به گزارش «اخبار بانک» به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، موضوعات این جشنواره در حوزه اقتصادی- بانکی، مذهبی- فرهنگی، علمی- آموزشی و ادبی- هنری بود که می توان یکی از اهداف آن را ارتقای بانکداری الکترونیک با استفاده از ابزار رسانه اجتماعی دانست.
در ابتدای این مراسم محسن عزیزی، عضو هیات مدیره بانک مسکن گفت: دنیای اینترنت یکی از مهم ترین دستاوردهای بشر است که به طور تصاعدی کاربرانش روز به روز در حال افزایش هستند.
وی ادامه داد: در سال ۱۹۸۵ ظرفیت نفوذ اینترنت در دنیا از هر ۱۰۰۰ نفر معادل ۴ نفر بوده و پیش بینی شده است که این تعداد در سال ۲۰۱۵ به معادل ۴۰۰ کاربر از ۱۰۰۰ نفر برسد.
عزیزی با اشاره به نفوذ اینترنت در سطح بین الملل اعلام کرد: هم اکنون کاربران اینترنت روی تجهیزات همراه در سطح بین الملل ۴۷ درصد است که پیش بینی می شود تا سال ۲۰۱۵ این میزان به ۶۸درصد برسد.ضریب نفوذ اینترنت در ایران به ۵۴ درصد رسیده است یعنی حدود ۴۰ میلیون ایرانی از اینترنت استفاده می کنند و به فضای مجازی وارد می شوند.
وی گفت: اینترنت یک فناوری است که مهم ترین اتفاقی که پس از ورود این فناوری رخ داد را می توان تولد محتوا و در نتیجه ایجاد رسانه های دیجیتال دانست. شاید قابل توجه باشد که بدانیم تا سال ۲۰۱۵ بیش از ۶۸ درصد از مردم دنیا برای امور کاری خود از موبایل و نرم افزارهای آن استفاده می کنند و این نشان از جایگاهی دارد که فضای مجازی در زندگی بشر به خود اختصاص داده است.
عضو هیات مدیره بانک مسکن این فضا را برای گسترش خدمات بانکی بسیار ارزشمند دانست و تاکید کرد: این یک موقعیتی است که منجر به انفجار اطلاعات شده و مفهوم تازه ای به بانکداری بخشیده است.
وی افزود: با ظهور فناوری های دیجیتال مفاهیم جدیدی در صنعت بانکداری ظهور کرده است .بانکداری اکنون از ارایه خدمات برروی کانال های متنوع به ارایه خدمات در کانال های یکنواخت رسیده است و مشتری به هر کانالی که مراجعه می کند می تواند از آن خدمات یکسان و قابل پیگیری در کانال های دیگر دریافت کند و این یعنی تعامل و تعامل به معنای تولید محتوای دوطرفه است.
عضو هیات مدیره بانک مسکن با تاکید بر این مطلب که زمانی مشتری برای انجام خدمات بانکی خود می بایست به شعبه مراجعه می کرد گفت:در شش ماه اول سال جاری ۹۱درصد از تراکنش های بانک مسکن غیرحضوری بوده و اغلب انها با استفاده از خودپرداز،پایانه فروشگاهی،اینتربانک و موبایل بانک انجام شده است.
عزیزی تاکید کرد: در چند سال گذشته حجم اطلاعات تولید شده طی یک ماه ۲ برابر می شد اما این اتفاق اکنون شکلی روزانه به خود گرفته و ممکن است در چند سال آینده حجم اطلاعات در طی روز چندین برابر افزایش پیدا کند. این روند موجب به وجود امدن مفهوم داده های بزرگ (Big Data) شده است که دنیای مفهومی نرم افزار و سیستم های اطلاعاتی را متحول خواهد کرد و قطعا نظام های خدمت رسانی مانند نظام بانکی تاثیر شگرفی از این تحول خواهند پذیرفت.
عضو هیات مدیره بانک مسکن با اشاره به اهداف نخستین جشنواره وبلاگ نویسی بانک مسکن گفت: قرار است دست به دست هم دهیم تا یک فضای فکری مشترک از سوی خانواده بانک مسکن در این دنیای بزرگ اطلاعات ساخته شود.
عزیزی یادآور شد: این فضا بزرگ است و باید از آن مراقبت کرد و با تعامل با یکدیگر در حفظ سلامت و پایدارای ان تلاش کنیم.
ضیایی پرور، سرگروه داوران جشنواره وبلاگ نویسی بانک مسکن هم طی سخنانی با اشاره به اهداف بانک مسکن از برگزاری نخستین جشنواره وبلاگ نویسی گفت:این یک رخداد مبارک و میمون است و بانک مسکن می تواند از ظرفیت فضای مجازی به طور بسیار مناسب استفاده و با ورود به این حوزه به مردم خدمت رسانی کند.
وی یادآور شد: وبلاگ بانک مسکن هم اکنون این قدرت را دارد که به شکلی گروهی در آن اطلاعات را وارد کرده و مردم به عنوان نیروی روابط عمومی در آن ایفای نقش کنند و این امید وجود دارد که این جشنواره در جریان تولید محتوا در وبلاگستان فارسی به جایگاه اثرگذاری برسد.
ضیایی پرور اعلام کرد: در جریان برگزاری جشنواره وبلاگ ونویسی حدود ۸۰ نفر به طور مستمر و پویا شرکت داشتند که از این تعداد ۱۸ نفر برگزیده شدند.
وی ادامه داد: گام بعدی این جشنواره، ارتقای بانک مسکن به سمت رسانه های اجتماعی است .
در پایان این جشنواره از نفرات برتر نخستین جشنواره وبلاگ نویسی بانک مسکن تجلیل شد.
اسامی نفرات برتر به شرح ذیل است:
نفرات برتر :
ولی الله حسینی در حوزه اقتصادی- بانکی
محمد حسن مسعود در حوزه مذهبی- فرهنگی
سید حسین سعیدی در حوزه علمی- آموزشی
نیلوفر سلیمانی در حوزه ادبی- هنری
محمد علی حبیبی اصل وبلاگ اولی
نفرات دوم:
علی رضا باهنر در حوزه اقتصادی- بانکی
مرتضی کربلایی در حوزه مذهبی- فرهنگی
مهدی حمیدیان فر و خالید چوگلی در حوزه علمی- آموزشی
احسان سامع و رضا ملکی در حوزه ادبی- هنری
سید مصطفی هاشمی آزاده عمویی وبلاگ اولی
نفرات سوم:
محمد پرهیزگاری در حوزه اقتصادی- بانکی
محمد رضا عباسی زرگله در حوزه اقتصادی- بانکی
زینب یعقوبی حوزه علمی- آموزشی
فریدون محمدی در حوزه ادبی- هنری
مصطفی نوجوانی وبلاگ اولی