۰
سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۸
مدیر عامل بانک شهر خبر داد:

امکان گشایش " ال سی " در بانک شهر فراهم شد

اخبار بانک: با صدور مجوز فعالیت مرحله‌ دوم ارزی بانک شهر امکان گشایش ال سی در این بانک فراهم شد.
امکان گشایش " ال سی " در بانک شهر فراهم شد
به گزارش «اخبار بانک»، حسین پورزرندی مدیر عامل بانک شهر در یک نشست خبری با اعلام این خبر گفت: این بانک پیش از این فعالیت‌های ریالی را انجام می‌داد و فعالیت‌های ارزی در حد سپرده بود نه این‌که کار ال سی انجام دهیم.

وی با اشاره به موانع قبلی برای گشایش ال سی در بانک شهر افزود: زمانی که در این مورد تصمیم گرفتیم برنامه‌های ما از نظر قوانین و مقررات بانک مرکزی دارای ۱۳ اشکال از جمله حسابرسی الکترونیکی، مجوز شعب، نسبت دارایی به سرمایه بود که در ادامه توانستیم با رفع این موارد مجوز فعالیت مرحله‌ی دوم ارزی را به دست آوریم.

مدیر عامل بانک شهر یادآور شد: کسب مجوز برای مرحله‌ی سوم فعالیت‌های ارزی که اغلب مربوط به فاینانس می‌شود، پیچیدگی زیادی نداشته و مساله‌ی اصلی عدم تخلف از روابط بانک مرکزی است این درحالی است که خط قرمز بانک شهر نیز خارج نشدن از چارچوب و مقررات بانک مرکزی خواهد بود.

پورزرندی با اشاره به شرایط هموارتری که با دریافت مجوز فعالیت‌های ارزی برای بانک شهر ایجاد می‌شود، گفت: براین اساس با توجه به این‌که بسیاری از خدمات شهری از جمله خرید واگن مترو، اتوبوس و آتش‌نشانی نیازمند بازکردن ال سی هستند از امروز می‌توانیم به‌طور بهتری به نیاز مشتریان و جوامع شهری پاسخ دهیم.

مدیر عامل بانک شهر خاطر نشان کرد:بانک شهر در ۸۰ واگن مترویی که اخیرا به کشور وارد شده دخالتی نداشته و مربوط به فاینانس‌های قبلی است.


توضیحات پورزرندی در مورد فعالیت‌های ارزی شرکت جهان

وی در مورد شبهات ایجاد شده در رابطه با اقدامات ارزی شرکت جهان (شرکت زیرمجموعه بانک شهر) در سال ۱۳۹۱ توضیح داد: نباید حوزه سیاست بر اقتصاد سایه بیندازد که متاسفانه اینگونه بوده است. این در حال است که بازرسی‌ها و حسابررسی‌های دقیق بانک مرکزی از شرکت جهان نشان داد که مجموع خرید و فروشی ارزی آن بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان بوده است که نمی‌تواند رقم قابل توجهی برای اقتصاد کشور باشد.

پیش‌بینی افزایش سرمایه پنج هزار میلیارد تومانی تا پنج سال آینده

پورزرندی در مورد میزان سرمایه بانک شهر نیز بیان کرد: ما پیش از این تصمیم داشتیم سرمایه این بانک را از ۴۰۰ میلیارد به ۸۰۰ میلیارد افزایش دهیم که به دلایلی از جمله راکدشدن بورس و برخی مسائل در شهرداری و شوراها نتوانستیم، اما بعد از این با همکاری‌هایی که بین شورای شهرها و شهرداری‌ها ایجاد شد و منابعی که واریز کردند توانستیم با مصوبه‌ی مجمع سرمایه خود را به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.


مدیر عامل بانک شهر تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک شهر از طریق شهرداری‌ها و شورای شهر به هیچ عنوان از طریق پولشویی نبود و تمامی منابع از سرمایه خود این بخش‌ها واریز شد.


وی با بیان این‌که پیش‌بینی می‌کنیم تا با تصویب مجمع و مجوز بانک مرکزی تا پایان سال میزان سرمایه بانک شهر به ۱۶۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد، عنوان کرد: چشم‌انداز ما این است که بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده میزان سرمایه خود را تا پنج سال آینده به پنج هزار میلیارد تومان ارتقاء دهیم.

معوقات ۸۰ میلیاردی بانک شهر

وی در مورد میزان معوقات بانک شهر گفت: از کل تسهیلات پرداختی ما نزدیک به چهار درصد یعنی حدود ۸۰ میلیارد تومان معوق است.

به گفته مدیر عامل بانک شهر افزود: معوقات بانکی بانک شهر اغلب خصوصی بوده و معوقات دولتی همچنین طلب از شهرداری‌ها نداریم و اغلب طلب ما خرد است.


۲۵ درصد منابع بانک شهر متعلق به شهرداری‌هاست


پورزرندی با اشاره به انتقاد‌های مطرح شده مبنی بر عدم اعطای تسهیلات به مردم عادی بیان کرد: از مجموع منابع ما ۷۵ درصد مردمی و ۲۵ درصد متعلق به شهرداری‌هاست و این در حالی است که تا حد توان به تقاضای مردم برای دریافت تسهیلات پاسخ می‌دهیم به گونه‌ای که از ۷۵ درصد منابع بانکی مردمی ۴۵ درصد تسهیلات پرداخته‌ایم.

به گفته مدیر عامل بانک شهر منابع این بانک رشد مناسبی داشته و در حدود ۳۰ درصد بوده است.

صدور کارت شهروندی در شعب بانک شهر

وی همچنین به اقدامات این بانک در حوزه IT و کیف پول الکترونیک اشاره کرد و ادامه داد: هدف ما باید مدیریت پول خرد در شهرها باشد براین اساس سیستم کارت شهروندی (کیف پول الکترونیکی) را در 16 امكان تعریف کرده‌ایم.

مدیرعامل بانک شهر گفت: هم‌اکنون کارت‌های شهروندی در شعب بانک شهر برای متقاضی صادر می‌شود، اما هنوز قدرت اجرایی ندارد، تا این‌که بتوانیم به طور کامل زمینه‌های آن را مهیا کرده و در خدمت مردم قرار دهیم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به کیوسک‌های الکترونیک بانک شهر کرد و افزود: ما اعتقادی به توسعه شعب فیزیکی نداریم براین اساس سعی می‌کنیم تا با تجهیز شهرها به کیوسک‌های الکترونیک مراجعه فیزیکی را کم کنیم.

پورزرندی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در تهران در دو منطقه بیهقی و محمودیه کیوسک الکترونیکی بانک شهر مستقر است و به زودی در هفت میدان دیگر نیز قرار خواهد گرفت. در عین حال سعی می‌کنیم تا حدود یک ماه آینده دو کیوسک الکترونیکی را در هر شهری مستقر کنیم.

وی گفت: به زودی اتوبانک بانک شهر نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت و عملیاتی می‌شود تا مشتریان ما بتوانند به راحتی در هر زمان از شبانه‌روز با قرار‌گرفتن اتومبیل در کنار این اتوبانک‌ها عملیات بانکی خود را انجام دهند.

بنگاهداری بانک شهر دلالی نیست

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به سوالی در رابطه با میزان بنگاه‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه بانک شهر تاکید کرد: ما بنگاه و شرکت اضافه نداریم و آنچه که هست موارد ضروری بوده و به هیچ عنوان بنگاهداری و شرکت‌داری ما از نوع دلالی نیست.

پرداخت وام ازدواج بنابر تکلیف بانک مرکزی

پورزرندی همچنین به پرداخت وام ازدواج از طریق بانک شهر اشاره کرد و گفت: ما از گذشته نیز در این رابطه فعال بوده‌ایم و هم‌اکنون با وجود این‌که منابع قرض‌الحسنه مازادی نداریم، اما بنابر تکلیف بانک مرکزی تسهیلات ازدواج را نیز پرداخت خواهیم کرد.
https://akhbarbank.com/vdccmxqi.2bqmm8laa2.html
تازه ترین اخبار