۰
۹
سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۳

سیف: از بانکداری روز دنیا عقب مانده‌ایم

رئیس کل بانک مرکزی گفت: باید بپذیریم در مدت ۱۰ تا ۱۲ سال اخیر به شدت از بانکداری روز دنیا عقب مانده‌ایم و باید به سرعت آن را رفع کنیم.

به گزارش «اخبار بانک»، ولی‌الله سیف در مراسم معارفه رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: در حال حاضر نظام بانکی کشور هم از لحاظ ساختار مالی بانک ها و ساختار حاکمیت شرکتی بانک ها و هم از لحاظ تقویت کنترل‌های داخلی، نیازمند بازسازی است تا بتواند به ثبات مالی برسد.

وی با سنگین توصیف کردن مسئولیت بانک مرکزی در این زمینه گفت: بازسازی نقش نظارتی بانک مرکزی بسیار اساسی است و باید بپذیریم در این مدت ۱۲-۱۰ ساله به شدت از بانکداری روز دنیا عقب مانده ایم و باید به سرعت آن را رفع کنیم و این مهم با مشارکت فعال بانک مرکزی و پژوهشکده محقق می شود.

رییس شورای پول و اعتبار با بیان این‌که فعالیت‌های پژوهشکده پولی و بانکی کاملا" مورد حمایت بانک مرکزی است و امیدوارم در دوره جدید، این مجموعه به عنوان بازوی تحقیقاتی و پژوهشی، نقش جدی تر و موثرتری ایفاء کند افزود: امیدواریم تغییر مسئولیت، کمترین شوک را در پژوهشکده ایجاد کند و همکاران پژوهشکده منسجم تر از قبل با بانک مرکزی همفکری و همراهی داشته باشند.

در این مراسم همچنین فرهاد نیلی، رییس پیشین پژوهشکده به تلاش های مجدانه کارکنان پژوهشکده طی چهار سال و ۱۰ ماه دوران حضورش در عرصه تحقیقاتی اشاره و مراتب سپاس خویش را از همراهی‌ها و مساعدت مجموعه کارکنان پژوهشکده اعلام کرد.

وی با تبریک انتصاب دکتر دیواندری به عنوان مدیر خوشنام و کارآمد نظام بانکی کشور، اظهار امیدواری کرد روابط پژوهشکده با نظام بانکی، وارد فصل جدیدی شود.

علی دیواندری، رییس جدید پژوهشکده پولی و بانکی نیز در این مراسم گفت: نگاه دکتر سیف به بازار پولی و بانکی کشور، موجب شده است وظیفه سنگینی بر دوش پژوهشکده قرار گیرد و این مهم، مشارکت بیشتر اندیشمندان نظام بانکی و پژوهشکده را می طلبد.

وی «سیاستگذاری و مقررات گذاری» و « وظایف نظارتی» را دو وظیفه کلیدی بانک های مرکزی دنیا برشمرد و گفت: در هر دو مورد،‌ پژوهشکده می تواند به عنوان بازوی پژوهشی و تحقیقاتی بانک مرکزی به ماموریت اصلی خود نزدیک‌تر شود.

وی افزود: بانک‌های مرکزی کشورهای پیشرفته که اقتصادهای با ثبات و موفقی دارند، معمولا یک بازوی فکری و مشورتی نظیر پژوهشکده به همراه خود دارند که نقش «اتاق فکر» را ایفاء می کند.
https://akhbarbank.com/vdcgzz9w.ak9374prra.html
مشاهده نظر مخاطبان
سرداری کارمند یک موسسه
Iran, Islamic Republic of
تا زمانی که نظام بانکی در اختیار دولتیها
باشد همین است و بس
علی فعال اقتصادی
Iran, Islamic Republic of
سیستم بانکداری ایران در حد موتور گازیه
بقیه دنیا در حد جت حتی این عربا
تا وقتی سیف با اون سیاستش بر مسند بانک مرکزی باشه خیلی خیلی بیشتر عقبیم از بانکداری دنیا
اقای سیف اون دنیا خدایی هم هست . واسه چی با سرمایه گذار موسسه میزان موافقت نمیکنی ؟
میزانی
اقای سیف واست متاسفم خیلی
میزان
من به شخصه ازت راضی نیستم اقای سیف..
رضا
جناب اقاى سيف من سال ٨٢ و٨٣ در موسسه اى كه در تابلوهاش و در و ديوارش عبارت تحت نظر بانك مركزى بود و خود كاغذ مجوز از بانك مركزى را با مهر وامضاى بانك مركزى بود را ديده و در آن موسسه سپرده پنج ساله باز كردم الان جناب عالى منكر همه چيز شده وميفرماييد غير مجاز هستند و يك روز سخن از انحلال ميكنيد و روز ديگر از ماليات پيشنهاد ميكنم بجاى اقدامات نسنجيده و زورگويى و سكته دادن و به روز سياه نشاندن سپرده گذاران وكارمندان تشويش ميليونها مسلمان اين مملكت كه گرانى كمر انها را شكسته اگر شما به اين موسسات مجوز داده و نرخ سود موسسات را چند درصد بيشتر اعلام كنيد تا هم بانكها وهم موسسات با آرامش و قانونمند به كار خود ادامه داده و موسسات مجبور نمى شوند براى ادامه حيات خود نرخ سود شان را بالا ببرند با اين كار خدا از شما راضى و مردم بجاى نفرين دعاگوى شما باشند
سپرده گذار گیج
با اینکارها که جناب عالی می کنید و بجای تنبیه مدیران متخلف سپرده گذاران بیچاره را مورد هدف قرار میدهید انتظار داریدبانکداری ما مثلا معادل اعتبار سیتی بانک باشند ؟
محسن
بعضی از نظرات دوستان عجیبه.
خواهشا یه جای نظرات عامیانه و عیرکارشناسی فکر هم بکنید.
شما در سیاستهای پوپولیستی دوران احمدی نژاد موندید.
موسسه میزان و امثالهم وابسته به نهادهای نظامی و این تبعاتش هم ارمعان همون دولت مهرورز پاک دسته.
امیدوارم با درایت ادمهای باسوادی مثل دکتر سیف و نیلی سامان بهتری پیدا کنیم
تازه ترین اخبار