۰
اخبار بانک: نخستين گردهمايي سراسري سرپرستان مناطق و رؤساي شعب شرکت بيمه نوين در سال 94 با حضور مديرعامل، اعضاي هيات مديره، معاونين، رؤساي مناطق و شعب با هدف بررسي عملکرد شرکت در سال 93 و تبيين اهداف و نحوه دستيابي به برنامه‌هاي سال جاري برگزار شد.
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از روابط عمومي بانک اقتصادنوين، غلامعلي غلامي مديرعامل اين شرکت در اين مراسم طي سخناني با تاکيد بر لزوم استفاده از ظرفيت هم انديشي در چنين نشست‌هايي گفت: خوشبختانه تجربه برگزاري چندين دوره گردهمايي ادواري اين امکان را براي شرکت فراهم کرده است که از ظرفيت تجربيات اين چند ساله بهره‌مند شويم چرا که هدف مشترک ما حرکت در مسير رشد و تعالي شرکت است.

وي تصريح کرد: معمولا نشست‌هاي ابتداي سال را براي تبيين برنامه و بودجه پيش‌بيني شده و هم انديشي جهت چگونگي تحقق ارقام پيش‌بيني شده در بودجه و همچنين طرح خواسته‌هاي شعب و مديران ستادي در همين راستا برگزار مي‌شود و نشست دوم که در پايان شهريور ماه صورت مي‌گيرد به بررسي و ارزيابي عملکرد شش ماهه و پيدا کردن فرصت براي بهبود مشکلات احتمالي براي دستيابي به اهداف پيش‌بيني شده است.

وي ادامه داد: به عنوان مديرعامل شرکت اعتقاد بسياري به الگوها و نظام‌هاي روشمند در جهت ارزيابي رشد عملکرد و نتايج يک سازمان دارم چرا که اطمينان دارم اين الگوها زمينه‌اي بسيار مناسب براي شناخت و درک نقاط قوت سازمان و زمينه‌هاي قابل بهبود آن خواهد بود و بستر موفقيت نهادينه شرکت در گرو برخورداري از اين شناخت و ارزيابي است.

غلامي با اشاره به لزوم مشارکت در تمام سطوح شرکت تصريح کرد: با توجه به اهميت قابليت اجرا و پياده‌سازي برنامه‌هاي اجرايي شرکت از جمله بودجه ابلاغي به شعب بسيار ضروري است که رؤساي شعب در مراحل تهيه آن مشارکت داشته باشند چرا که درک و شناخت آنها از مسائل و ظرفيت‌هاي موجود در استان‌ها در اجراي اين برنامه‌ها بسيار حايز اهميت است.

مديرعامل بيمه نوين ضمن تاکيد به اهميت حرفه‌اي شدن عملکرد شعب تاکيد کرد: دغدغه ما در شعب تنها افزايش در ميزان فروش نيست، تلاش و هدف‌گذاري ما حرکت به سمت فعاليت‌هاي تخصصي از سوي شعب به عنوان يک بنگاه اقتصادي مستقل است. شعب به عنوان يک سيستم هوشمند بايد توانايي مديريت پرتفوي و ريسک خود را داشته باشند و با درک موقعيت خود در بازار منطقه خود تلاش کنند هم خود و هم شبکه فروش خود را به سطح حرفه‌اي‌تري ارتقا دهند.

وي افزود: تجربه نشان داده که ماه‌هاي ابتداي سال به عنوان دوران طلايي براي کسب پرتفوي و سهم فروش در شرکت است که تاثير بسيار بالايي نيز بر صورت‌هاي مالي کل سال خواهد داشت و بر خلاف ماه‌هاي پاياني سال بخش عمده‌اي از حق بيمه صادره به عنوان درآمد ثبت خواهد گرديد و بخش کمتري از آن براي اخذ ذخيره پذيرفته خواهد شد. پس شبکه فروش و مسائل آنها بايد دغدغه اصلي مديران و رؤساي شرکت باشد و اين مهم توجه و برنامه‌ريزي و دقت نظر مديران ستادي و همکاري دلسوزانه رؤساي شعب را مي‌طلبد.

غلامي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به برنامه راهبردي شرکت اشاره کرد و گفت: در اين برنامه اهداف و چشم‌اندازي تا سال ۹۸ براي شرکت با تمام جزئيات يک برنامه استراتژيک شامل چندين پروژه و برنامه عملياتي براي دستيابي به اهداف تعيين شده در نظر گرفته شده است و از نقاط قوت اين سند تدوين آن توسط افرادي از تمام سطوح شرکت و محصول بررسي و شناسايي خواسته‌ها، توانمندي‌ها و انتظارات موجود در شرکت است.

وي درخصوص لزوم اجراي اين برنامه در شرکت تاکيد نمود: اهداف، شاخص‌ها و پروژه‌ها در اين برنامه طراحي شده و بايد براي اجراي آن نيز خوشبين و همدل باشيم. شرکت در زمان موجود بيش از هر چيزي نيازمند تلاش بيشتر و هم‌فکري و دلسوزي و مسئوليت پذيري مضاعف است.

رقابت غيرحرفه‌اي و غيراصولي برخي شرکت‌ها حتي براي به دست آوردن زيان
مديرعامل شرکت در بخش ديگري از سخنان خود به عملکرد برخي شرکت‌ها در بازار صنعت بيمه در مقايسه با نگرش موجود در شرکت بيمه نوين خاطر نشان کرد: زماني که بحث افزايش نرخ ديه و انتقاد شرکت‌ها به حق بيمه مصوب مطرح بود، ارائه تخفيفات ثالث توسط برخي شرکت‌ها بارها نه تنها باعث آسيب زدن به شرکت‌هاي بيمه شد بلکه موضع بيمه مرکزي و صنعت بيمه را هم تحت‌الشعاع قرار داد، با اين عنوان که چطور مي‌شود براي جذب بيشتر در يک رشته زيان ده اين گونه نرخ شکني و رقابت ناسالم کرد.

وي در اين خصوص ادامه داد: بايد قبول کرد که رقابت در اين بازار بسيار بالاست و روز به روز هم شديدتر مي‌شود اما نبايد فراموش کرد رقابت در بازار داراي اصولي است که متاسفانه گاهي برخي شرکت‌ها براي به دست آوردن زيان هم حاضر به نرخ شکني و رقابت ناسالم مي‌شوند. خوشبختانه ما شرکتي هستيم که طبق اصول خود حتي براي کسب سود و سهم بيشتر در بازار حاضر نيستيم اصول و ارزش‌هاي حرفه‌اي و اخلاقي را ناديده بگيريم. استراتژي ما کنترل اثر سهم رشته ثالث در پرتفوي کل بود، چرا که توازن پرتفوي مناسب با کسب سود متداوم و نه کسب سود مقطعي به عنوان شاخص موفقيت براي ما درک مي شود.

همزمان با اين گردهمايي از مريم مطوف و ابوالقاسم قنبري رؤساي شعب قم و ساري به عنوان شعب برتر در رشته بيمه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري در سال ۹۳ از سوي غلامعلي غلامي؛ مديرعامل، نصراله طهماسبي؛ عضو هيئت مديره و ناهيد عباسي؛ معاون فني شرکت تقدير شد.

همچنين شعب قم به رياست مريم مطوف، اجرايي مرکزي به رياست بهزاد حسني قاين، اردبيل به رياست حسين ميکائيل وند، بندرعباس به رياست سيد عليرضا حسيني و متعاقبا در ماه‌هاي پاياني سال رسول اميدي، ساري به رياست ابوالقاسم قنبري، سبزوار به رياست جواد صنعتي و يزد به رياست سعيد صمدي‌پناه نيز به دليل عملکرد مناسب در دستيابي به توليد بيش از بودجه سال ۹۳ خود معرفي و با اهداي لوح تقدير مورد تشويق قرار گرفتند.

برگزاري کارگروه‌هاي اداري و مالي، فني، امور شعب، حقوقي و انفورماتيک با حضور معاونين، مديران ستادي و رؤساي مناطق و شعب جهت بررسي مسائل و دغدغه‌هاي موجود برگزار و نتايج آن در پايان همايش طرح و مورد جمع‌بندي قرار گرفت.
https://akhbarbank.com/vdccssq1.2bq1p8laa2.html
تازه ترین اخبار