۰
۶
اخبار بانک: وزیر اقتصاد با تاکید بر عدم برنامه دولت برای افزایش قیمت ارز با هدف تامین منابع،گفت: تا ماه آینده نماد بسته ای در بورس نخواهد بود و مشکل ۱۴شرکت حل و مجمع سالانه بانکها برگزار می شود.
وعده های بورسی وزیر اقتصاد و برگزاری مجمع بانک ها
به گزارش پایگاه خبری اخبار بانک، مسعود کرباسیان که در برنامه گفت و گوی ویژه خبری حضور داشت و گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روز اول وزارت اقتصاد داد ، اظهار داشت: به عنوان وزیر اقتصاد مسئول حفظ ارزش پول ملی بوده و به مردم  اطمینان می دهم دولت به دنبال جذب منابع مالی از محل افزایش نرخ ارز نیست.

وی در بخش مربوط به بازار سرمایه هم گفت : تا ماه آینده نماد بسته ای در بورس نخواهد بود. برهمین اساس مشکل ۱۴ شرکت که با توقف نماد روبرو هستند ، حل می شود. همچنین مجمع سالانه بانک ها در حال برگزاری بوده و طی چند هفته آتی هم مجمع دیگر بانک ها برگزار خواهد شد.

این وزیر با اشاره به روند صعودی شاخص بورس در ماه های اخیر ، گفت: شاخص بورس طی ۱۰۰ روز فعالیت دولت دوازدهم از قله تاریخی عبور کرد و به بیش از 91 هزار واحد رسید که به رغم افزایش ۱۱ درصدی ، هیج نوسان جدی هم نداشته است.

کرباسیان از فروش ۱۵هزار میلیارد تومانی اموال مازاد بانک ها از سال گذشته تا سال جاری خبر داد و گفت: در این میان دو بانک ملی و تجارت فهرست اموال مازاد را ارایه کرده و بانک سپه هم در حال نهایی کردن گزارش مربوطه است. سایر بانک ها نیز ملزم به ارایه سریع گزارش شده اند.

وی با اشاره به رشد ۶۰ درصدی اعتبار عمرانی و پرداخت بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان از ابتدای سال ۹۶ تاکنون ، ادامه داد: بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت به صورت  نقدی، تهاتر و یا ارایه اوراق به پیمانکاران طرح های عمرانی و شرکت ها پرداخت شده است.

کرباسیان با تاکید بر تداوم خصوصی سازی شرکت ها افزود: طبق آمارهای موجود، بنگاه های واگذار شده در مقایسه با دوران مدیریت دولتی، از سود آوری و بهره وری بیشتر و افزایش جذب نیروی کار برخوردار شده اند.

https://akhbarbank.com/vdcb90bs.rhb00piuur.html
مشاهده نظر مخاطبان
سهامدار
United States
ضرر و زیان سهامداران بانکی که چوب فساد مدیران و عدم شفاف سازی انها از سال های گذشتع تا بحال را خوردند چه کسی میدهد
مس
جواب سهامداران بانکی راکه به یکباره کل سهامشان به بادفنارفت راچه کسی باید بدهد
کارشناس ارشد نظام بانکی
مگر وظیفه بانک مرکزی و شرکت بورس نبوده که تراز بانک ها را از سالیان قبل رصد نماید مگر در سال های گذشته بورس و بانک مرکزی ترازنانه ها را تایید نکرده که بانک ها توانسته اند مجامع برگزار کنتد و سود های کلانی که گفته می شود موهومی بوده بگیرند چرا بورس و بانک مرکزی اجازه نیداده هیت مدیره بانک ها همه ساله در مجمع یک پاداش ویژه کلان برای خود تصویب کنند و یک پاداش سنگین دیکر هم به عنوان پرسنل بانک بگیرند پاداشی معادل 6 ماه حقوق هر مدیر در هر سال علاوه بر پاداش مجمع
تن
سمرده گذاران بانکی اصل وسود سپرده خودرادریافت کردند ولی سهامداران بخصوص سهامداران بانکی سودی که دریافت نکردند کل سرمایه شان بخاط کاهش ارزش سهامشان یکشبه ازدستشان رفت که باید جوابگوی انهاباشه. ایاغیراینه که به چرخش اقتصادکمک کرده اند وسرمایه شان راسپرده نکرده اند که ازریسک بسیارپایینتری نسبت به سرمایه گذاری دربورس برخوردارباشه لذادولت باید به دادبورس برسد وضررانهاراجبران کند تادرمواقع لزوم که دولت دستش خالی میشود مردم بااعتمادبیشتری مشارکت درسرمایه گذاری دربورس کنند.
پارسال رو کدال پیش بینی سود داشتن، نماد بستند، گفتند صورت های مالی باید براساس استاندارد جهانی باشه، یک سال و نیم سهام بسته نگه داشتند، الان می گن ضرر ده شدن، اسم این چیه؟ من از یک ریال ضرر ناحق وارد شده بم نمی گذرم
بهمن
مگه وعده ی قبلیشون که گفتن نهایتا هیچ سهمی بیش از بیست روز بسته نمی مونه عمل کردن؟ های وب بالای یک ماه بسته بود. همش حرف.
تازه ترین اخبار