۰
۱
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۲

بانک تجارت با قیمت 670 ریال به تابلوی بورس بازگشت

اخبار بانک: با اعلام پیغام ناظر بازار نماد معاملاتی بانک تجارت سرانجام پس از چندین ماه توقف بازگشایی شد و در نهایت با قیمت ۶۷۰ ریال به تابلوی معاملات بورس بازگشت.
بانک تجارت با قیمت 670 ریال به تابلوی بورس بازگشت
به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک، بانک تجارت در حالی دیروز طی ارسال نامه شفاف سازی روی سامانه کدال در خصوص آخرین وضعیت عملیاتی خود شفاف سازی کرد که در پی آن نماد معاملاتی "وتجارت" در جریان معاملات روز جاری بازگشایی شد.

بانک تجارت پیشتر با اعمال دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر اصلاح صورت های مالی بانک ها بر اساس استانداردهای حسابرسی بین المللی سود برآوردی ۱۶۷ ریالی برای سال مالی جاری را به ۹۳ ریال زیان تبدیل کرد و بدین ترتیب تعدیل منفی ۱۵۶ درصدی سود برآوردی را اعلام کرد. علاوه بر این بانک تجارت بر اساس عملکرد ۹ ماهه سال مالی جاری ۱۶۴ ریال زیان محقق ساخته است.

بر این اساس در جریان معاملات روز جاری "وتجارت" پس از بیش از ۱۰۰ روز توقف با افت قیمتی ۳۳ درصدی به تابلوی معاملات بورس بازگشت و ارزش بازاری آن از ۴,۵۸۸ میلیارد ریال به ۳,۰۶۱ میلیارد ریال کاهش یافت تا در يك لحظه بيش از ۱۵۰۰ ميليارد ريال سرمايه سهامداران دود شود و بدین ترتیب زیان سنگینی را بر سهامدارانش تحمیل كند. در این شرایط بازگشایی نماد معاملاتی بانک تجارت تأثیر منفی ۳۶۹ واحدی بر شاخص کل بورس اعمال کرد و نماگر بازار سرمایه را به نیمه مدار ۷۷ هزار واحدی پایین کشید.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی طی روزهای پایانی تیر ماه سال جاری همزمان با برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران دستورالعملی مبنی بر الزام بانک ها به اصلاح صورت های مالی خود بر اساس استانداردهای حسابرسی بین المللی صادر کرد که طی آن نماد معاملاتی اغلب بانک ها همچون "وتجارت"، "وبملت"، "وبصادر"، "وپاسار"، "وپارس" و "ونوین" که بدلیل برگزاری مجمع متوقف شده بودند همچنان ممنوع المعامله باقی ماندند و بازگشت نماد معاملاتی آن ها به بورس منوط به اجرای دستورالعمل مذکور شد.

بر این اساس اگرچه ابلاغیه جدید بانک مرکزی مورد انتقاد کارشناسان و فعالان بازار سرمایه قرار گرفت اما در هر صورت طی هفته گذشته بانک ملت و امروز بانک تجارت پس از تغییر صورت های مالی و اعلام تعدیل منفی با اهمیت سود برآوردی همراه با افت قابل توجه ارزش سهام مورد بازگشایی قرار گرفتند و موجب کاهش سرمایه سهامداران بانکی شدند.
https://akhbarbank.com/vdciupaw.t1auz2bcct.html
مشاهده نظر مخاطبان
سهامدار بی خرد
باعث بانی این زیان 1500 میلیارد ریالی که سهامداران تاوان آن را دادند ناشی از ضعف مدیریت کلان بانک از یک طرف و دستورالعمل یک شبه بانک مرکزی مبنی بر استاندارد سازی صورتهای مالی این بانکها بود آیا چی میشد این استاندارد با مهلت ظرف مدت دوسال انجام میگرفت ؟ ما که سهام خودمان گذاشتیم برای فروش و دیگر نگاه سهام بانک هم نمیکنم ، هیات مدیره این بانکها باید کنار گذاشته شوند
تازه ترین اخبار