۰
۲
اخبار بانک: معاون حقوقی و سازمان بورس گفت: اگر شرکت قسمتی از دارایی‌اش را بعد از توقیف بفروشد و مشخص شود آن دارایی به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی یا ارائه صورت‌های مالی مخدوش فروخته شده،‌ سازمان بورس ممکن است مدیران آن شرکت را مجرم بشناسد.

جعفر جمالی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه اگر شرکتی دارایی‌اش را که توقیف بوده بفروشد و از محل درآمد زیان انباشته خود را پوشش دهد، ‌ سازمان بورس در این مورد چه حکم حقوقی دارد؟ اظهار کرد: اگر شرکتی ورشکسته باشد و ورشکستگی‌اش را با انجام معاملات صوری به تاخیر بیندازد، مدیران آن ممکن است بر حسب اقداماتی که انجام داده‌اند محکوم شوند.

وی ادامه داد: اگر سوال این باشد که آیا فروش دارایی ثابت و شناسایی درآمد تخلف یا جرم است؛ باید بگویم خیر. نفس این کار جرم نیست ولی استانداردهای حسابداری آن را به عنوان درآمد مستمر به حساب نمی‌آورد، چرا که این درآمد یک درآمد اتفاقی است و توجه سهامداران را به خود جلب می‌کند، یعنی سود ناشی از آن یک سود با کیفیت نیست.

معاون حقوقی سازمان بورس گفت:‌ اگر مشخص شود زمانی که شرکت دارایی را فروخته، قبلش آن دارایی متوقف بوده و آن را به قصد تاخیر انداختن ورشکستگی یا به قصد فریب طلب‌کاران یا ارائه صورت‌های مالی مخدوش فروخته باشد، سازمان بورس آن شرکت را به عنوان شرکتی که از ارائه درست اطلاعات به نهاد ناظر خودداری کرده، ممکن است مقصر بشناسد.

جمالی در پاسخ به اینکه آیا سازمان بورس در این مورد رأسا عمل و آن شرکت را به مراجع قضایی معرفی می‌کند؟ گفت: اگر آن شرکت از مقررات سازمان بورس یا قانون تجارت تخطی کرده باشد آن را به هیات رسیدگی به تخلفات فرا می‌خواند و آنجا موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد. اگر اثبات شد که از استانداردهای حسابداری و مقررات سازمان عدول شده است و با عدم شفافیت به زیان بازار سرمایه یا ضرر سهامداران ناشی شده این موضوع اخلال در نظام مالی کشور است و علاوه بر اینکه این شرکت بابت تخلفات انضباطی محکوم می‌شود، به دادگاه نیز معرفی خواهد شد.

https://akhbarbank.com/vdcb5zbs.rhb05piuur.html
مشاهده نظر مخاطبان
کارشناس
همین کار را بانک ها طی چند سال گذشته کرده اند و معوقات کلان بانکی را برای چتد بار با وام جدید تسویه کرده و سود های موهومی طی سالیان گذشته ساخته اند و جالب تر که از محل همین سود های موهومی پاداشدهای کلان از مجمع عمومی بانک و پاداش هایی برابر 6 ماه حقوق هر مدیر در هر سال گرفته اند واینها در کنار حقوق های کلان که همه از ان اطلاع دارند و به نجومی شهرت داشته وهم چنین وام های با سود پایین4 درصد و انواع دریافت ها طی سال به مناسبت اعیاد و وقایع تاریخی نظیر یالروز پیروزی انقلاب و سالروز خصوصی شدن بانک و سود انواع سهام که با تسهیلات بانک خریداری شده و وووووووو
کارشناس ارشد سیستم بانکی
پس به گفته معاون حقوقی بورس بانک هایی را که به صورت صوری در این چند سال گذشته با دادن وام مجدد به بدهکاران کلانی بانوی بدهی قبلی انها را تسویه نی کرده و سود موهومی می ساخته اند را محاکمه نمود الان بیش از یکسال است که سهانداران بانکی به دلیل تخلفات پنهان از سالیان گذشته و عدم شفافیت و زیان پنهان سهامشان بسته است که البته علاوه بر بانک ها دستگاههای نظارتی کشور نظیر سازمان حسابرسی سازمان بورس و بانک مرکزی بیشترین قصور را در نظارت انجام داده اند در واقع حقوق های پرداهای به این دستگاههای نظارای باید از انها پس گرفته شود و در کنار مفسدین اقتصادی محاکمه شوند
تازه ترین اخبار