۰
یک صاحب نظر مسائل بازار سرمایه در رابطه با طرح اخیر دولت در استفاده از ظرفیت‌ بازار سرمایه برای تأمین مالی بیشتر تأکید کرد: بحث تأمین مالی از طریق بازار سرمایه از 15 سال قبل مطرح است و بیان این موضوع در روزهای اخیر در حد یک تعارف است.
تأمین مالی از طریق بازار سرمایه در حد یک تعارف است
به گزارش پایگاه خبری «اخبار بانک» به نقل از فارس،‌احمد میرمطهری درباره بحث افزایش تأمین مالی توسط سازمان بورس یا بازار سرمایه اظهار داشت: آنچه که تاکنون درباره آن صحبت شده، تعمیق بازار سرمایه و افزایش تأمین مالی است.

وی ادامه داد: ادبیات تأمین مالی از طریق بازار سرمایه که تقریباً در ۱۵ سال گذشته به دفعات تکرار می‌شود، موضوع تازه‌ای نیست و این ادبیات بیشتر با توسعه اقتصادی و گسترش فعالیت بورس هم‌خوانی دارد.

این استاد اقتصاد با اشاره به اینکه ادبیات تأمین مالی با جنبه‌هایی که در نحوه اجرا و مهارت آن خواسته شده، مشخص نیست، تأکید کرد: می‌توان گفت صحبت‌های کلی و اصولی در این باره تشریح شده است، به طوری که اکنون تنها تأمین کننده منابع مالی بانکها هستند و طرح مجدد موضوع تأمین مالی از طریق بازار سرمایه در حد یک تعارف است.

میرمطهری تأکید کرد: تا زمانی که جنبه‌ اجرایی نحوه تأمین مالی از طریق بازار سرمایه مشخص نباشد، امکان تحقق آن وجود ندارد و در حد ادبیات توسعه اقتصادی و بازار سرمایه مطرح شده است.

وی در پاسخ به این سؤال که راهکار مشخص شما برای نقش‌آفرینی بازار سرمایه در حوزه تأمین مالی چیست؟ تصریح کرد: بازار سهام باید بدون دخالت و اتکا به حمایت‌های دولت فعالیت کند و در کنار آن با اطلاع‌رسانی دقیق شرکت‌های بیشتر و سهامداران حقیقی جدیدی وارد بازار سرمایه شد.

این پیش‌کسوت حوزه بازار سرمایه تأکید کرد: نباید بازار سهام را با برخی تکانه‌ها مثبت یا منفی کرد و باید اجازه دهیم بازار سرمایه روی پای خود بایستد و در این زمینه احتیاج به بازنگری در برخی قوانین وجود دارد.

میرمطهری با اشاره به اینکه تشویق شرکتها با استفاده از مشوق‌های مالیاتی و پرداخت تسهیلات برای ورود به بورس راهگشا خواهد بود، گفت: در صورت اعطای امتیازات ویژه به شرکتهای وارد شده به بورس امکان نقش‌آفرینی بیشتر بازار سرمایه در حوزه تأمین مالی افزایش خواهد یافت.

وی گفت: اکنون با توجه به افزایش حجم به ارزش معاملات تعداد شرکت‌ها نیز باید در فهرست بازار سرمایه بیشتر شود.

میرمطهری با بیان اینکه گامهای جدی برای رسیدن بازار سرمایه به جایگاه واقعی باید برداشته شود، گفت: اکنون اکثر شرکت‌های پذیرفته شده بازار سهام از منابع همین بازار استفاده خواهند کرد و فرصت استفاده از منابع بانکها به سایر بخش‌های اقتصاد واگذار خواهد شد که این موضوع شرایط بهتری را برای ایجاد رونق اقتصادی به وجود خواهد آورد.
https://akhbarbank.com/vdcepf8w.jh8nni9bbj.html
تازه ترین اخبار