مدير عامل شركت مخابرات ايران:

به دنبال خريد سهام برخي بانكها هستيم

احتمال تغییر مدیر عامل شرکت‌ همراه اول

24 ارديبهشت 1392 ساعت 15:16

شرکت مخابرات ایران مدتی است در حال بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بانک‌ها است که علاوه بر این مورد موارد دیگری نیز برای سرمایه‌گذاری مطرح شده است که از جمله‌ی آنها سرمایه‌گذاری در خارج از کشور است.


برداشته شدن محدودیت عرضه اینترنت با سرعت بیش از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه با مصوبه اخیر رگولاتوری از جمله مواردی بود که در نشست خبری مدیر عامل مخابرات ایران مطرح شد.

به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: برای افزایش تعرفه و آبونمان طرح‌های خود را به مراجع ذیصلاح ارائه کرده‌ایم و در حال حاضر در حال پیگیری این موضوع هستیم.

مظفر پوررنجبر در قالب نشست خبری سه ساعته به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پرداخت و برنامه‌های پیش روی شرکت مخابرات در سال ۹۲ را تشریح کرد.

وی در بخشی از این نشست در پاسخ به سوالی که درباره وضعیت نهایی تعرفه‌های مخابراتی مطرح شده بود و این که بالاخره در این راستا شورای رقابت تصمیم خواهد گرفت یا سازمان تنظیم مقررات ارتباطات درباره افزایش تعرفه‌ها نظر می‌دهد، اظهار کرد: رگولاتوری و رشورای رقابت هر یک وظایفی دارند که ما هر دو را قبول داریم، به عنوان مثال در حوزه قیمت گذاری شورای رقابت و در حوزه مسائل مربوط به رقابت سازمان تنظیم مقررات اعمال نظر خواهند کرد. 

پیگیری پایان انحصار رایتل

وی در بخش دیگری از این نشست در ارتباط با تمدید دوره انحصار اپراتور سوم همراه اظهار کرد: تمدید انحصار دیتا دو قشر را بسیار محروم کرد همین طوری هم در پهنای باند با عدد منحوس ۱۲۸ مشکل داریم و شرمنده مردم هستیم.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: بحث انحصار و تمدید آن مشکل مردم را بیشتر کرد و به این ترتیب مردم از سرویس‌های دیتا محروم و ما مجبور شدیم برنامه‌ریزی‌های خود را به هم بریزیم.

وی ادامه داد: البته ممکن است در این میان عده‌ای بگویند مگر سرویس‌های دیتا بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد بر درآمدزایی شرکت مخابرات تاثیر دارند اما واقعیت این است همین ۲۰ تا ۳۰ درصد عدد بزرگی محسوب می‌شود و در سرویس‌های آتی مخابرات نقش بسزایی دارد چرا که دیتا کلا پایه محسوب می‌شود. من در حال حاضر عدد و رقم در دست نداریم اما در نهایت به دلیل تمدید این دوره انحصار ما بسیار متضرر شدیم.

وی در عین حال یادآور شد: به همین دلیل خود را آماده کرده‌ایم که به محض پایان رسیدن دوره انحصار این موضوع را پیگیری کنیم. از سوی دیگر تمام تلاش خود را خواهیم کرد که زمان پایان دوره انحصار را جلوتر بیندازیم و در دولت جدید این موضوع را پیگیری خواهیم کرد. در حال حاضر هم برای بررسی این موضوع به تمام مراجع ذیصلاح مراجعه کرده‌ایم. 

سود خالص مخابرات در سال ۹۱

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: سال گذشته شرکت ارتباطات سیار شش هزار و ۶۳۹ میلیارد تومان درآمدزایی داشته که این درآمد‌ در وهله‌ی اول به مکالمات موبایلی و در وهله‌ی بعد به پیامک‌ها و دیتا مربوط می‌شود.

وی هم چنین یادآور شد: در سال ۹۱ از نظر تلفن ثابت ۲۴۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی وجود داشته که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از این درآمد مربوط به سرویس دیتا بوده است.

پوررنجبر در مجموع سود خالص مخابرات ایران در سال ۹۱ را ۲۱۸۷ میلیارد تومان دانست.

احتمال تغییر مدیر عامل شرکت‌های مخابرات تهران و سیار

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تغییراتی که قرار است در مخابرات ایران صورت بگیرد اشاره کرد و گفت: با توجه به ماموریت‌های سازمان مجبور شده‌ایم که بخش جدیدی به نام شرکت ارتباطات ثابت را نیز راه‌اندازی کنیم، چرا که برای رسیدن به هدف ما که کسب رتبه‌ی سرآمدی در منطقه است لازم است حتما تغییراتی در مخابرات صورت بگیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر تلفن ثابت متولی ندارد، یادآور شد: ما مدتی است ساختار خود هلدینگ را تغییر داده‌ایم و قرار است برخی معاونت‌ها تغییر کرده و معاونت‌های جدیدی نیز به مجموعه افزوده شود.

پوررنجبر خاطر نشان کرد: مخابرات چه بخواهد و چه نخواهد باید وارد این حوزه شود و اگر این راه طی نشود، این شرکت نه تنها نمی‌تواند به سرمنزل مقصود برسد بلکه کوچک‌ترین تغییری در آن ایجاد نخواهد شد، چرا که درغیر این صورت مرگ مخابرات قطعی خواهد بود.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالی که درباره‌ی تغییر مدیران عامل شرکت‌های همراه اول و مخابرات استان تهران مطرح شده بود هم اظهار کرد: بعید نیست که چنین اتفاقی بیفتد اما همه چیز بستگی به نظر هیات مدیره خواهد داشت، در حال حاضر در شرکت ارتباطات سیار پنج نفر حضور دارند اما لازم است تعداد اعضای هیات مدیره این شرکت به هفت نفر برسد که ممکن است در تیم جدید برخی از اعضای قبلی تغییر کنند.

وی ادامه داد: به واسطه‌ی همین تغییرات ممکن است در هیات مدیره استان تهران نیز تغییراتی ایجاد شود و برخی از مدیران ارتباطات سیار در این مجموعه به کار گرفته شوند. اما درنهایت تصمیم با هیات مدیره خواهد بود. 

هزینه‌ ۹۰۰ ریالی هم‌کدسازی تکذیب شد

پوررنجبر در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بحث هم‌کدسازی استان‌ها اشاره کرد و گفت: این طرح وظیفه‌ای است که دولت برعهده ما گذاشته و اگر ما آن را انجام دهیم، هزینه‌های مردم به مراتب کاهش خواهد یافت و حتی شاید در هر استان ما حدود چهار میلیارد تومان کاهش درآمد داشته باشیم که اگر بخواهیم مجموع کشور را در نظر بگیریم این رقم به بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان می‌رسد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در حال حاضر استان‌های کشور درآمد خیلی بالایی دارند اما با این وجود ما طرح همکد سازی را شروع کرده‌ایم اما البته هنوز این طرح را اجرایی نکرده‌ایم و تنها در برخی استان‌ها و به شکل آزمایشی این موضوع عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: در این میان تا زمانی که برای ما مشخص نشود هزینه‌های این طرح از چه طریق تامین و جبران می‌شود؟ ما نمی‌توانیم وارد عمل شویم. به همین دلیل لازم است مشخص شود قرار است هزینه‌های این طرح از طریق دولت و یا مردم تامین شود، اما در هر صورت تا زمانی که مشخص نشود این هزینه‌ها از چه طریق تامین می‌شود ما مجبور به انجام این کار نخواهیم بود.

پوررنجبر در عین حال به هم‌کدسازی تلفن‌ها در استان‌های البرز و تهران اشاره کرد و افزود: پس از هم‌کدسازی در این دو شهر، هزینه‌های ارتباطی کاربران افزایش چندانی پیدا نکرد اما مساله این است که هزینه‌های هم‌کدسازی این دو استان مانند استان‌های دیگر نیست و در استان‌های دیگر هزینه‌ها به مراتب بالاتر است به همین دلیل تا زمانی که هزینه‌های این طرح یا هر طرح دیگر تامین نشود، ما در شرکت مخابرات آن را اجرا نخواهیم کرد و زیر بار حرف زور هم نمی‌رویم.

پوررنجبر در عین حال برخی ارقام که برای هم‌کد سازی اعلام شده بودند را نیز رد کرد. 

هم‌چنان به دنبال افزایش تعرفه و آبونمان

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران هم‌چنین اظهار کرد: ما مدتی است برای تغییر تعرفه‌ها و اصلاح آنها پیشنهاداتی را مطرح کرده‌ایم و در کنار پیشنهاد افزایش تعرفه طرح ارتقاء خدمات را نیز داده‌ایم اما همزمانی این موضوع با بحث همکدسازی ممکن است نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کند که این مساله برای ما نیز حالت دغدغه دارد.

وی ادامه داد: در سال ۹۱ افزایش قیمت‌ها مستقیما بر عملکرد شرکت‌ها تاثیر داشت و در این میان ما نیز مانند سایر شرکت‌ها مجبور هستیم با حاشیه سود مناسب حرکت کنیم به همین دلیل لازم است قطعا طرح‌های ما توجیه اقتصادی داشته باشد. به همین دلیل ما قصد بهینه‌سازی قیمت‌ها را مطرح کردیم که این موضوع صرفا به معنای افزایش قیمت نیست. 

تلاش برای سرمایه‌گذاری خارجی

پوررنجبر در این نشست اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران مدتی است در حال بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بانک‌ها است که علاوه بر این مورد موارد دیگری نیز برای سرمایه‌گذاری مطرح شده است که از جمله‌ی آنها سرمایه‌گذاری در خارج از کشور است.

وی یادآور شد: اگرچه ممکن است در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری خارجی نرخ سود خیلی بالا نباشد اما به هر حال با این شیوه ارزش پول حفظ خواهد شد و ما نیز حق داریم که زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری را بررسی کنیم. در حال حاضر هم در مواردی اقدام به سرمایه‌گذاری خارجی کرده‌ایم که به دلیل موضوعات بین‌المللی موفق به انجام این کار نشده‌ایم.


کد مطلب: 13305

آدرس مطلب :
https://www.akhbarbank.com/news/13305/دنبال-خريد-سهام-برخي-بانكها-هستيم

پایگاه خبری تحلیلی اخباربانک
  https://www.akhbarbank.com