۰
۹
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۷
با متخلفان بانکی همانند مجرمان برخورد شود

بانک مرکزی اسامی بانک های متخلف را اعلام کند

اخبار بانک: بانک مرکزی باید به فکر یافتن راهی ویژه و مطمئن برای اجرای بی نقص بخشنامه ها خود توسط شبکه بانکی از جمله نرخ سود باشد.
بانک مرکزی اسامی بانک های متخلف را اعلام کند
به گزارش اخبار بانک، توصیه می شود اسامی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری که از نرخ سود های قانونی و مصوب شورای پول و اعتباری و بانک مرکزی تخطی می کنند رسانه ای شود تا از این طریق اعتماد به بانک مرکزی و شبکه بانکی افزایش یابد.از سوی دیگر این رفتار موجب جلوگیری از ادامه تخلفات احتمالی در سایر بانک ها خواهد شد.

حتی برخی معتقدند که متخلفان بانکی که در راس بانکها و موسسات قرار دارند به دلیل عدم رعایت قانون و اختلال در نظام پولی کشور همانند سایر متخلفان باید مجرم شناخته شوند.

این بهترین تصمیمی می تواند باشد که دیگر مدیران عامل بانک ها و موسسات مالی و اعتباری به فکر بالابردن سود های سپرده ها و تسهیلات نباشند.

هر چند در نگاه اول اجرای چنین تصمیم و نگرشی بسیار بعید و نشدنی جلوه کند اما واقعا بانک مرکزی برای حل مشکل بالا بودن نرخ سود باید فکر راه چاره باشد.

اینکه مدیر عامل یک بانک و موسسه اعتباری هر زمان که بخواهد بتواند نرخ های سود سپرده ها و تسهیلات را دور زده و قانون شکنی کرده و حوزه اقتصاد کشور را دچار تزلزل کند امری نابخشودنی است.

در چند سال اخیر بانک مرکزی اقدام قاطعی که برای حداقل برای مردم و سهامداران این بانک هادرباره بانک ها که از نرخ های قانونی عبور کرده و باعث بی نظمی شده اند انجام نداده است.

بانک مرکزی هر چند همواره در ابتدای فرآیند کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بخشنامه های تند و تیز همراه با تهدیدات را به شبکه بانکی ابلاغ می کند اما لازمه عملی شدن این بخشنامه ها برخورد قاطع با متخلفان است.

نیک می دانیم که یکی از مهم ترین مشکلاتی که در چند سال اخیر گریبان موسسات و تعاونی اعتبار را گرفت و بسیاری از مردم و خانواده ها را درگیر خود کرد، کسب سودی بود که همین موسسات و برخی بانکها پیشنهاد داده بودند.

حال بهتر است مشکل ایجاد طمع برای برخی از سرمایه داران برای کسب سود بیشتر را از سرچشمه بخشکانیم تا مردم را اسیر و گرفتار نکنیم.

البته اجرای این مهم بهبود شرایط کسب و کار و رونق بهتر اقتصادی است.

بدعتی تخطی از نرخ های سود سپرده ها و تسهیلات بسیار خطرناک تر از افزایش نقدینگی و همچنین تورم است و باید مسئولان بانک مرکزی فکری اساسی برای آن کنند.

به نظر نگارنده بهتر است برخی از مدیران عامل و هیات مدیره بانک و موسسه متخلف در زمینه تخطی از نرخ های سود از کار برکنار و نام بانک نیز رسانه ای شود تا حساب کار دست دیگر بانک ها و موسسات هم بیاید.
این برخورد قاطع هرچند در ابتدا بزرگ و نازیبا است اما می توان نظام بانکی کشور را تا مدت ها بیمه و از اجرای قوانین مطمئن کرد.
https://akhbarbank.com/vdcf1vdj.w6dmjagiiw.html
مشاهده نظر مخاطبان
فعال اقتصادی
جناب هادی خوان منظورت تخطی از سود دستوریست ، جنابعالی اعتقاد دارید بایستی همه بنگاه های اقتصادی مانند بانک های ورشکسته دولتی همچون بانک ملی ، سپه ، کشاورزی عمل کنند ، آقای محترم اقتصاد نیاز به تحرک ، خلاقیت و نوع آوری دارد این موارد را نمی توانید با زور و قدرت شورای پول و اعتبار در بانک های ورشکسته دولتی ، بوجود آورید.میزان سود پرداختی را عرضه و تقاضا در بازار مالی مشخص می کند
اخبار بانک

شما مشکل 8 میلیون تحصیل کرده بیکار را حل کنید...
شما چون نمیتوانید مشکل فقر و بیکاری را حل کنید به موضوع حاشیه ای رو آورده اید...
چرا وقتی تورم ۴۰درصد بود سود سپرده ها رو افزایش ندادند صداتون در نیومد؟
چرا الان سود تسهیلات باید 33 درصد باشه و سود سپرده ۱۸درصد؟
سعید
درحال حاضر بانکها مصوبات رااجرامی کنند مؤسسات مالی هم بعدازان اتفاقات دیگر مشتری زیادی ندارند که تاثیرگذار باشند بنابرین فرافکنی نکنید مشکلات اقتصادی مردم را حل کنید
عبرت از گذشته
اصلا لازم نیست اعلام کنید بگذارید 15 سال بگذرد بعد اعلام کنید تا باز مردم جوابگو این کوتاهی شما باشند. لطفا اگر به سپرده گذاران موسسه میزان کاری نمیکنید خواهشا درس عبرت که بگیرید.که کوتاهی شما در برخورد بعد از 15 سال چه اثاری بر مردم دارد
م.هاشم
ببخشید شما نمیخواد خیلی دلسوز مملکت وکشور باشید مسئولان محترم بانک مرکزی پیشتر این مطالب تکراری حضرتعالی رو اعلام کرده بودند و از اختلاس هایی که شده چرا دنبال ومطلب بنویسید.تشکر
اخه شما مردم چی فرض کردین نابغه دست بردارین از این همه ادعاالکی که این شده وضع اقتصاد
منظور شما از رونق اقتصادی چیست؟دلالی مسکن؟دلالی ماشین؟دلالی دلار؟بالا رفتن اجاره خانه؟به غیر از معدود نفراتی که پولهای میلیاردی در بانک دارند و آن هم پولهایی است که از دلال بازی زمین در آورده و اکنون دربانک نگهداری میکنند بقیه مردم پول چند سال کار و پس اندار را در بانک گذاشتند حال بیا بهره رو پایین بکش فکر میکنی مردم میرند کارخانه درست میکنند یا مغازه اجاره میکنند لباس بفروشند
اگر بانک از سپرده گذاری مردم اینقدر سود میکنه که میتونه سود بالاتر از سود مصوب بده خوب چرا نباید این رو به سپرده گذار پرداخت کنه ؟ اگر بانک ها سود رو کم کنن بعد ما به التفاوت این سود تو جیب چه کسی میره ؟؟؟؟؟؟
تازه ترین اخبار