۰
۱۲
اخبار بانک: رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: "اصلاح نظام بانکی" در راستای رونق اقتصادی در دستور کار است.
سیف: از شنبه "هیچ" نرخ سود بانکی بالای ۱۵ درصد نخواهیم داشت
به گزارش اخبار بانک به نقل از تسنیم، ولی‌الله سیف صبح امروز در شورای اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی اظهار داشت: در سال گذشته نظام بانکی کشور عملکرد خوبی داشته است.

وی افزود: در این راستا طرح حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط عملیاتی شد که در آن ۲۴ هزار و ۵۰۰ واحد در سرتاسر کشور با تسهیلات سرمایه در گردش به بهره‌برداری رسیدند که ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان میزان تسهیلات آن بوده و توانست اشتغال و تولید را در کشور ایجاد کند.

رئیس کل بانک مرکزی ایران بیان کرد: سال گذشته رشد ۱۲/۵ درصدی را داشتیم که این امر در ۴ فصل سال نمود دارد که در این راستا فصل اول منفی ۱/۸ درصد و در فصل آخر ۵/۶ درصد بوده است.

سیف با اشاره به اولویت‌هایی که از بعد اقتصادی سال ۹۶ باید در کشور دنبال شود تصریح کرد: در این راستا تمرکز ما باید در رشد و رونق اقتصادی، اشتغال، توسعه صادرات، حجم سرمایه‌گذاری و افزایش آن در بخش‌های مختلف باشد.

وی با اشاره به اینکه باید همزمان با اقدامات برای اصلاح نظام بانکی وظیفه اصلی که حمایت از رونق اقتصادی است را مدنظر قرار دهیم خاطرنشان کرد: بنابه شرایط موجود باید در نظر بگیریم که از اسراف و هدررفت منابع محدود تسهیلات نظام بانکی جلوگیری کنیم و مطمئن شویم که به مسیرهایی می‌رویم که منجر به تولید می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی ایران یادآور شد: در فاینایسی که منابع محدود و ایده‌ها مختلف است باید ایده‌ای اولین ایده شود که بیشترین بازدهی را داشته باشد و نگاه مطلق نباید به سودآوری باشد بلکه باید به سمتی باشد که بیشترین اشتغال را ایجاد می‌کنند.

سیف با اشاره به اینکه دولت در چند سال گذشته خوشبختانه خوب عمل کرده است اظهار داشت: دامنه ۶۰۰ هزار ایجاد شغل دستاورد بزرگی است اما نیاز جوانان ما با حداقل ایجاد ۹۰۰ هزار شغل مرتفع می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت‌ها باید پایدار باشد که در کنار فعالیت سهمی برای سهامداران نیز داشته باشد افزود: پروژه‌ای که زیان می‌دهد نمی‌تواند پایدار باشد بلکه شاید خسارت‌آور نیز باشد و برخی از بنگاه‌های اقتصادی که از مسیر مثبت خارج می‌شوند برای ادامه کار باید مشکل آنان برطرف شود و تجربه سال گذشته به خصوص در بعد بنگاه‌های کوچک تجربه بسیار خوبی بوده است.

رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه نظام بانکی ۹۰ درصد از تأمین مالی اقتصادی کشور را بر عهده دارد بیان کرد: تمام بنگاه‌ها از بزرگ و کوچک تنها ایده آنان برای تأمین سرمایه، کمک گرفتن از بانک‌ها است که ممکن است بانک‌ها نتوانند به بنگاه‌های کوچک به خوبی برسند.

سیف با بیان اینکه امسال بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: از این مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه در گردش، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی خطوط تولید و ۲۰ هزار میلیارد تومان نیز برای ایجاد اشتغال در کشور در نظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر تحقق سیاست‌های ابلاغی در حوره اقتصاد مقاومتی یادآور شد: نظام بانکی کشور باید شرایط را برای رسیدن به اهداف کلان اقتصادی تسهیل و تسریع کند.

رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه اصلاح نظام بانکی کشور از دو سال قبل آغاز شده است گفت: کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی از جمله اقداماتی است که ان‌شاءالله در آینده‌ای نزدیک اجرایی خواهد شد.

سیف با بیان اینکه ۵۰ هزار میلیارد تومان برای حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در سال ۹۶ در نظر گرفته شده است افزود: مکانیزم‌های اجرایی شدن این امر نیز آماده شده است که انشاءالله از ابتدای شهریورماه جاری امیدواریم بانک‌های کشور نسبت به اجرای آن اقدامات لازم را انجام دهند.

وی اظهار داشت: مدیران بانک‌ها باید توجه ویژه‌ای به خراسان جنوبی داشته باشند و نباید به هر قیمتی یک واحد تولیدی زیان‌آور مورد حمایت قرار گیرد چون ممکن است این کار به مرور موجب از بین رفتن ارزش کلی آن واحد تولیدی شود.

رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه باید بازار فروش محصولات و به روز بودن تجهیزات واحدهای تولیدی مدنظر باشد گفت: با توجه به محدودیت واحدهای تولیدی بزرگ استقرار واحدهای کوچک تولیدی و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی برای استان‌هایی مانند خراسان جنوبی بسیار مهم و حائز اهمیت است.

سیف یادآور شد: استان خراسان جنوبی جای حرکت جدی‌تری را از همکاران بانکی دارد چون اقدامات نظام بانکی می‌تواند در جامعه امیدواری ایجاد کند.

رئیس کل بانک مرکزی ایران خاطرنشان کرد: از شنبه هیچ نرخ سود بانکی بالای ۱۵ درصد نخواهیم داشت این رقم کاهشی ادامه پیدا می‌کنند تا به نرخ تورم برسیم و این امر به انسجام نظام بانکی کشور نیاز دارد.
https://akhbarbank.com/vdcc1mqp.2bq008laa2.html
مشاهده نظر مخاطبان
فرهاد
United Kingdom
پس تکليف پولهاى بلوکه شده چه ميشه من که پولم دولتيسجاد موسسه ثامن هست و نميدن
کاش ایشون یه بار هم در مورد دلار و کاهش قیمت اون صحبت می کردند!!!!!!!!!!!!!
بهمن
Romania
ضعیف ترین دوره بانک مرکزی رو ایشون مدیریت کرد با تصمیمات جنجالی خودش.
جالب اينه كه دوباره هم بعنوان رئيس بانك مركزي ابقاء ش كرده.
فرهاد
لطفا در خصوص تعیین تکلیف سپرده های موسسه ثامن تمهیدات لازم را بیاندیشید.سپرده گذاران امکان دسترسی به اصل پول خود را ندارند و این موضوع باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.لطفا این موضوع را در اولویت قرار دهید.
رضا
United States
چرا فکری به حال پول بلوکه شده ما در فرشتگان نمیکنی اقااااای سیف ۰
اقای سیف پس گفتید پول سپردهای زیر 300 میلیون موسسه ثامن حجج را که در بانک پارسیان بوکه شده را می دهند پس چطور شد چرا نمی دهند ما چه خاکی بر سرمان بریزیم تا کی باید صبر کنیم بخدا قسم گرفتاریم لطفا دستور پرداخت بدهید
بشین تا بیاد پایین
hamed
Iran, Islamic Republic of
چطور سود تسهیلات را کم نمیکنید اسما 18درصده ولی بانکها 20درصد پول را بلوکه میکنند که تقریبا 24 در صد میشه آقای سیف
محمد.س
Germany
اینهم یک کار دیگر در راستای بدبخت کردن مردم ایران.اقای سیف چرا ربا(نه سود)را کم نمیکنید وچراموقعی که به مردم شریف ایران وام میدهید سود های انچنانی و کمر شکن میگیرید
مصطفی
به همین خیال باش !
سعید
Romania
در تمام دنیا و یا حتی خود دین مبین اسلام برمشارکت عمومی توصیه شده و عمل هم می کنند ؛ یعنی اینکه شرکت های موفق و فعال با جذب سرمایه های اندک مردم ( کسانی که پول دارند اما فکر اقتصادی ندارند و یا جرات ریسک ندارند . کسانی که پول و پس انداز دارند اما توانایی کار اقتصادی ندارند مانند بازنشستگان و از کار افتادگان ؛ کسانی که مقدار پولشان کم است و نمی توانند با ان کاری انجام بدهند ) کار های بزرگ و پروژهای عظیم اقتصادی را راه اندزی وضمن ایجاد اشتغال به بازدهی می رسانند واز حاصل سود سالانه چیزی هم به سپرده گذاران می دهند . نامش را هم ربا نمی گذارند . اقای سیف اقای نوبخت اقای ..... اقای به جای اینکه دنبال این باشید که سود را کم کنید بروید و کارشناسان اقتصادی خبره را چذب و پرورش دهید . تیم های اقتصادی کار افرین تشکیل دهید . کارشناسان اقتصادی بی سواد بانک ها رابیرون وتعویض کنید . محبت کنید این اقتصاد فلج و بیمار رو درست کنید اصلا بدون اینکه به مردم چیزی بگوئید ؛ خود مردم پولهایشان را از بانک ها خارج و به کار تولید می زنند . حالا اگه اومدی و از سود بیست میلیون بازنشسته بیچاره و عیا لو راکم کردی ؛ یا اومدی بیست میلیون مستاجر بیچاره رو که قبلا صدی سه حساب می شد ؛ رسوندیش به صدی دو ؛ به نظرت هنر کردی .
تازه ترین اخبار