۰
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد بعنوان یکی از سخنرانان اصلی پنجمین کنفرانس بازاریابی خدمات بانکی طی مقاله ای ضرورت ها و الزامات استقرار بانکداری جامع در کشور را تشریح و راهکار های پیاده سازی آن را ارائه کرد.
به گزارش پايگاه خبري «اخبار بانك» به نقل از روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، در این کنفرانس با رویکرد بازاریابی حرفه ای در بانکداری و با موضوع بانکداری جامع با حضور صاحبنظران داخلی و خارجی، مدیران بانکی کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولین کشوری به مدت دو روز در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد، دکتر نتاج – مدیر عامل بانک مهر اقتصاد –با ارائه مقاله ای با عنوان ضرورت ها و الزامات استقرار بانکداری جامع به بررسی موج تغییرات الگوهای بانکداری در ایران پرداخت و گفت: این تغییرات از سال ۱۳۰۴ آغاز و تا مقطع کنونی ادامه دارد، اما در ۲۰ سال گذشته موج این تغییرات به مراتب شدید تر از ۷۰ سال پیش از آن بوده است. 

دکتر نتاج تغییرات در ۲۰ سال گذشته را در سه مقطع زمانی تشریح کرد و بیان داشت: موج اول تغییرات با ورود بانک های خصوصی آغاز شد و ابعاد تغییر بیشتر در شعبه اتفاق افتاد که شکسته شدن انحصار و بهبود خدمات بانکی از جمله آثار مثبت این برهه بودند. 

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد، ورود بانکداری الکترونیک به کشور را آغاز موج دوم تغییرات در الگوی بانکداری کشور عنوان کرد و ابراز داشت: پس از سال ۱۳۸۳ و همزمان با تدوین قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی این تغییرات رخ داد و در این مقطع زمانی انواع و اقسام سرویس های بانکی در کشور جاری و ساری شدند و تغییرات در سطح ستادها و به شکل فنی بروز و ظهور پیدا کردند. 

وی استقرار بانکداری جامع را موج سوم این تغییرات دانست که در کشورهای پیشرو در عرصه بانکداری در حال وقوع است و گفت: در این شیوه از بانکداری تمامی مشتریان و بازار طبقه بندی می شوند و تمامی واحدهای سازمانی درگیر آن هستند و بانکداری به صورت خرد، اختصاصی، شرکتی و تجاری انجام می شود. 

دکتر نتاج در ادامه به بررسی کیفیت محصولات و خدمات در این سه مقطع زمانی پرداخت و ادامه داد: در موج اول تغییری در محصولات و خدمات رخ نداد، اما در موج دوم خدمات الکترونیک بهبود یافت و در موج سوم تغییرات، مشتری مورد توجه قرار گرفت و محصولات متناسب با نیازهای آنها طراحی شدند. 

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد با بیان اینکه استقرار بانکداری جامع باید گام به گام و در یک بازه زمانی منطقی و با رعایت الزامات اتفاق بیفتد، خاطر نشان کرد: مجموعه مطالعات نشان می دهد چنانچه به موقع تغییرات آینده را حس کنیم با هزینه کمتری این تغییرات ایجاد می شوند. 

وی متغییرهای فرهنگ، ساختارها، فرآیندها، مدیریت، زیرساخت های فنی، منابع انسانی و محصولات و خدمات را از عوامل مورد نیاز برای استقرار بانکداری جامع در کشور بیان کرد و افزود: برای اجرای بانکداری جامع باید به سمت تیم سازی و مدیریت مشارکتی حرکت کنیم و با بازنگری فرآیندها و به کارگیری نیروهای متخصص، محصولات و خدمات مطابق نیازهای مشتری طراحی و عرضه شوند. 

بر اساس این گزارش، علاوه بر نشست های اصلی و سخنرانی های کلیدی کنفرانس، پنج کارگاه حرفه ای و تعاملی با عناوین: فروشندگی حرفه ای خدمات بانکی در شعب، بازاریابی خدمات بانکداری الکترونیکی، برنامه ریزی منطقه ای بازاریابی بانکی، نقش سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری در بانکداری جامع و نقش بازاریابی در بانکداری شرکتی هم زمان با کنفرانس برگزار شد، و دو نشست تخصصی نیز جهت بررسی و تجزیه و تحلیل موضوعات مرتبط با استقرار بانکداری جامع با حضور مدیران و صاحب نظران بانکی نیز تشکیل شد. 

گفتنی است مراسم رونمایی از تمبر یاد بود باشگاه بانکداران ایران همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس بازاریابی خدمات بانکی برگزار شد که دکتر نتاج به عنوان یکی از مدعوین تمبر نمادین را امضاء کرد. 

همچنین بانک مهر اقتصاد با برپایی غرفه ای در خلال برگزاری این کنفرانس به معرفی محصولات، خدمات و دستاوردهای خود در عرصه بانکداری پرداخت که مورد استقبال شرکت کنندگان در کنفرانس بازاریابی خدمات بانکی قرار گرفت.
https://akhbarbank.com/vdcb5wb5.rhbsspiuur.html
تازه ترین اخبار