۰
اخبار بانک: مدیران شرکت مبین وان کیش آخرین وضعیت مالی و عملیاتی را اعلام کردند تا سهام آن آماده عرضه اولیه در روزهای نامعلوم آینده باشد.
مبین وان کیش معرفی شد/ زمان عرضه اولیه فعلا" نامعلوم
به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک، در پی درج شرکت مبین وان کیش با نماد "اوان" در بازار دوم فرابورس با سرمایه اسمی 10 میلیارد تومانی (به عنوان دومین شرکت حاضر در گروه اطلاعات و ارتباطات و پس از آتیه داده پرداز)، مدیران این شرکت ، آخرین وضعیت مالی و عملیاتی را اعلام کردند تا سهام آن آماده عرضه اولیه در روزهای نامعلوم آینده باشد.

معرفی شرکت از زبان مدیرعامل

سعید اسدی مدیر عامل و عضو هیات مدیره مبین وان در خصوص معرفی این شرکت اظهار داشت: شرکت مبین وان یکی از زیر مجموعه های هلدینگ گسترش الکترونیک مبین ایران است که در سال 89 به ثبت رسیده و از سال 90 فعالیت اصلی را بعنوان یکی از اولین تجمیع کننده های محتوا و خدمات (اگری گیتور) همراه اول و پروژه بزرگ 8ستاره آغاز کرده است. این مجموعه  همراه با  7هلدینگ دیگر، زیر مجموعه گروه اقتصادی تدبیر و کل مجموعه، زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام است.

وی ادامه داد: کل این هلدینگ ها ،درآمد و سودهای تقسیم شده خود را در اختیار بنیاد برکت قرار می دهند تا این هزینه خرج مناطق محروم و مسایل عام شود. بخشی از سهام مخابرات و همراه اول به گسترش الکترونیک مبین و در برخی شرکت های زیرمجموعه،100 درصد سهام به این شرکت تعلق دارد.

اسدی در مورد حوزه فعالیت این شرکت بیان کرد: این شرکت در حوزه های زیر ساخت،اپراتور،تجمیع کننده و هدایت کننده خدمات ودر بسته های ارایه کننده محتوا خدمت رسانی می کند. چهار شرکت بزرگ تله پرومو، پردیس اول کیش، همراه وس و مبین وان کیش، زیرمجموعه ای از 300 شرکت را نه به عنوان سهامدار بلکه به صورت شریک کاری در اختیار دارند، این 300 شرکت تحت عنوان CP فعالیت می کنند که 30 شرکت بزرگ از این میان با مبین وان کار می کنند.

وی افزود: مجموعا خانواده Value added Service همراه اول و ایرانسل در حدود 10 هزار نیروی انسانی دارند که در این مجموعه ها فعالیت می کنند.  

این مقام مسئول در خصوص مجموعه فعالیت شرکت گفت: شرکت در 2 حوزه قدیمی و جدید فعالیت می کند، خدمات قدیمی که از سال 90 بوده و ادامه دارد شامل، خدمات ارزش افزوده و تلفن سراسری 8 ستاره است، خدمات جدید نیز وابسته به اپراتور نیست و در انحصار مبین وان قرار دارد که شامل خدمت بینتو و آموزش الکترونیک است که از سال 95 در جهت ارایه خدمات دیگر بجز سرویس هایی که انجام می شد، ایجاد شده است.

اسدی به یکی از سرویس ها تحت عنوان آموزش الکترونیک اشاره کرد و گفت: در این روش نیازی به نصب اپلیکیشن و استفاده از کامپیوتر نیست بلکه با استفاده از هر وسیله ارتباطی می توان با نصب نرم افزار رایگان در حقیقت یک کلاس درس ایجاد کرد. مزیت این پلتفرم این است که هر فرد می تواند یک کلاس درس تعریف کند و کلیه معاملات مالی و قیمت نیز توسط شخص تعیین می شود و دراینجا شرکت صرفا نقش واسط را ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: 8 ستاره در این مجموعه روی خطوط ثابت یکی از بزرگترین پروژه هایی است که این شرکت عهده دار انجام آن است به این صورت که در هر جای ایران با خط ثابت می توان از سرویس های متنوع تعاملی یک سویه و دوسویه مانند فال حافظ و مشاوره های تحصیلی، حقوقی، پزشکی و بورس که به زودی راه اندازی می شود رایگان و فقط با پرداخت هزینه مکالمه درون شهری استفاده کرد. ضمن اینکه سرویس مشاوره های مذهبی رایگان نیست.

چشم انداز

اسدی در خصوص چشم انداز شرکت گفت: با اتکا به نیروهای متخصص و گسترش همکاری با شرکت های cp می توان به عنوان یک مجموعه بزرگ ارائه دهنده خدمات ارزش افزوده در مخابرات فعالیت کرد. برای رسیدن به این چشم انداز مأموریت هایی از جمله اصلاح ترکیب درآمدی و به حداقل رساندن وابستگی 95 درصدی به همراه اول در پایان برنامه پنجم به 40 درصد بدون کاهش درآمد در نظر گرفته شده که به همان نسبت سود شرکت افزایش خواهد یافت.

وی اظهار داشت: از دیگر چشم اندازهای مبین وان شناسایی فرصت های نوظهور بازار و تمرکز بر نیاز بازار به این معنا که هم نیاز پوشش داده و هم نیاز سازی شود است. مأموریت دیگر شرکت ارتقا سهم درآمد مبین در بخش پیامک و سپس صوتی از صفر به 60درصد و حضور فعال در سایر فعالیت های موجود است.

مدیرعامل شرکت توضیح داد: برای رسیدن به این مأموریت ها، یک سری راهکارهای کلان 5 ساله طراحی شده که اولین آن سرمایه گذاری درمحصولات جدید مبتنی بر فناوری نوین است. ارتقا دانش فنی نیروی انسانی بعنوان بزرگترین سرمایه شرکت که در حال انجام است، نظام های خلاق که در حال پیگیری است ، پیدا کردن ایده های نو و در نهایت سرمایه گذاری برای جذب سرویس های جدید از طریق گسترش بازار از راهکارهای شرکت محسوب می شود.

مقایسه درآمد پیامکی وارائه اپلیکیشن/رقبای شرکت

اسدی با مقایسه درآمد پیامکی و درآمد حاصل از ارائه اپلیکیشن گفت: طبق نتایج بدست آمده مطابق روال گذشته یک افت درآمد پیامکی در نیمه اول سال برخلاف نیمه دوم وجود دارد که این درآمد در این نیمه روند روبه رشد داشته اما در زمینه رشد درآمد و خدمات از طریق اپلیکیشن یک روند صعودی در تمام سال طی می شود.

وی رقبای شرکت در این صنعت را آپارات، فیلم نت و فیلیمو و... عنوان کرد و گفت: مبین وان یک برند انحصاری به نام "بینتو" دارد که هم روی موبایل و هم تلویزیون قابل استفاده است و همچین با همکاری شرکا، یک برند بسیار معتبر به نام آنتراک نیز داراست که سهم بسیار بزرگی از بازار را در اختیار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه پهنای باند استریمینگ در دنیا 70 درصد است اظهار داشت: متأسفانه این عدد در ایران بسیار پایین و مبین وان تلاش دارد، این وضعیت را در پایان سال 96 به حدود بیش از 40 درصد افزایش دهد.

پیش بینی درآمد و حاشیه سود/عرضه 10 درصدی

اسدی با توجه به اینکه در سال 93 تبلیغات عظیم تلویزیونی توسط شرکت وجود داشته گفت: در سال 94 درآمد خاصی نداشته و در سال 95 ارائه سرویس های جدید و تعاملی آغاز شده است، پیش بینی می شود شرکت در سال 96درآمد خوبی در سرویس های موجود داشته باشد.

وی در خصوص حاشیه سود 8 ستاره بیان کرد: در سرویس های یک سویه حاشیه سود در حدود 25 درصد درآمد خواهد بود اما در سرویس های تعاملی مانند مشاوره ها به دلیل مشارکتی کار کردن آن ها حاشیه سود کمتری وجود دارد و تعداد تماس بیشتر است.

توصیف وضعیت مالی شرکت توسط دو عضو هیأت مدیره

جهانگیریان عضو هیأت مدیره مبین وان در ادامه نشست خبری گفت: برنامه افزایش سرمایه به دلیل عدم تلورانس زیاد حاشیه سود شرکت وجود ندارد.

وی در مورد ارتقا سهم توضیح داد: این صنعت، رشد قابل توجه و جهش زا ندارد و در اسفند ماه سال جاری، بودجه مشخص خواهد شد، بودجه سال آینده نیز با در نظر گرفتن 25 درصد افزایش حسابرسی شده و به بورس عرضه می شود اما به طور کل سیاست ارتقاء وجود دارد.

جهانگیریان با اشاره به عرضه 10 درصدی، سود سال جاری برای هر سهم را 44 تومان و برای سال آینده حدود 60 تومان که البته قطعی نشده و منوط به حسابرسی است عنوان کرد.

خداکرمی عضو هیأت مدیره و معاون مالی- اداری سرمایه گذاری شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران نیز در مورد بحث ارزش جایگزینی گفت: 4 شرکت در کشور امکان جمع آوری و عرضه محتوا دارند که مبین یکی از این شرکت ها است و حدود 150 میلیارد تومان حداقل و کف قیمت این ارزش است و بین 250تا 300 میلیارد تومان نوسان دارد.

وی در مورد پشتیبانی این قیمت که سیاست ادامه این کار است بیان کرد: این شرکت سرمایه گذاری با بازارگردانی سهم مخابرات و همراه اول این پشتیبانی را انجام داده تا بها تحت هیچ شرایطی از قیمت عرضه افول نکند.

https://akhbarbank.com/vdceon8e.jh8ovi9bbj.html
تازه ترین اخبار