۰
۱
سخنگوی قوه قضاییه درباره آتش سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو توضیح داد و گفت پرونده ای در این‌باره تشکیل شده است.

غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری یکصد و هفتم خود درباره فاجعه ساختمان پلاسکو توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین معاون اول قوه قضاییه در ابتدای سخنانش جان باختن تعدادی از هموطنان به خصوص نیروهای آتش نشان را در فاجعه آتش سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو تسلیت گفت و اظهار کرد: امیدواریم این عبرتی برای مسایل مشابه و آینده باشد تا دیگر چنین مطالبی تکرار نشود.

او در ادامه سخنانش گفت: درباره پرونده بابک زنجانی، دو نفر محکوم به اعدام بودند که حکمشان نقض شد و پرونده به شعبه هم عرض رفت. حکم بابک زنجانی قطعی شده و باید این حکم ابلاغ شود که این اتفاق افتاد و حکم به آقای بابک زنجانی ابلاغ شد و پرونده آن دو متهم هم به شعبه هم عرض ارجاع شد و تحقیقات از این دو متهم شروع شد.

دادستان سابق کل کشور در ادامه گفت: متهم دیگری که مدتها فراری و خارج از کشور بود با تلاش ناجا و بازپرس، به ایران برگردانده شد و مشغول تحقیق از او هستند. همچنین پرونده ریخته گران با 45 متهم به دادگاه رفته و دادگاه مشغول مطالعه است و 160 جلد این پرونده ضخامت دارد و امیدواریم شعبه 15 دادگاه انقلاب با سرعت و دقت به این پرونده رسیدگی کند.

محسنی اژه ای درباره برخورد با فساد در دستگاه قضایی هم گفت: ظرف دو هفته اخیر 5 قاضی در تهران تحت تعقیب قرار گرفتند. 4 نفر بازداشت و تعدادی از کارمندان قضایی و 3 وکیل مدافع بازداشت شده اند. به قضات رسیدگی کننده به پرونده این افراد توصیه می کنم درباره این افراد هیچگونه تحفیف و اغماضی نداشته باشند. پرونده درباره مسایل مالی است و تحقیقات در مرحله مقدماتی است. در صورتی که حکم صادر شود، اعلام می شود.

مدیرعامل بانک ملت بازداشت است

او درباره پرونده بانک ملت هم گفت: این پرونده تقریبا در حال اتمام است. یک اختلاف جزئی بین بازپرس پرونده و قاضی اظهار نظر وجود دارد. قرار مجرمیت صادر شده و به زودی پرونده 4 بازداشتی به دادگاه می رود. مدیرعامل سابق این بانک با مرتبطین او بازداشت هستند. همچنین در پرونده ارزی و نوسانات بازار ارز، 19 نفر بازداشت شدند که 10 نفر با قرار آزاد شدند و هنوز 9 نفر بازداشتند. درباره جنایت حکام آل سعود در منا، تاکنون 220 خانواده متوفیات به دادگستری شکایت کرده اند و 11 نفر از مصدومان نیز به دادگاه مراجعه کرده اند که پرونده در حال رسیدگی است. اقداماتی از طرف وزارت امور خارجه و دادستانی کل دنبال می شود.

تخلفات بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان گسترده است

سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه هم گفت: هر چه جلوتر می رویم تخلفات گسترده و زیادی در این دو سازمان می بینیم. حقیقتا جا دارد دولت و بانک مرکزی آسیب شناسی جدی در این باره کنند و ببینند چرا مسایل اتفاق می افتاد. قوه قضاییه با هزار زحمت و دردسر وارد می شود و تعقیب می کند ولی اگر این مسایل آسیب شناسی نشود، باز هم تکرار خواهد شد. این پرونده بسیار جای عبرت  دارد. ما در اختیار دولت و بانک مرکزی هستیم بیاییند و ببینند چه اتفاقاتی افتاده. چند هزار میلیارد تومان در اختیار معدودی از افراد بدون تضمین قرار گرفته و بر خلاف قانون بانکی و تجاری، این وجوه را گرفته و مصرف کرده اند. تاکنون این مقدار تخلف را یکجا درباره یک بانک و صندوق ندیده بودم. تعیین مدیرعامل بر اساس مقررات نبوده. بر اساس حمایتها و نفوذها بوده. در حدود 10 سال 13 تا سرپرست و مدیرعامل عوض شده. یعنی برخی سالها هر سال یک مدیرعامل عوض شده. دادن سهام و تسهیلات مطابق با قانون نبوده. در دادن تسهیلات هم تخلف شده و بالاتر از سقف مجاز تخلف شده. تسهیلات با وجودی معوقه داشتن افراد بیش از حد مجاز داده شده است. با برخی از کسانی که می خواستند حسابشان را تسویه کنند، تخلف شده است. قانون و مقررات رعایت نشده. تضمین مناسب نگرفته و اعتبارسنجی مناسب برای تسهیلات گیرندگان نشده است. هیچ نظارتی درباره دادن تسهیلات نشده. تضمینات لازم اخذ نشده. الان سر این صندوق، بیکلاه است و اگر قوه قهریه برای کمک نیاید، نمی توانند وصول کنند. تاکید می کنم دولت و بانک مرکزی امثال این پرونده را بررسی کنند.

او در ادامه با اشاره به اینکه یکی از بدهکاران بانکی که حدود 2هزار میلیارد تومان معوقه دارد، بازداشت شد، گفت: باید دولت و بانک مرکزی جدی با این مسایل برخورد کنند. همچنین حبس خانم نازنین زاغری، 5 سال قطعی شد. حبس فرهاد عبدصالح هم در مرحله تجدید نظر 5 سال قطعی شد. این دو متهم مسایل امنیتی داشتند. آقای فواد صادقی و علی غزالی هم حکم حبس قطعی گرفته اند.

جدول خلاصه نشست خبری صد و هفتم سخنگوی قوه قضاییه

خلاصه پرسش

رسانه

خلاصه پاسخ

آیا بازداشت دو تن از مدیران نهادهای امنیتی به دلیل مسایل مالی صحیح است؟

خبرآنلاین

منظورتان از نهادهای امنیتی چیست؟ (خبرنگاران: اطلاعات سپاه) اژه ای پاسخ داد: چنین بازداشتی نداشتیم.

درباره ساختمان پلاسکو کسی بازداشت شده؟ آیا مشکل متوجه بنیاد مستضعفان شده یا مستاجران؟ دستور دادستانی برای تخلیه ساختمان های اطراف بار مالی دارد؟

اطلاعات

موضوع پلاسکو باید از جنبه ها و ابعاد مختلف بررسی شود. این ساختمان با قدمت زیاد و نداشتن تجهیزات، آیا ساختمانهای مشابه دارید یا نه. باید استانداری، شهرداری، مالکان بررسی کنند. 2 یا 10 یا 100 ساختمان مشابه این در تهران وجود دارد. آیا می شود همه را پلمب کرد؟ یا باید رفع خطر کرد. شهرداری طبق ماده 55 قانون شهرداری موظف به رفع خطر است. رفع خطر به چه معناست؟ اگر قرار شد پلمب کنند. نقل شده 3هزار نفر در پلاسکو کار می کردند. آیا می شد ساختمان را پلمب کنند و بگویند بروید خانه؟ آیا همه ساختمانهای پرخطر را باید بست و پلمب کرد؟ رفع خطر چیست؟ آیا شهرداری تذکر به مالک داد، کفایت می کند یا باید خودش رفع خطر کند؟ طبق قانون، رفع خطر با شهرداری است ولی آیا شهرداری بودجه و امکانات برای همه ساختمانهای پرخطردارد؟ آیا اگر شهرداری می گفت می خواهم ظرف یک ماه رفع خطر کنم، کسبه اجازه می دادند؟ در ماجرای پاساژ علاءالدین، شورای تامین تهران تشکیل شد و فرماندار رسما اعلام کرد این کار انجام نشود. از الان باید به فکر بود در ساختمانهای مشابه چه کسانی مسئولند و آیا می توانند مسئولیت خود را انجام دهند؟ آیا شهرداری امکان و اجازه رفع خطر را برای همه این ساختمانها دارد؟ مالکان، صاحبان سرقفلی و همه دستگاه ها باید همکاری کنند. همه در سانحه اخیر دیدیم چه اتفاقی افتاد. اگر دستگاه ها بخواهند موضوع را گردن همدیگر بگذارند، طبیعی است یک دستگاه نمی تواند بار همه مسایل را به دوش بکشد. در حال حاضر کسی بازداشت نشده. همه دستگاه‌ها تلاش می کنند تا به فرموده مقام معظم رهبری بتوانند در اولویت جانباخته ها را نجات دهند. دادستانی هم از روز اول دو معاون فرستاده و در برخی ساعات نیز خود حضور می یابد و آن مقدار پشتیبانی حقوقی و قضایی در حال انجام است. طبیعی است این مرحله تمام شود، دادستانی وارد می شود. الان حمایتهای حقوقی و قضایی درباره جمع کردن این مسایل، شناسایی جانباختگان و کمک به کسانی است که اموالشان از بین رفته و بیکار شده اند. نیاز است برخی از ساختمانهای اطراف تخلیه یا بخشی از آن تخریب شود. اگر جایی نیاز بود قوه قضاییه وارد شود، معاون دادستان و خود دادستان حضور دارند و مقرر شد دادسرای تهران یک شعبه یا اگر لازم شد بیش از یک شعبه به این موضوع اختصاص دهد و بررسی های لازم را انجام دهد. اگر قصور یا تقصیری اثبات شد، دادسرا وارد می شود. یک پرونده در این باره تشکیل شده که دو بخش دارد، یک بخش از زمان قبل تا زمان اتفاق و بخش دیگر از زمان اتفاق به بعد است. تحقیقات و استعلامها انجام می شود ولی اولویت از مرحله وقوع به قبل است لیکن لازم باشد هر کسی را احضار می کنند و تحقیقات انجام می شود.

او در پاسخ به سئوال دیگری دراین باره گفت: اطلاعی ندارم وزارت کشور چند بار به شهرداری در این باره تذکر داده. شهرداری در مواردی باید رفع خطر کند. امیدواریم هر چه سریعتر اصل قضیه جمع و جور شود تا ببینیم چه کسانی قصور یا تقصیر دارند.

پرونده فیش های حقوقی چه شد؟ فیش حقوقی برخی از مدیران فروشگاه های رفاه با حقوق 25 میلیونی منتشر شد. بررسی درباره این فروشگاه چه شد؟

دانا

قرار بود دولت بررسی کند. ظاهرا به اینجا نرسید که جرمی اتفاق افتاده چون چیزی به دستگاه قضایی نرسید. دیوان محاسبات هم به جرم نرسید. دستگاه قضایی وارد شد و مقداری مسئله شتاب گرفته. هفتاد و چند نفر احضار شدند. لیستهای بازرسی کل کشور و سپاه دنبال شد. هر مواردی که جرمی اتفاق افتاده باشد، بررسی صورت می گیرد. ممکن است فردی مجرم باشد که باید حقوقی را که گرفته برگرداند و مجازات هم شود. برخی فقط حقوق گرفته اند ولی جرم نداشته اند، باید این حقوقها برگردد. برخی افراد ادعاهایی کرده اند که بررسی آن زمان بیشتری می گیرد. بازرسی کل کشور می گوید فلان آقا در 3 ماه اینقدر گرفته. وقتی او می گوید من کمتر از این گرفته ام، باید بررسی شود. مواردی هست که فردی ادعا کرده فیش صادره، معوقه سال قبل بوده. در یکی دو سه مورد ادعا شده مبلغ ثبت شده در فیش، برای 4-5 نفر بوده. من قرار بوده این پول را بین اینها توزیع کنم. مثلا 10 میلیون به فلان آقا داده بودند و قرار بوده این پول بین 5 نفر تقسیم شود. برای این 10 میلیون یک فیش صادر شده. رسیدگی به اینها وقتگیر است. بازپرس مخصوص این کار گذاشته شده. با برخی وزرا صحبت شده و مبانی اختلافات پیدا شده است. مورد به مورد را از بازرسی کل کشور پرسیده اند.

متهم رسول دانیال زاده به چه اتهامی بازداشت شده است؟ آیا ادعای برخی نمایندگان که می گویند او با حسین فریدون ارتباط داشته را تایید می کنید؟

دانشجو

شخصا موافق بوده و هستم درباره متهمان صحبت شود و علنی محاکمه شوند و رسانه ها اجازه داشته باشند عکسشان را منتشر کنند. چرا نتوانیم چهره یک سارق یا متخلفان را نشان دهیم؟ فعلا قانون اجازه نمی دهد. ما ملتزم به قانون هستیم. معذورم وقتی اسم می برید. این فرد بازداشت شده. مشغول تحقیقات هستند. ارتباط این دو نفر که اسم بردید روشن است. این که چه چیزی از تحقیقات درمی آید یا ارتباط آنها مجرمانه بوده، باید منتظرنتایج تحقیقات باشیم.

با بازداشت یکی از همدستان بابک زنجانی آیا ممکن است ردی از اموال به دست بیاید؟

روزنامه ایران

یک نفر فراری بود و بازداشت شده. باید منتظر تحقیقات باشیم ببینیم می تواند از ردی از اموال متهم اصلی بدهد. این متهم، آخرین متهم نیست. نهایتا پرونده در حال رسیدگی است.

آیا خانواده شهدای منا، دیه دریافت کرده اند؟

شبستان

تاکنون چیزی به عنوان دیه و خسارت مشخص و پرداخت نشده است.

طبق قانون تغییر کرده در سال 93 ماده 55 4 قانون شهرداری می توانسته ساختمانی مثل پلاسکو را هم پلمب کند هم خراب کند. چرا این کار را نکرد؟ چرا دادستان اکنون دستور تخلیه ساختمان کویتی ها را داده؟ چرا قبلا دستور پلمب و تخلیه نداده؟

روزنامه قانون

فرض کنید می توانست این کار را کند؟ باید حتما بررسی شود. در برخی موارد نمی تواند پلمب کند. یک طبقه پاساژ علاالدین را قرار شد تخریب کنند. چه شد؟ شورای تامین گفت دست نگهدارید. نمی توان کلی یک حکم برای همه صادر کرد. چرا دادستان پلمب کند؟ در این روزها دیدید در فضای مجازی چقدر دروغ و خلاف منتشر شد؟ آیا این به نفع جامعه است؟ نمی توان با مسایل اساسی با احساس برخورد کرد. وظیفه رفع خطر با دادستان نیست. اگر تشکیلاتی گفت فردا صبح این ساختمان پلمب نشود، خراب می شود. این فرق دارد. ولی اگر کسی بگوید ایمنی این ساختمان درست نیست، نمی توان پلمب کرد. در مواردی، نمی توان پلمب کرد و تخلیه کرد. شهرداری نمی توانسته 3 هزار نفر را از پلاسکو بیرون کند. الان ساختمانهای زیادی در تهران است که ایمنی ندارد.

او در پاسخ به سئوال دیگری گفت: ساختمانهای زیادی داریم که باید اقدامات ایمنی درباره آنها انجام شود. قوه قضاییه در این باره در مرحله اول وظیفه ای ندارد. آیا باید همه را پلمب کند؟ اگر کارگاهی چند صد نفر کار می کنند، باید رفع خطر شود، نباید حتما پلمب شود. اینها دیگر وظیفه قوه قضاییه نیست مثلا پله اضطراری بگذارد و کپسول آتش نشانی بیاورد.

وضعیت حقوقی مالک پلاسکو با مستاجران چطور است؟

جهان صنعت

شنیده ام رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرده اینجا ساخته می شود و حقوق افراد داده می شود. نمی توان اکنون گفت چه کسانی مقصرند. شنیدم ایشان گفته ما مالک بودیم و مسئولیت خودمان را می پذیریم.

تعاونی مسکن کارکنان اداره برق با توجه به بازنشستگی قاضی خراسانی مسئول این پرونده چه شد؟

خبرگزاری ایرنا

اگر قاضی بازنشسته شود، قاضی دیگر به جای او می آید. آخرین وضعیت این پرونده را نمی دانیم. این که گفته می شود فرافکنی نکنیم درست است. قوه قضاییه در دو مرحله وارد می شود. یک زمان وقتی است که جرمی واقع شده. درباره قطار سمنان، مواردی بوده و دنبال شده. مواردی هم پیشگیری است و مراتبی دارد. امکان ندارد قوه قضاییه همه موارد پیشگیری را به تنهایی انجام دهد. مثلا یکی از عوامل سرقت، فقر است. یکی از عوامل فقر، بیکاری است. آیا قوه قضاییه می تواند شغل ایجاد کند تا سرقت اتفاق نیفتد؟ نمی تواند.

شکایت اقای خاتمی از سردار نقدی ثبت شد؟

روزنامه اعتماد

بله، ثبت شد و در حال تعقیب است. هر فردی که تظلم خواهی کند و شکایت در دادگستری کند، طبعا ثبت و رسیدگی می شود. پرونده در مرحله مقدماتی است.

اطلاعات سپاه 4 تن از بدهکاران بانکی را بازداشت کرده؟

روزنامه قدس

نمی دانم کدام ضابط کار را دنبال کرده اند. 4-5 نفر از کسانی که معوقات داشتند و بر اساس خلاف، این تسهیلات را دریافت کردند، تعقیب شدند. 5 نفر بازداشتند که مبالغ بالایی بدهکارند. هر کسی معوقه داشته باشد بازداشت نمی کنیم. این افراد با تخلف، وام گرفته اند و با وجود تمکن، بدهی خود را نمی دهند.

چرا وزارت کار خطر ساختمان پلاسکو را به دادستانی نگفته؟

روزنامه همشهری

از وزارت کار بپرسید! (خنده حضار)

هفته گذشته بدون حکم، نیروهای ضابطان، به یک آموزشگاه در تهران ریختند. بدون حکم پیراهن مدیرعامل آموزشگاه را روی سرش کشیدند. هفت تیر روی شقیقه اش گذاشتند و مرتب فریاد می زنند اعتراف کن. چرا فردی را دستگیر و بدون تفتیش اتهام بازجویی می کنند؟

جارپرس

یک خبرنگاری می گفت به من گفته اند 50 میلیون می دهیم تا یک سئوال از محسنی اژه ای بپرسم. آیا شما آنجا بودید؟ پیگرد قانونی برای شما شود. چه کسی به شما این حرفها را زده؟ شما گفتید این اتفاق افتاده؟ بگویید کی گفته تا من سراغش بروم. (خبرنگار: مدیرمسئول ما گفته) مدیرمسئولتان را بیاورید تا بگوید چه کسی به او گفته. من این مطلب را می گویم دادستان دنبال کند. چنانچه مدیرمسئول این سخنان را گفته، می گویم دنبال کند. نکند او هم 50 میلیون گرفته باشد؟ کل مطلب شما کذب است. هر کسی هر چیزی گفت که آدم نمی پرسد و نمی نویسد. نان گندم نخورده اید، دست مردم که دیده اید؟ ببینید این سئوال کذب است یا باید پرسید؟

شرکتهای لیزینگ خودرو صدها میلیون از مردم پول می گیرند و بعد از مدتی به بهانه های مختلف، بدون سود به مردم بر می‌گردانند. آیا مدعی العموم وارد می شود؟

راه مردم

چندین بار تذکر داده ایم و مردم گوش نمی دهند. بستگی به قرارداد دارد. مثلا می گویند این مبلغ پول را می گیرم، تا این تاریخ خودرو می دهم اگر هم خودرو را ندادم، پولتان را پس می دهم. این قرارداد است. مشتری، ریسک می کند و با چشم باز وارد می شود. چنانچه برخی تضمین می گیرند که در صورتی که خودرو را ظرف 3 ماه ندادند، خسارت بگیرند. بعضا کلاهبرداری در این باره می شود که از جنبه عمومی، دادستان می تواند وارد شود.

چه کسی پرونده بابک زنجانی را مشخص کرد؟

باشگاه خبرنگاران

درباره این پرونده جلسه گذشته به تفصیل بیان کردم.

در شعبه مخصوص پلاسکو چه مسایلی قرار است طرح شود؟

خبرگزاری ایسنا

در محل پلاسکو که شعبه تشکیل نمی شود. در حوزه قضایی تهران، یک یا دو شعبه اختصاص می یابد که درباره روند کار آن توضیح دادم.

ستاد انتخاباتی قوه قضاییه تشکیل شده؟

خبرگزاری ایسکا

قوه قضاییه وظیفه نظارتی ندارد. فقط بر اساس پیشگیری از وقوع جرم، ستادی را در زمان انتخابات زیر نظر دادستان کل کشور تشکیل می دهد که اعضای مختلفی دارد. برای پیشگیری از جرایم، تقلب در تبلیغات، تخلفات انتخاباتی و جرایم را دنبال می کنند.

تایید می کنید ریشه 50 درصد پرونده ها، معاملات عادی است؟

روزنامه خراسان

عدد را ندارم باید دید رئیس سازمان ثبت چه می گوید. مسلما پرونده های کمی نیست. به دلیل اینکه معاملات غیرمنقول ثبت نمی شود و با وکالتنامه و قولنامه معامله می شود و مشکلات و گرفتاری های برای مردم و پرونده برای دستگاه قضایی به دنبال دارد. اقدام در این باره شده ولی به نتیجه نرسیده. قوه قضاییه و سازمان ثبت دنبال این بودند تمام معاملات غیرمنقول به صورت رسمی انجام شود و لااقل اسناد غیررسمی در محاکم و دستگاه های دولتی به رسمیت شناخته نشود. اصل این قضیه شبهه خلاف شرع دارد. قانون فعلا اجازه داده افراد با اسناد عادی معامله کنند که البته گرفتاریها زیاد است.

مسئولیت پلمب پلاسکو بر عهده کدام سازمان بوده؟

خبرگزاری پارس

باید بررسی شود. نمی توان اکنون گفت چه کسی کوتاهی کرده و چه مقدار. دادستان همین را بررسی می کند.

در پرونده ها اطاله دادرسی را داریم. پرونده تخلفات 12 هزار میلیاردی آقای احمدی نژاد چه بود و رسیدگی چیست؟

خبرگزاری ایلنا

در اصل اطاله دادرسی می گوییم قبول داریم. ولی مطلبی که گفتید در مصداق آن نیست. به فرض درست بودن این مطلب، مربوط به دیوان محاسبات است. درباره طول کشیدن پرونده ها، اولا قبول داریم پرونده ها طول می کشد. ما به میزان حجم پرونده ها، قاضی و کارمند نداریم. اصرار کردیم و تلاش کردیم در دوره برنامه ششم توسعه مانند برنامه پنجم 5000 نفر قاضی و 5000 نفر کارمند جذب کنیم. دولت فقط موافقت کرد سالانه 500 قاضی جذب شود. ما درخواست جذب 1000 قاضی را داشتیم. فعلا تصویب شده ما سالانه 800 قاضی جذب کنیم. اینها تازه قاضی مبتدی هستند. مجلس هم موافقت کرده 3200 کارمند ظرف برنامه ششم جذب شود. تعداد قاضی و کارمند با حجم پرونده ها مطابقت ندارد. بحث دوم طول کشیدن پرونده ها، بودجه است که بودجه ما کافی نیست. بحث بعدی، کارشناسی است. کارشناسی در اختیار قوه قضاییه نیست. یکی دیگر از علل طول کشیدن پرونده، نبودن شهود عادل است، به خصوص در پرونده های خانوادگی که کسی نبوده جرم را شهادت دهد. موارد دیگر، اقرار نکردن متهمان است. در خیلی موارد، اقرار نمی کنند. در برخی موارد، علم قاضی دلیل صدور حکم است که در دادگاه های بالاتر، علم برای قضات اثبات نمی شود. بعضا ضابطان، دستورات قضایی را مشخص نیست به درستی انجام داده باشند. مثلا ابلاغ اوراق یا صورتجلسات تحقیق محلی مشخص نیست درست است یا نه. ما در برخی موارد درباره طول کشیدن پرونده، دستمان بالاست. برخی پرونده ها 160 جلد دارد. 45 متهم در برخی پرونده ها وجود دارد. در پرونده بابک زنجانی قرار مجرمیت 1000 صفحه شده. برای حمل پرونده او، وانت باید بیاید ببرد.

آیا اعاده دادرسی مهدی هاشمی در دیوان عالی کشور تایید شده؟ آیا در زندان هستند؟

خبرگزاری مهر

ایشان مرخصی شان امروز تمام بود و باید به زندان برمی گشتند. هنوز درباره اعاده دادرسی هم دیوان نظر قطعی نداده.

در پرونده کرسنت اتفاق جدیدی افتاده؟

خبرگزاری تسنیم

کار خاصی قرار است روی پرونده انجام شود که هنوز تمام نشده. درخواست اعمال ماده 477 از سوی وزیر نفت شده بود. به او گفته شد شما نمی توانید درخواست کنید باید محکومان یا وکلای آنها درخواست کنند. هنوز بررسی اعمال این ماده تمام نشده

آیا شهرداری دیگر زندان اوین را نمی خواهد؟

روزنامه شهروند

خیلی چیز مهمی نیست. کسی می خواهد بفروشد، کسی می خواهد بخرد، چیز مهمی نیست.

https://akhbarbank.com/vdcjiyei.uqeyyzsffu.html
مشاهده نظر مخاطبان
علی
United States
پس با این خبر نیز باید مشتریان بانک سرمایه به شعبه ها برای دریافت سپرده هجوم بیاورند !!!!!
تازه ترین اخبار