظام بخشی به موسسات اعتباری فاقد مجوز
- اهتمام جدی نسبت به حل و فصل مشکلات پیش روی بدهکاران بانکی
https://akhbarbank.com/vdchz6nx.23nikdftt2.html
مشاهده نظر مخاطبان
کامران
France
باسلام استادمحترم جناب آقاي سيف وتهرانفر لطفابه فرياد٧٠٠هزارسپرده گذارموسسه ميزان مشهد که همواره ادعا ميکرده کارهايش را نزدبانک مرکزي کرده بکنيد آخرمردم چه گناهي کرده اند که ٨۵روزاست نميتوانند سپرده کوتاه مدتشان را از موسسه اي که ١۴سال درجمهوري اسلامي فعاليت مي کرده بگيرند اگرموسسه اي مجوز ندارد چرا برخورد نمي کنيد تورا به خدا به سايت اخبار بانک مراجعه کرده ونظر مردم را بخوانيد هرچند که مطمئنم کسي نيست که به اين کامنت ها توجه کند باشد ماهم خدائي داريم
به قانون تمکین کن برادر من
بانک ملی و صادرات تا چند روز دیگه کمک میکنند پس بهتره بزرگنمایی نکنی چون قانون و بانک مرکزی تصمیم به کمک کردن دارن و اینو استانداری هم رسما اعلام کرده
Iran, Islamic Republic of
اونا اعلام کردن، تو تایید می کنی، و مردم هم باور می کنن!!!!
موضوع موسسه ی میزان را یه عده دارن واقعا بزرگنمایی میکنن و انگار که موسسه کلاهبرداری کرده و فرار کرده، خوبه که استانداری گفته چند روز دیگه مشکل با کمک بانک ملی حل میشه پس چرا یه عده درک این سخن براشون سخته
کامران جون نگو 700 هزار نفر
یه عده ای درخواست سپرده دارن و اکثرا در این اتقاقات نگرانی به خود راه ندادند
United States
اکثر کسانی که اوضاع موسسه را به هم ریختن و تجمع کردن سپرده گذاران خرد و ریزی هستند که کاری ندارند و فعلا تنها کارشان تجمع و بپا کردن آشوب است لطفا گول افراد آشوبگر را نخورید و به حرفهای استاندار محترم اطمینان کنید
رضا
Iran, Islamic Republic of
مردم پول بادآورده نداشته اند بلکه ان را از عرق جبین به دست اورده اند. آیا یک موسسه قانونا حق دارد حبس دارایی نماید؟ کم یا زیاد فرقی نمی کند. حق، حق است. من خودم مبلغ 14 میلیون برای ایام معدودی به صورت روز شما انجا به ودیعه نهدم. و اکنون 85 روز از ماجرا گذشته و هر روز با یک دروغ مردم را به روز یا ماه دیگر حواله می دهند. این عملکرد پیامدی جز سلب اعتماد ندارد. بلاخره میزان باید بداند که هم در پیدایش و هم در ادامه حیاتش به اعتماد مردم نیاز دارد. و نباید با سلامت روانی مردم بازی کند
اگر کلاهبرداری کرده حرف شما درست
اما وقتی شایعه میاد یخه موسسه رو میگیره و یه عده هم از تجمع خوششون میاد به نظرت چاره چیه، جالب اینجاست که استانداری چندین بار گفته نگران نباشید.
اما یه عده گوش شنوا ندارند
موافقم
مهرداد
جناب سیف اگر سود بانکی کم بشه،من حتی یک روز هم پولم رادر بانک نگه نخواهم داشت و سریعا تبدیل به ارزهای معتبر یا طلا خواهم کرد که برایم بماند،نهاینکه هر روز ارزشش کم شود
United States
نشستی یه چی واسه خودت میگی. سود کم بشه 1 ریال نمیزارم واست که تو بخوری. تبدیل میکنم
وحید
هدف اونا هم همینه که پول تون رو در بورس و جای دیگه سرمایه گذتری کنین.
سود بانکی اگه کم شود مردم سپردها را بیرون میاورند در هیچ شرایطی نباید کم شود سپاس
هادی
اخه مگه مریضید این موسسات غیر مجازو راه میندازید که مردم برن سپرده باز کنن حالا با حرف شما ناراحتی اعصاب بگیرن که با سپردشون چه کنن
reza
كي فساد از بانكها رخت مي بندد؟ كي رانت خواري كارمند هاي بانك از نظام بانكي رخت مي بندد؟ كي مديريتهاي فاسد و نادان از بانك اسلامي بر چيده ميشه؟ تا كي ربا خواري بانكها با اين سودهاي كلان علي رغم دستور قرآن مجيد بر چيده خواهد شد؟....
آقای سیف این چطور ساماندهی است که دادمردم رو درآورده اید
اگه همه جای دنیا بخواد مثل اینجا ساماندهی بشه که باید بگم واستا دنیا من میخوام پیاده شم...
ایران پنجمین کشور دارای تورم بالا در سال ۲۰۱۴ شناخته شده است

قابل توجه بانک مرکزی که دم از سود پایین بانکی میزند
Iran, Islamic Republic of
سيف جان ، دو سال است مي خواهي موسسات را سامان دهي كني ، بابا مذاكرات لوزان نتيجه گرفت ولي هنوز شما در حال بررسي هستيد
هشدار
آقا چرا تو سال ٩٢ نرخ تورم ٤٠ درصد بود ، نرخ سود بانكي رو ٣،٤ درصد بالاتر از نرخ تورم نكرديد؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ملت شاكي ميشن از اين كاراي اقتصادي . هر كاري كه به نفع مردم باشه اينه نتيجش . بزاريد اعلام كنم اقتصاد مملمت مريض است فلج شده . با تغيير سود بانكي اقتصاد فلج بلند نخواهد شد . كشوري كه نرخ تورمش اول هست تو دنيا انتظار داريد بخش توليداتش بچرخه؟ كم كردن سود بانكي مشكلات زيادي را واسه بانك ها ايجاد خواهد كرد.
آقای سیف در دولت هاشمی رفسنجانی شما چکاره بودید، مردم فراموش نکردن. اقدام شما سیاسی است
سيد
كشوري كه اقتصاد بسته داره و با هيچ كشوري الا چيز تعامل نداره انتظار داريد با كم كردن سود بانكي كارخونه جات خط توليد راه ميندازن و باعث رونق اقتصادي ميشه ؟ كم كردن سود بانكي فقط و فقط كمك به افرادي خواهد شد كه بتونند با وام هاي كلان خودروهاي بالاي ٢٤٠٠ سي سي وارد كنند . وسلام
علی
آخه من چی بگم به شما
یک دکه روزنمه که بخواهی بزنی باید کلی جواز و اماکن و . . . بری . آخه مگه تاسیس بانک شوخیه . اونم تازه 20 درصد کل دارایی مردم توش باشه . آقای سیف من کل سرمایه زندگیم توی موسسه نوره . لطفا ً بی خود با این حرفا اعصاب مردمو خورد نکنید . یا از اول اقدام کنید یا حرف اضافه . . .
سيد
كشوري كه اقتصاد بسته داره و با هيچ كشوري الا چين تعامل نداره انتظار داريد با كم كردن سود بانكي كارخونه جات خط توليد راه ميندازن و باعث رونق اقتصادي ميشه ؟ كم كردن سود بانكي فقط و فقط كمك به افرادي خواهد شد كه بتونند با وام هاي كلان خودروهاي بالاي ٢٤٠٠ سي سي وارد كنند . وسلام
United States
آقاي سيف اين موسسات كه يك شبه بوجودنيامدن . چندين سال سابقه وچندين شعبه دارن . چطور حالا غير مجاز شدند ؟ چرا تاخالا پيگير نبوديد و مارا آگاه نكرديد .
آخه موسساتی که با مجوز خود آقایان تاسیس و بر مدار قانون حرکت کرده اند چی شده که حالا غیر مجاز شدند
کاسب بازار
آقای سیف ب عنوان یه کاسب میگم اگه مشکلات موسسات رو رفع نکنید و با آرامش مدیریت نکنید تمام موسسات به خاک سیاه کشیده میشن و اونجا هر چی بیانیه بدی و اطلاعیه بدی مردم گوششون بدهکار نیست

واضح بگم: مشهدی هستم و تو شهر ما موسسه ی میزان اعتباری بسیار بالا در بین مردم داشت. اگه موسسه ای که اینقد اعتبار داشت و همه میدونیم که از بدنه ی دادگستری هستش و اصلا تعاونی اعتبار دادگستری هست رو بهش کمک نشه والا بقیه موسسات هم در امان نخواهند بود و اونجاست که بحرانی درست میشه که کسی نمیتونه جمع و جورش کنه

آقا سیف دست از لجاجت های مدیریتی بردارید و تدبیری کنید که خدا و خلق خدا رو خوش بیاد نه اینکه ژست مدیریتی بگیرید

بگید من بی سوادم مهم نیست، اما اگه کمک نشه دیر یا زود موسسات دیگه به مکانی برای آشوب مردم تبدیل میشه

من مرده شما زنده.
علي
United States
آقاي سيف شما بفكر مردم هستيد ؟ ما موش آزمايشگاه شديم براي كارهاي شما . خدارا خوش نمياد . از مردم نظر سنجي ومشورت كنيد . در اسلام مشورت ..........
United States
خدا را خوش نمياد آقاي سيف مردم را درك كنيد
رضا
Iran, Islamic Republic of
اقاي سيف
خودتان رو يك لحظه جاي مردم بدبختي كه پولشون رو تو موسسه هاي به قول شما غير مجاز گذاشتند بزاريد .به خدا ما گناه داريم .لطفا مساعدت كنيد مشكل مردم رفع بشه بعد بشينين با موسساتتون تو سر هم بزنين
United States
این آقایون اونقدر دارن که به سود احتیاجی ندارند مردم براشون مهم نیستند مهم جیب و منافع خودشون است
بانک مرکزی مردم رو بیچاره کردی اونم بخاطر سیاست های غلطتت. این بانک مرکزی اصلا مشورت نمیکنه و نتیجش شده همین نگرانی مردم

آخه تا قبل این دولت چه مشکلی وجود داشت که این دولت همه را غیر مجاز اعلام کرد و این فیلم ها رو در میاره. بسیار مشتاقم دولت بعدی بیاد و بگه که سیاست های این دولت چطور پدر مردم رو درآورده
حسین
جناب سیف حتما باید اتفاق بدی بیوفته اونوقت به فکر چاره بیوفتین.اگه صحنه های جلوی سرپرستی میزان رو امروز میدید سریع به فکر چاره میوفتادید.موضوع موسسه میزان دیگه داره امنیتی میشه.قبلا هم هشدار داده بودم ولی کو گوش شنوا.
محمود
آ دم تعجب می کند از کسانی که متوجه نمی شوند جلوگیری از موسسات مالی توسط بانک مرکزی امکان ندارد و این قوه قضاییه است که می تواند با دستور دادستانی و فعلیت نیروی انتظامی جلو موسسات مالی را که مثل قارچ در شهرها رشد پیدا کرده اند بگیرد.
کامران
France
ضمن تشکروعرض ادب خدمت تک تک مخاطبين اگرموسسه ميزان با يک شايعه اينگونه دچار بحران شده پس بايدگفت صلاحيت کارکرد درنظام پولي کشور را ندارد بعدشم کارمند محترم ميزان که توي شعبه از بيکاري به مردم توهين ميکني وکامنت ميذاري هرکس سرمايه ش هرچي شما نبايد بگين اگرتوصيه به تمکين ازقانون مي کنيد به آقاي حلمي بگين به دستور بانک مرکزي مبني برادغام موسسه تمکين کنه ودرسيماي مشهداعلام کنه مردم بيکارنيستن هرروز تجمع کنن عمل به قانون به فرموده رهبر معظم انقلاب وظيفه همه ماست
تازه ترین اخبار