۰
۶
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۳
ادغام بانک ها بانک مرکزی را با بسیاری از دستگاهها درگیر می کند

چرا در ایران هر سازمان دوست دارد یک بانک داشته باشد؟

اخبار بانک: با وجود اینکه بانک مرکزی در دولت قبل تجربه ناموفقی در کاهش 20 درصدی تعداد شعبات بانک ها و موسسات مالی و اعتباری داشته، اما بحث ادغام بانک ها را دوباره مطرح کرده است، هر چند ادغام برخی بانک ها می تواند به افزایش سرمایه و قدرت وام دهی بانک ها منتهی شود.
چرا در ایران هر سازمان دوست دارد یک بانک داشته باشد؟
به گزارش خبرنگار اخبار بانک، روز های گذشته در کمال تعجب یکی از مدیران ارشد بانک مرکزی در اظهار نظری جالب اعلام کرد بانک مرکزی به دنبال ادغام بانک ها و موسسات مالی و اعتباری است!
اظهار نظری که برای اجرای ان بانک مرکزی باید با بسیارب از مراکز که هیچ ربطی هم به بانکداری ندارند درگیر شود.
در چند سال اخیر برخی از تصمیم هایی که بانک مرکزی برای بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در نظر داشته تا حد زیادی اجرایی نشده است.
پیش پا افتاده ترین تصمیمات در نظام بانکی نیز نرخ سود تسهیلات وسپرده است که حتی موسسات اعتباری کوچک نیز به سختی آن را اجرا می کنند.
حال بانک مرکزی که نمی تواند در برابر این اخلال در نظام اقتصادی برای بالا بردن نرخ سود سپرده ها و تسهیلات تصمیم مناسبی بگیر چگونه می خواهد بانک ها را با یکدیگر ادغام کند؟
مدیران بانک ها و موسساتی که در بنگاه پولدار خود نشسته و با سپرده مردم امورات می گذرانند چگونه راضی به جمع شدن بساط خود می شوند؟ از سوی دیگر برخی بانک ها و موسسات به دلیل وابسته بودن به برخی نهادها شاید در مقابل این تصمیم بانک مرکزی مقاومت کرده و کار بانک مرکزی را به چالش بکشند.
بانک مرکزی برای ادغام و ساماندهی تعداد کمی از تعاونی اعتبار ها و موسسات مالی و اعتباری بیش از ۵ سال است که وقت خود را در این مورد گذاشته و هنوز تقریبا به نصفه راه نیز نرسیده است.
یادمان نمی رود که بانک مرکزی دولت قبل تصمیم جالب توجهی درباره ضرورت کاهش ۲۰ درصدی شعبات بانک ها و موسسات مالی و اعتباری گرفت.
تصمیم خوبی که البته با توجه به عمر کم دولت قبل و عدم استقبال مسئولان بانک مرکزی دولت یازدهم عملا به ورطه فراموشی سپرده شد. البته اگر ادغام بانک ها برخلاف ادغام تعاونی های اعتباری با برنامه و هدفمند باشد، می تواند به نظم بخشی و افزایش سرمایه واقعی و عملیاتی بانک ها و در نهایت بهبود وام دهی و نظارت کمک جدی کند. شاید نیاز نباشد که هر نهاد و دستگاهی برای خود یک بانک و موسسه بزند و وارد بانکداری شود. بهتر نیست به جای چندین بانک کوچک و بزرگ ضعیف، چند بانک محدودتر و قدرتمند تر داشته باشیم؟
https://akhbarbank.com/vdchv-nk.23nxmdftt2.html
مشاهده نظر مخاطبان
این حرف درستی است مثلا بنیاد شهید چکار بانک دی دارد ادغام شود یا مثلا حکمت ایرانیان چندین بانک کوچک است که اصلا کاربردی نیست حتی دولتی توسعه تعاون سامان،ایران زمین بدک نیستند
سپرده گذار الزهراء مشهد
چون بعدش مثل موسساتی چون میزان و ثامن الحج و آرمان ایرانیان (کاسپین فعلی) با همدستی بانک مرکزی و مطرح کردن یک سناریو میزنن زیر پول مردم و مثل میزان و ثامن الحج و کاسپین (ناگفته نماند فقط شاخه های الزهراء، بدر توس) که هیچ مرجعی به عدم بازپس دادن پول مردم بیچاره رسیدگی نمیکند
Romania
از مسئولین بانک مرکزی بپرسید چرا موسسه مجوزدار!!!!کاسپین سپرده های بدر توس را بعد از گذشت دو سال پرداخت نمیکنه!!
Romania
به احتمال زیاد بانکهای مهر اقتصاد . ثامن الائمه و انصار باهم ادغام می شوند و موسسه اعتباری کوثر . حکمت ایرانیان و قوامین باهم
نه بابا
تو چه زرنگی
بنده خد
شمایی که اینقدر خوشکل حرف میزنی و تجزیه تحلیل میکنی آیا به این نکته فکر نکردی که با ادغام بانکها تکلیف چندهزار نفری که تو همین بانکها مشغول کار هستند چی میشه؟
لابد برن خونه نشبن بشن تا باز چندهزار نفر به بیکاران مملکت اضافه بشه اونوقت تکلیف خانواده هاشون چب میشه خواهشا هنگام تجزیه تحلیل به امه جوانب فکر کنین
تازه ترین اخبار