۰
۱
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۷

خرج ٣٢ ميليون، دخل ٣١ ميليون

«روزنامه اعتماد» در گزارش اقتصادی امروز خود به تحلیل آمارهای بانک مرکزی در ارتباط با دخل و خرج خانواده پرداخته است و در مطلبی با عنوان« خرج ٣٢ ميليون، دخل ٣١ ميليون» می نویسد:« آمارهاي بانك مركزي مدعي شده‌اند كه ميانگين تمام هزينه‌هاي يك خانواده متوسط ايراني در ماه با احتساب اجاره بها، دو میلیون و ٧٤٠ هزار تومان است ٢٣ درصد خانوارهاي جامعه برابر با ٥ ميليون و ٥٠٠ هزار خانوار كه جمعيتي شامل ١٩ ميليون نفر مي‌شوند، هيچ شغلي ندارند ٦٤ درصد خانوارهای ایرانی صاحب خانه هستند بيشترين هزينه خانوارهاي ايراني شامل مسكن و هزينه‌هاي مرتبط با آن مي‌شود سهم تفريح از درآمد خانوارهاي ايراني، ٢ درصد است ٩٥ درصد خانوارهاي ايراني داراي تلفن همراه هستند و ٤٥ درصد نيز اتومبيل شخصي دارندبانك مركزي در گزارشي درآمد سالانه يك خانوار ايراني در سال ۹۳ را ۳۱ ميليون و ۳۹۳هزار تومان و هزينه آنها را ۳۲ميليون و ۸۷۶هزار تومان اعلام كرد.

براساس گزارش خلاصه‌اي از نتايج بررسي بودجه خانوار در مناطق شهري ايران در سال ۹۳ كه بانك مركزي منتشر كرده است، بودجه خانوارهاي ايراني كفاف هزينه‌ها را نمي‌داد. آمارگيري از هزينه و درآمد خانوارهاي شهري ايران در سال ۱۳۹۳ با مراجعه به حدود ١٢ هزار و ٧٠٠ خانوار نمونه توسط بانك مركزي انجام شده و نشان مي‌دهد كه در سال گذشته هزينه سالانه يك خانوار ايراني ۳۲ميليون و ۸۷۶ هزار تومان و درآمد سالانه همان خانوار ۳۱ميليون و ۳۹۳هزار تومان بوده است. در سال مورد بررسي متوسط تعداد افراد خانوار ٤٤/٣ نفر بود كه نسبت به سال قبل كاهش داشته است. از كل تعداد خانوارها، خانوارهاي چهارنفري با ١/٣٠درصد بيشترين و خانوارهاي ١٠ نفر و بيشتر با ١/٠درصد كمترين سهم را به خود اختصاص داده‌اند.

براساس نتايج اين بررسي متوسط هزينه ناخالص سالانه يك خانوار حدود ۳۲۸۷۶۰هزار ريال (ماهانه حدود ۲۷۳۹۷هزار ريال) بوده است. هزينه مزبور كه شامل ارزش اجاره‌خانه شخصي نيز هست، نسبت به سال ۱۳۹۲ معادل ٦/١٥ درصد افزايش داشته است. از كل هزينه‌هاي ناخالص خانوار به ترتيب، ٤/٣٣درصد به هزينه «مسكن، آب، برق و گاز و ساير سوخت‌ها»، ٦/٢٤درصد به هزينه «خوراكي‌ها و آشاميدني‌ها»، ٤/١٠درصد به هزينه «حمل و نقل»، ٤/٨درصد به هزينه «كالاها و خدمات متفرقه»، ٨/٥درصد به هزينه «بهداشت و درمان»، ٦/٤درصد به هزينه «پوشاك و كفش»، ١/٤درصد به هزينه «لوازم، اثاث و خدمات مورد استفاده در خانه»، ٣/٢درصد به هزينه «تفريح و امور فرهنگي»، ١/٢ درصد به هزينه «ارتباطات»، ٠/٢درصد به هزينه «رستوران و هتل»، ٩/١درصد به هزينه «تحصيل» و ٤/٠درصد به هزينه «دخانيات» اختصاص داشته است.»
https://akhbarbank.com/vdch-6nx.23nm-dftt2.html
مشاهده نظر مخاطبان
Iran, Islamic Republic of
کلا بفرمایید ایرانی جماعت بمیرد
تازه ترین اخبار