۰
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۳
دكتر شهيدزاده:

هدف كلان بانك كشاورزي، افزايش درآمد فعالان بخش كشاورزي است

اخبار بانک: نشست مشترك مديرعامل ، هيئت مديره ، مديران امور و رؤساي ادارات بانك كشاورزي با مديران شعب اين بانك در استان ها روز دوشنبه چهارم خرداد ماه سال جاري در مجموعه آموزشي الهيه برگزار شد.
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از روابط عمومي بانك كشاورزي، در اين مراسم دكتر مرتضي شهيدزاده رئيس هيئت مديره و مديرعامل بانك كشاورزي به نقش بانك كشاورزي در اقتصاد ايران اشاره كرد و توسعه بخش كشاورزي و زيربخش هاي آن را يكي از مهم ترين نقش هاي ذاتي بانك كشاورزي بر شمرد.

وي تاثير بانك كشاورزي بر اقتصاد كشور را كاركرد سياسي اين بانك دانست و جايگاه بانك كشاورزي را در عمل به مسئوليت هاي اجتماعي خود پيشتاز قلمداد كرد.

شهيدزاده چشم انداز بانك كشاورزي را تسهيل جريان منابع مالي داخلي و خارجي به بخش كشاورزي با استفاده از نهادسازي و شناسايي فرصت‌هاي سرمايه گذاري در بخش كشاورزي بيان كرد و هدف كلان اين بانك را تامين منابع، سرمايه‌گذاري، ايجاد ارزش افزوده و افزايش در آمد فعالان بخش كشاورزي دانست.

وي در ادامه به تشريح نقش هاي چند وجهي مديران بانك پرداخت و مديريت سرمايه انساني و ارتباط با مشتريان را از جمله نقش هاي مديريتي آن ها بر شمرد.

شهيدزاده گفت: ماموريت بانك كشاورزي اين است كه دسترسي بخش كشاورزي به منابع مالي را فراهم كند.

وي با بيان هدف گذاري ۲۰۰ هزار ميليارد ريالي بانك در تجهيز منابع، از مديران استان ها خواست تا با استفاده از ظرفيت هاي بالاي بانك كشاورزي و ظرفيت هاي ايجاد شده از جمله عامليت خريد گندم ، ركوردي تاريخي را در زمينه سودآوري و خدمات رساني كسب كنند.

شهيد زاده همچنين خواستار تلاش مديران براي افزايش سهم بازار، مديريت پايدار ريسك اعتباري و تصويرسازي مناسب از بانك در جامعه شد و گفت: بايد تلاش كنيم تا تصوير مثبتي از بانك در ذهن مشتريان برجاي بگذاريم و وظیفه اصلی مديران استان ها، انتخاب روسا و مديراني است كه تصوير مناسبي از بانك را در جامعه نشان دهند.

وي در ادامه سخنان خود سياست هاي اعتباري و هدايت سرمايه گذاري بانك كشاورزي در سال ۹۴ را برشمرد و حمايت از طرح هاي مكانيزاسيون و آب و خاك را در اولويت برنامه هاي بانك دانست.

شهيدزاده در پايان خواستار كنترل و نظارت بر مصرف تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری لازم در رابطه با تعیین تکلیف طرح های راکد و موعد گذشته شد.

در ادامه اين مراسم روح الله خدارحمي عضو هيئت مديره بانك كشاورزي ، سودآوري را راه منطقي افزايش سرمايه بانك دانست و بر لزوم اجراي راهبردهاي سودآور تاكيد كرد.

وي گفت: جذب منابع گران قيمت براي بانك در حكم زيان خالص است و سودآور نيست بنابراين هنر بانكدار در ارائه تركيبي بهينه از منابع ارزان قيمت و گران قيمت و پيشنهاد هوشمندانه خدمات است به طوري كه حاشيه سود معقول و منطقي حفظ شود.

خدارحمي افزود: تقويت منابع ارزان قيمت با انتخاب صحيح مشتري از طريق محاسبه ارزش خالص مشتري در شعب توسط نرم افزار CRM امكانپذير است .

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به اهميت تعادل منابع و مصارف ، مديريت نقدينگي را در گرو تنظيم جريان ورودي و خروجي منابع دانست و افزود: بايد در پرداخت تسهيلات اولويت هاي بانك و وزارت جهادكشاورزي را رعايت كنيم و در حال حاضر پرداخت تسهيلات خريد كمباين باتوجه به فصل برداشت گندم در اولويت ويژه قرار دارد.

خدارحمي در زمينه ابزارهاي تجهيز منابع بر تاثير ضمانت نامه هاي بانكي و دستگاه هاي pos تاكيد كرد و مشوق هاي خوش حسابي را براي وصول مطالبات بسيار اثر گذار قلمداد كرد.

حشمت الله نظري عضو ديگر هيئت مديره بانك كشاورزي، ضمن تاكيد بر اهميت اجراي قانون رفع موانع توليد و نقش آن در كاهش تورم و تامين انتظارات مردم، خواستار رعايت اولويت هاي عنوان شده در اين قانون براي پرداخت تسهيلات شد و افزود: در زمينه پرداخت تسهيلات به بخش كشاورزي علاوه بر اعتبار صندوق توسعه ملي ، تكاليف بيشتري بر ذمه بانك گذاشته شده است كه بايستي با برنامه ريزي صحيح اقدام شود.

وي راه اندازي قريب الوقوع اداره حسابداري مديريت در بانك كشاورزي را براي رسيدن به وضعيت بهينه در تزارنامه بانك مفيد قلمداد كرد و با اشاره به اين مطلب كه در سال ۹۳ مبلغ ۱۰ هزار ميليارد ريال از نقدينگي بانك براي پرداخت غرامت هزينه شده است، عملكرد صندوق بيمه محصولات كشاورزي را نيازمند برنامه ريزي و تفكر ويژه دانست .

در بخش ديگري از اين همايش، داور ماهي كار عضو ديگر هيئت مديره بانك ، با اشاره به دستورات بانك مركزي به بانك ها براي سال ۹۴ ، خواستار تعامل مديران بانك با مسئولان محلي و اطلاع رساني اقدامات بانك به آن ها شد و گفت: درسال جاري نظام بانكي مكلف شده است تا برنامه ها و اقدامات خودرا به اطلاع عامه مردم برساند.

وي در زمينه تكريم ارباب رجوع جايگاه بانك كشاورزي را مناسب برشمرد و گفت: در سال گذشته ۱۷ مديريت بانك كشاورزي در شاخص تكريم ارباب رجوع مورد قدرداني قرار گرفتند، ۸۵۰۰۰ درخواست از مشتريان مورد بررسي و اقدام قرار گرفت و ۴۰ هزار نفر از مشتريان در نظرسنجي بانك شركت كردند.

ماهي كار تقويت تعامل با فعالان اقتصادي و توليدكنندگان بخش كشاورزي، تعيين تكليف طرح هاي راكد و بلاتكليف و مديريت منابع و مصارف را از ديگر دستورات بانك مركزي برشمرد و خواستار تلاش مديران براي تبديل تهديدها به فرصت شد.

وي در خاتمه نكاتي را در مورد نظارت و بازرسي ، مسائل حقوقي و تكالف مترتب بر آن به اطلاع مديران شعب رساند.

محمدحسن فروغي فر عضو ديگر هيئت مديره بانك كشاورزي، در اين همايش با تاكيد بر اهميت استعداد يابي نيروهاي انساني، خواستار حساسيت مديران در شناسايي نيروهاي مستعد در سطح شعب استان ها شد و افزود: پيشبرد اهداف هر سازمان در گرو ايثار است و خوشبختانه اين مهم در مجموعه بانك كشاورزي بسيار به چشم مي خورد.

وي در ادامه سخنان خود شرط اساسي تغيير در عملكرد كاركنان را تغيير ديدگاه و عملكرد مديران دانست و ارتقاء بهره وري بانك را نتيجه بهبود و اصلاح در ساختار سازمان،فرايندها و روش هاي كاري، فرم ها و ابزارهاي ارتباط با مشتريان و نظام هاي ارزيابي و درجه بندي شعب بيان كرد.

فروغي فر افزايش رضايت سرمايه هاي انساني بانك را ضروري دانست و فاكتورهاي چون شايسته گزيني ، توجه به آينده شغلي كاركنان، بازطراحي نظام هاي انگيزشي، توسعه عدالت آموزشي، سلامت و رفاه كاركنان و نظام هاي اطلاع رساني جامع كاركنان را ابزارهايي موثر در تامين رضايت كاركنان برشمرد.
https://akhbarbank.com/vdcgyz9w.ak9tq4prra.html
تازه ترین اخبار