۰
پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۹
مدیرعامل بانک دی در جمع کارکنان معاونت امور شعب:

برای افزایش شان و منزلت بانک شعبه باید تقویت شود

مدیرعامل بانک دی با تاکید بر اینکه اساس کار بانک در شعبه است، اظهار کرد: در مسیر توانمند کردن شعبه باید همواره در حرکت باشیم چرا که غفلت از توانمندسازی شعبه آثار زیانباری برای بانک به همراه خواهد داشت.
به گزارش «اخبار بانک» به نقل از روابط عمومی بانک دی، دکتر احمد شفیع‌زاده در نشستی صمیمی با کارکنان معاونت امور شعب و با معرفی جانشین این معاونت اظهار کرد: در مقایسه با چند ماه گذشته اتفاقات بسیار خوبی در حوزه امور شعب رخ داده که این بهبود هم در حوزه ساختاری و هم عملکردی مشهود است.

وی به اشاره به ارتقا اداره امور شعب به معاونت و تقسیم شعب به چهار سرپرستی افزود: پیام مهمی که این تغییرات دارد این است که ما برای شعبه اهمیت قائل هستیم و اعتقاد داریم که شعبه پیشانی و صورت بانک در ارتباط با مشتری است.

مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه وضعیت شعبه بیانگر وضعیت سرپرستی است و عقبه ستادی شعبه را نشان می‌دهد، افزود: این شعبه است که می‌تواند به انجام ماموریت سازمان کمک کند و در مقابل بانک نیز راه انجام ماموریتش شعبه است.

او اساس کار بانک را در شعبه دانست و گفت: در مسیر توانمندکردن شعبه باید همواره در حرکت باشیم چرا که غفلت از توانمندسازی شعبه یک غفلت راهبردی است و آثار زیانباری برای بانک به همراه خواهد داشت. این مسئولیت خطیر یعنی هوشیاری و توانمند کردن شعبه می‌بایست از طریق امور شعب ایجاد شود.

شفیع‌زاده ادامه داد: هر کدام از ما به عنوان شهروند از بانک یک تصور و ارزیابی داریم که در اثر مواجه ما با بانک به وجود می‌آید به عنوان مثال اگر کسی بانک را خسته و بی روح تصور کند، نشان می‌دهد ستادی که از آن حمایت می‌کند، ضعیف عمل کرده است.

به گفته او اگر چیدمان شعبه ضعیف است، ابزارهای الکترونیک به درستی کار نمی‌کنند و یا متراژ شعب با هم متفاوت است همه در ضعیف عمل کردن ما خلاصه می‌شود چون شعبه مخلوق ماست.

مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه برای افزایش شان و منزلت بانک شعبه باید تقویت شود، تاکید کرد: مشتری باید راحت نیاز خود را بیان کند و پنهان کاری نداشته باشد و ما هم باید قدرت و توانایی مشاوره به او را داشته باشیم.

وی طرح‌هایی چون نظام آراستگی(s۵)، برگزاری دوره آموزشی و ارائه راهکار در مدیریت شعبه را از جمله اقداماتی دانست که باید به صورت مستمر در شعب پیگیری شوند.

شفیع‌زاده خاطرنشان کرد: اگر در خود وجودی ما حس آگاهی و اعتقاد به اهمیت کار وجود نداشته باشد این حس را به شعبه هم نمی‌توانیم منتقل کنیم. حال که با درک درست از مدیریت و عشق و علاقه مسئولیت را پذیرفته‌ایم باید کارمان را هم درست انجام دهیم. ما باید در کار این حس را داشته باشیم تا ان‌شاالله بانک دی بتواند تاثیرگذار در اقتصاد بوده و حرفه‌ای عمل کند.

مدیرعامل بانک دی در ادامه با تقدیر از قاسمی و سرپرستان شعب و آرزوی موفقیت در جهت تقویت امور شعب، جعفری را به عنوان جانشین معاونت امور شعب معرفی کرد.

در ابتدای این جلسه مهدی قاسمی ـ معاون امور شعب بانک دی ـ با اشاره به تشکیل سرپرستی‌ها و ایجاد اداره شعبه مجازی در معاونت تاکید کرد که اکثر کارکنان معاونت امور شعب بانک از کارشناسان با تجربه سیستم بانکی هستند.

به گفته وی در این معاونت امور مختلفی از جمله شناسایی و ساماندهی و ارتقا کارکنان شعب، نظارت هفتگی بر منابع و مصارف شعب در چارچوب سیاست‌های ابلاغی، تحلیل مانور اول نرم‌افزار و تشکیل کمیته فنی شعبه مجازی با هدف جابجایی خودپردازهای با تراکنش کم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه میانگین تراکنش ماهیانه ۵۰۰۰ تراکنش برای هر خودپرداز در نظر گرفته شده است، عنوان کرد که بر اساس فعالیت‌هایی از جمله تراکنش و درآمد خودپردازها به پنج دسته تقسیم شده‌اند.

قاسمی همچنین به حضور جدی معاونت امور شعب در همایش‌های بانکداری اسلامی، نظام اداری الکترونیکی و آشنایی با فضاهای جدید اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسات عمومی با کلیه کارکنان و دریافت دیدگاه‌ها و دسته‌بندی تعامل با سایر معاونت‌ها، استقرار کمیته اعتباری در سرپرستی و همچنین استقرار مدیر منابع انسانی و مدیر it در سرپرستی‌ها از دیگر فعالیت‌های این معاونت است.
https://akhbarbank.com/vdccemqi.2bqei8laa2.html
تازه ترین اخبار